Priateľova ex

22. dec 2024

Priatelova ex o nom zacala roznasat, ze jej ublizoval. Vraj ju tyral, bil, a podvadzal. Ta zena ma obrovske ego, priatel sa s nou vo vztahu vobec necitil dobre a ano je pravda, ze ju somnou podviedol este pocas ich vztahu ale to bola cisto jej vina, pretoze je prilis zahladena do seba a jeho si nevsimala. Teraz si moje okolie mysli, ze chodim s tyranom no priatel je ten najkludnejsi a najmilsi chlap ktoreho som kedy poznala. Expartnerke som uz napisala, nech si najde inu vypln casu ako kydanie spiny na mojho priatela, no neprestala, lebo ze ona nevie spat s tym, ze taky clovek podla nej pokracuje v tom aky udajne bol k nej. Co by ste robili?

zuzanita1609
22. dec 2024

No hold,je to akási karma, keďže si jej prebrala chlapa 🤭. Časom prestane.

tairyx
22. dec 2024

@zuzanita1609 ešte aby sa po rokoch neukázalo, že dotyčný je naozaj tyran. Čas ukáže nuž.

sissy27
22. dec 2024

Ja len tolko - az raz bude vylizovat iny pekac ako ten tvoj, tak nie aby si robila sceny, bude to totiz tvoja vina 🤡

butterflyeffect
22. dec 2024

2 veci z ktorych je jedna pravda-ze ju podviedol(take ze jej vina to neexistuje, vzdy je to vina toho kto podvadza lebo on ma na vyber). Teraz uz len pockaj par mesiacov/ rokov ci sa potvrdi aj to druhe. Mas dve moznosti-bud jej verit, alebo odignorovat… Co ine chces ako robit?

minesasubu
22. dec 2024

ved to že ju podvadzal je pravda, je jedno či ona bola nevšimava a pod mal sa s ňou rozisť a potom sa pelešiť niekde ako slobodný
zjavne máte spoločných kamošov takže by mali vedieť aký je a pravdepodobne aj vedie
a to že jej píšeš pridáva vodu na jej mlyn asi tak nejak , dospej a kašli nato a ak si si istá vo vzťahu tak ho buduj

enmery
22. dec 2024

Ďalšia pacientka. On ju nepodvádzal, lebo si ho nevšimala, ale preto, že je xxx. Jej vina, že on ho do Teba strkal, to určite nebola. Mám pre Teba takú veštbu-tiež tej ďalšej bude rozprávať, ako si ho nevšimaš a vlastne si na vine, že ho strká do inej😉

zuzanita1609
22. dec 2024

@sissy27 👍😁

autor
22. dec 2024

@minesasubu najprv pisala ona mne, ja som iba odpisala. Nemala som zaujem o jej somariny, ktore viem, ze nie su pravdive. Nevsimala si ho, nasiel si inu a to sa jej uz veru nepacilo, tak teraz hysterci.

sasa1310
22. dec 2024

budem sa opakovať, lebo to tu píšem častejšie. Ja by som v živote nebola s chlapom, ktorý podviedol svoju partnerku

zuzanita1609
22. dec 2024

No na kú onú by mi trebalo chlapa k životu, ktorý to berie "reťazovo" 🤭,lebo je taký "najsamlepší, úprimný a určite pravdovravný ku všetkým zainteresovaným ženám (ironick) 😁

marca12
22. dec 2024

Nepoznas ho este. Ci je tyran a nasilnik zistis az casom. Ziadny nasilnik sa neukaze na zaciatku vztahu.

marhulka13
22. dec 2024

Vôbec si nemala reagovať, iba hneď zablokovať.

simona1306
22. dec 2024

ja som bola tiez ex nasilnika , ktory si nasiel novu priatelku ... ja som o nom neroznasala sice taketo veci, ale kedze ma mlatil aj na verejnych miestach, tak sa to o nom sirilo .... vtedy mi pisala jeho priatelka, ze preco huckam jeho kamaratov aby o nom rozpravali, ze je nasilnik. Za 9 mesiacov mi napisala znovu a ospravedlnila sa mi, ze ma odsudila a nehovorila o mne v okoli v tom najlepsom .... bohuzial, po pol roku bola chudera tiez zmlatena .... tym nechcem povedat, ze aj tebe sa to stane, a ani ti to neprajem, ale to, ze ju on podviedol s tebou nie je jej vina ... ak nie je nasilnik, tvoja rodina a znamy to napokon aj tak zistia a prijmu ho 🙂

simona20201309
22. dec 2024

Najludnejsi a najmilsi chlap?
Dávaj si pozor!

autor
22. dec 2024

@sissy27 o to sa nebojim. On mi ohladom nej vysvetlil vsetko. Ona dookola tvrdi, ze on je patologicky klamar. Preco ma potom potrebu o tom rozpravat? Pretoze ma zranene ego.

