Priateľova ex

10. dec 2024

Ahojte. Som v situacii kedy neviem, ci si namyslam zle veci cem alebo je v tom naozaj nieco. Pozname sa s priatelom uz skoro dva roky, velmi si rouzmieme, nesmierne sa lubime, je to vztah na dialku, snazime sa vidat co najviac. Lenze, spoznali sme sa este vtedy, ked on mal vztah, stretavali sa a on zacal mat problem s priatelkou, pretoze bola podozrievava, ze nie som len kamaratka dala mu ultimatum a sli od seba. Uz s nou nechcel byt. Spolu sme par mesiacov, je to neopisatelny pocit, rozumieme si bez slov. Je mi velmi blizky, este som take nieco nezazila a tvrdi to aj on. Lenze, a nou uz nie je nieco cez rok a dozvedela som sa, ze spolu komunikovali ohladne ich vztahu, ze jej pisal, aj ona jeho viackrat kontaktaktovala. Posledne reagoval na staru foto este ked boli spolu s tym, ze si z nej chcel len urobit srandu. Mne tvrdil, ze ju ma zablokovanu a nechce s nou nic mat, ze je to len hysterka. Dokonca este nosi od nej sperk stale. Tvrdi, ze uz k nej neciti nic. Nechcem byt domyslava, hystericka ako ona, ale pride mi to divne trochu. Co si vy myslite o tom?

sense
10. dec 2024

Že je to divné ....ťahal to na dve strany s myslím že ťahá aj naďalej a každej z vás vraví čo chcete pocut

tomiholjubavi
10. dec 2024

Žiaľ váš vzťah začal neverou a klamaním bývalej priateľke ohľadom teba. Za takých okolností je ľahké nedôverovať a rozmýšľať, či ti nerobí to isté za chrbtom.
Podla mňa je to logický záver. Veď ani tá jeho bývalá nebola "len hysterka". Správne tušila, že sa medzi Vami niečo deje.
Zváž, či ti taký partner stojí za to. Už si ho prichytila viackrát klamať. Vtedy sa dôvera ťažko buduje.

petracandle
10. dec 2024

Dievča zlaté, máš čo si chcela. Začala si si vzťah ešte na úkor ich vzťahu. V podstate ti teraz robí to isté, čo s tebou robil jej 😃

gab1sol
10. dec 2024

Kedy sa kontaktovali a ako, keď ju má zablokovanú?

enmery
10. dec 2024

Myslím si, že si nulová žena, ktorá sa vedome stretávala so zadaným. Nemáš kožu na tvári. On nebol charakter ani vo vzťahu s ňou a teraz sa čuduješ, že Ti robí to isté. Toto sa volá karma😉 Aj tak je téma vymyslená.

mimikarol
10. dec 2024

Nuž... vidis že dokáže klamať a podvádzať ju, takže samozrejme že dokáže klamať a podvádzať aj teba....

marca12
10. dec 2024

Ale ze by sa karta obratila? A teraz si ty tou podozrievavou priatelkou ? Co sa cudujes len sa ti vracia to,co si spravila ty.

autor
10. dec 2024

@gab1sol stacilo ju odblokovat a napisat jej, alebo ona mu pisala na inej soc. sieti

autor
10. dec 2024

@enmery ale prosim vas, jasne, ze je vsetko vymyslene...robit si srandu so situacie druhych ludi, ktori potrebuju pomoc

enmery
10. dec 2024

Ty si chrakterová nula a žneš, čo si sama zasiala. Podvádzal a klamal ju s Tebou a ty si myslíš, že pri Tebe bude zrazu charakterový chlap. Tak si to vychutnaj svoju mediicínu, hádam sa poučíš.🫡

dadka1997
10. dec 2024

A ty sa čuduješ ? Ju ťahal za nos teba ťaha za nos atď

h2
10. dec 2024

Poznáte sa dva roky, spoznali ste sa, keď oni boli spolu, oni už spolu nie sú vyše roka, rozišli sa kvôli tebe a vy ste spolu pár mesiacov? Nejako nechápem.

cacianka
10. dec 2024

@enmery ona je nula ?! Veď ona nemala záväzky ale on a tie si nevysporiadal poriadne, ale začal namotavat babenku na diaľku.
Autorka - kašli na takého chrapuna, hra na 2 strany, vy nemáte riadny vzťah , a cez správy, telefonáty ti môže nabulikat to čo chces počuť, riadne ťa spracuje a namota, pritom realita je uuuuuplne niekde inde

mogaa
10. dec 2024

začal si s tebou keď ešte mal vzťah s ńou....ano ich vzťah mohol byť nefunkčný, necítil sa v ňom dobre a ohol chcieť z neho odísť, ale.....NEODIŠIEL....a to je to, na čom treba stavať....prečo neodišiel? prečo ostával vo vzťahu kde nebol šťastný? ak sa niekto vo vzťahu zamiluje do iného, on sa musí rozhodnúť a bez nátlaku...on sa síce rozhodol ale až keď mu partnerka na "váš"vzťah prišla.....sama vieš ako to malo byť - on ak nebol šťastný mal vzťah ukončiť a až potom si začať s tebou....lebo takto to čo urobil raz urobí opakovane len v inom garde....ono viem že to nechceš počuť, ale je to tak....k tomu máte ešte vzťah na diaľku, to je už uplne zlé.....

