Priateľov brat otravuje

3. aug 2024

Dobry den chcem nazor vas ci vam to pride normalne. Mam priatela ten ma brata, ja a priatel pracujeme v zahranici kde sa dotrepal aj jeho brat ktory je celkom problemovy a stale s niecim otravuje …. Dokial bol daleko vsetko sa ako tak dalo . Ale odkedy je tu mam nonstop nervy .. nebyva s nami ale nema to k nam daleko cca 20 min. Nonstop nieco chce aby s nim niekto siel na nakup , nieco mu objednat ci si u nas nemoze vyprat prespat na 1-2 dni atd atd … fuurt dačo … hej chapem je to jeho brat ale neake hranice by mali byt nastavene …ja som uz priatelovi povedala na toto svoj nazor ze sa mi to nepaci ako denne nieco chce ze hlavne jemu nam otravuje zivot on je viac v strese z neho … nemame kus sukromia lebo stale nieco ale aj tak ked si zapiska tak mu skace kolo riti… je to normalne ? lebo ja uz neviem co robit

januska12323
3. aug 2024

Ale vieš, že problém nie je brat ale tvoj frajer?

ukgirls
3. aug 2024

tak asi je tam sam,nema vela kamaratov a neovlada ani jazyk- otazne je ako dlho v zahranici je .. co tak mu pomoct najst kurz jazyka,neakych znamych .. ja mam tiez brata kus odomna a ked tam prisiel pomahala som mu zo vsetkycm -ubytovanie,praca ,nakup... vobec to nebolo obtazovanie-prave naopak .. teraz je uz samostatnejsi,ale tiez sem tam pomozem ... jeho navstevy nas neotravuju-som rada za cast rodiny kt tam mam .. keby to bola tvoja sestra alebo brat tiez si taka aka si?

jazula
3. aug 2024

Ako dlho to už trvá? My síce nie sme ani v zahraničí, ale môj brat u mňa prvý mesiac v novom meste býval. Potom po prvej výplate si našiel vlastné ubytko.