autor
22. dec 2024

@simona20201309 mne nedal nikdy ani jeden jediny dovod mu neverit alebo si o nom mysliet to co ona o nom tvrdi.

evcagabi
22. dec 2024

😃 nezabudni, zivot je ako bumerang 😁

lonely66
22. dec 2024

@sasa1310 zaujal ma tvoj názor: "Ja by som v živote nebola s chlapom, ktorý podviedol svoju partnerku"
smiem sa opýtať, ako by si vedela, že v živote nepodviedol inú (predchádzajúcu) partnerku, pokiaľ by ti to sám nevyzvonil? ako by si to zistila? čo ak by to bol býval urobil, ale tebe by to nikdy nepriznal práve preto, lebo by vedel, že máš takýto názor? to len čisto otázka, fakt ma to zaujíma.
ono totiž, veľakrát čítam práve na MK názory typu takého, že načo riešiť vo vzťahu nejakú minulosť? mňa nezaujíma, koľko mal žien, mňa nezaujíma, s kým chodil.... sama by som mu nič z minulosti nevešala na nos.....
no a podobne... preto ma zaujíma, ako takáto žena (teraz tým nemyslím konkrétne teba, sasa1310) VIE, že chlap niekedy niekoho podviedol?

autorka, inak sa prikláňam k väčšine... hlavne v názore, že áno, môže sa stať, že raz ostanú tebe oči pre plač. a niekto tu poznamenal aj to, že áno, môže sa z neho pokojne vykľuť časom aj tyran... neviem, ešte som neprešla celú diskusiu, ale ak s ním si krátko, ešte sa vôbec nemusel úplne prejaviť. buď radšej opatrná.

dharmasanata
22. dec 2024

Trošku si naivná, násilník sa vždy tvári ako neviniatko, vždy je na vine ex a zo začiatku je ten najlepší.. ale tak držíme ti palce 🍀

zuzanita1609
22. dec 2024

Ale hneď na začiatku si napísala,že ju aj podvádzal 😄(cize ak ju podvadzal s tebou),ako to neskôr píšeš,je to potom pravda.😁

sense
22. dec 2024

Ako dlho boli spolu a ako dlho ste vy spolu.

nika23t
22. dec 2024

Ja by som ju ignorovala. A aj všetky príspevky tu. Lebo toto, čo si tu prečítaš o sebe a priateľovi vam možno naštrbi vzťah viac, ako to, čo roznáša jeho ex. Kašli na ňu, venuj energiu vlastnému vzťahu. Priateľa poznáš, spoznas aj viac. Neries jeho ex, nepatrí do vášho vzťahu.

henikap123
22. dec 2024

Ak neprestane tak existuje trestný čin ohováranie, tak už keď nebudeš vedieť si dať s ňou rady spomeň to v správe alebo rovno nech jej priateľ napíše že poda na ňu trestne oznámenie za ohováranie keď neprestane . (A ako píšu ostatne, keď by náhodou aj násilník bol, tak uvidis či sa nebude vykrúcať pri napísaní správy o trestnom oznámení). Držím vám palce.

ivik4
22. dec 2024

Prosim Ta a TY S AKOU ISTOTOU VIES CI TO NAOZAJ NEBOLA PRAVDA ?
ZILA SI S NIMI?
Vies o kolkych ludoch si myslime ze su svätuskari a za zavretymi dverami doma sa spravaju ako hajzli ? Jakziv by clovek na nespocetne mnozstvo ludi nepovedal aky su naozaj.
Nezila si s nimi takze vazne nic nemozes vediet

autor
22. dec 2024

@ivik4 nie nezila. Ale povedal mi o nej vsetko, aky je ona clovek.

ivik4
22. dec 2024

Wau to Ti kazdy ohrdnuty ex povie co len chce

sissy27
22. dec 2024

Jaj jasne 😂😂😂 on je chudacik slusny mily zlaty, za nic nemoze, este aj teba pretiahol nasilu, fakt nechcel, ona ho normalne donutila !! a ona je ta hnusna zakerna psychopatka, co vam nedopraje spolocne stastie 🤡 awww to je take nunu…
Nic, proste potrebujes sama padnut na hubu, skoda drat klavesnicu…

ankare
22. dec 2024

Ako dlho si s ním?

enmery
22. dec 2024

No ako čítam Tvoje odpovede. Ty budeš taká jednoduchšia. Podvádzal ju s Tebou a ospravedlnil si to tým, že ona sa mu nevenovala. Zároveň na ňu kydá. V živote by som nebola s mužom, ktorý kydá na svoju ex, to povie strašne veľa o ňom, ako o človeku. Mám taký pocit, že Ťa skôr či neskôr čaká preplesk od života a niečo mi hovorí, že to pobežíš písať aj na koníka.

autor
22. dec 2024

@ankare rok.