enmery
10. dec 2024

@cacianka No je nula, lebo to robila vedome a ešte o tom zakladá tému, ukázal sa jej nulový charakter a ex je hysterka-že ju podvádzal s ňou už ju netrápi, že asi mala dôvod na "hystériu". A teraz sa čuduje, že jej ten chlap robí to isté.

elli333
10. dec 2024

To vazne? A vobec ti nedochadza, ze dostavas presne co si zasluzis? Nerob druhym to co nechces aby robili tebe. Je ti to teraz prijemne? Ako sa citis? Ako sa asi citila ta "hysterka" ? Nejak tak ako ty teraz? Ste charakter obaja s tym tvojom frajerom. Len si ho pekne nechaj a zite si svoj krasny zivot v neistote a podozrievani pretoze stastie sa na nestasti druheho nebuduje. Snad to raz pochopis.

taktotedanie
10. dec 2024

Ze ani s tebou to nieje az tak super a nieste az take spriaznene suse ako si ty naivne myslis a vas vztah si idealizujes
Nema to vyriesene a ty si prestupna stanica , myslel si ze ty a vztah s tebou to vyriesi ale nevyriesilo
Bola by som na pozore, hlavne ak je to vztah na dialku

januska12323
10. dec 2024

Nie si hystericka a domýšľavá ale naivná. Spolu mali možno pauzu a už sú zase spolu alebo si našiel ďalšiu, čo by sa dalo čakať. Málokedy sa nevernik zmení.

svetlonos
10. dec 2024

Vsimla si si u toho priateľa eventuálne aj iné špeciálne charakterové črty? Toto rozumeli si bez slov a hlboký vztah, sušenie som si prežila ako z najúžasnejšej beletrie.
Casom - až po rozchode som zistila, ze mal jeden typ poruchy, kedy títo ľudia dokážu mat skutočne nesmierne hlboký vztah.
Ja ta tu nejdem posudzovať, neposobis ako typická mrcha, iduca cielene po zadaných s úmyslom urobiť čo najviac škody. Stáva sa aj v lepších rodinách, no. Jeden známi neskončil hneď pôvodný vztah i keď bol iz nefunkčný, lebo ex mal napriek všetkému rad, robila si kurz a bola krátko ledva skúškou. Nechcel jej robit stres. Asi mesiac takto fungoval, stým ze uz dlhšie spolu intímne nežili, údajne.Po skúške sa s nou rozišiel.
Ale nikdy v živote ani jediným slovom novej priateľke na ex nekidal. Hovoril o nej pekne, boli spolu dlho.
Ako varovný signál by som brala jeho nechutne hlášku, ze je histerka. No aby nie! Možno si ani nebola jediná, s ktorou ju takto sral.
Aj napriek vášmu porozumeniu bez slov to nemá veľkú šancu.
Za ďalšie- odblokuje ju aby si nej na fotke urobil srandu - haloo?!
Nezrelé a zradné a zrejme aj poloklam!
Ako píšem, da sa zamilovať aj vo vztahu, niekedy to príde ako osudové stretnutie. No nie vždy konci hapiendom aspom pre ten novy par.
Zazila som aj, aj. Jedny sú dodnes šťastní, maju rodinu a rozumejú si aj s ex.
Iní sa rozišli a jedenvz nich sa vratil k ex.
Každopádne reci ako chovanie tvojho priateľa nie sú absolútne v poriadku.
To radšej byt s muzom, s ktorým si bez tých slov budete rozumieť až po rokoch a nie hneď.
Axeste mate aj vztah na diaľku, hmmm.
Zábal to. Ešte by ma zaujímalo, kolko mate rokov.

enmery
10. dec 2024

Baby, to je vymyslené. Nedávno tu bola téma, kde ex píše, ako sa jej ex stále ozýva a chce ju späť a už je vo vzťahu s babou, s ktorou ju podvádzal a nosí od nej šperk.

bg92
10. dec 2024

kto chce kam pomozme mu tam.
mas co si chcela - chlapa, ktory si pocas vztahu zacne s niekym inym.

danica2711
10. dec 2024

a ako si sa to všetko dozvedela? Vliezla si mu zo samej lásky, šťastia a porozumenia do telefónu? Prečo? Že by sa z teba stávala rovnaká "hysterka" ako bola ona pred ukončením (ak ozaj) ich vzťahu? Prečo?

romiada
10. dec 2024

Chalan je šikovný jazdec. Ide mu to aj na dvoch koňoch 💪😉

betulinka1
10. dec 2024

Inak zeny co tu pisete, ze aka je nula a neviem co. To bude nejaky mladsi rocnik. Co hned idete útokom. Nerozbila rodinu a nezobrala otca deti. Autorka pozri ono sa to niekedy tak v zivote vracia a chlapi sa nemenia. Cize bud to v sebe ten chlap a vzdy bude hladat aj inde alebo to je fer chlap, ktory ked nechce priatelku, tak sa s nou normalne rozide a hlada si dalsiu. Ty musis vediet, ktory typ chlapa je ten tvoj.