Zdravím moja priateľka si dlhodobo píše s jej kamošom už sme sa veľa krát pohádali kvôli tomu povedala že už nebude a stále sa to opakuje oslovuje ho Zlatko vyvoláva na kávu a používa pikantné slová čo si o Tom myslíte.
Koľko máte rokov?
@grof_monte_christo ona 28 ja 26
@geri322 By som povedala, že vzťah s tebou nevníma ako vážny vzťah, teba ma, aby nebola sama, ďalšieho ma na písanie a flirtovanie. Čo od tohto vzťahu ocakavas ty?
@grof_monte_christo asi niečo viac a ak to má byť takto neviem či to chcem aj ja by som si mohol písať s inými ale nemám záujem
@geri322 Chapem ťa. Asi by som jej povedala, že si musí vybrať a keby sa to vrátilo do starých koľají, ukončila by som to. Si ešte mladý a určite stretneš dievča, u ktorej budeš prioritou.
pusť ju k vode chceš byť paroháč a aby sa TI kamaráti smiali. Nechce ťa možno je preto s tebou lebo sa má dobre ale podľa mňa lásku k tebe nemá.
@alickapusinka no ona že to oslovenie Zlatko myslí len ironicky a ze bola on tak snim písala že sa nudila
@geri322 Co ja viem, ja mam kamaratov tiez, na kavu alebo obed ich tiez zavolam, pisem si s nimi, telefonujem. Aj manzel ma kamaratky. My toto neriesime, verime si. Ale je fakt, ze nikto z nas nikoho nevola zlatko. Na druhej strane si myslim, zs ak by u tvojej priatelky za tym bolo nieco viac, tak by to pred tebou skor tajila, nehovorila by mu zlatko, ked to pocujes.
@marianarem nie ja som videl čo mu písala mala otvorený FB počuť som nepočul
Kvôli 6 rokom sa budeš radšej rozčuľovať? Nemáte spoločný majetok a ani deti. Na kamoša sa nevykasle, už by to spravila dávno. Plač ju prejde a mozno si tak nájde cestu ku kamošovi. Zmier sa s tým, alebo niečo rob preto, aby si bol vo vzťahu spokojný, šťastný a tak ďalej...
@geri322 Na druhej strane sa nesnažte udržať vzťah za každú cenu, spoznali ste sa ako veľmi mladí, buďte k sebe úprimní, či u vás nejde o prechodeny vzťah, tvoja priateľka sa vo vzťahu zjavne nudí, či by aj nebolo lepšie ísť každý svojou cestou za novými skúsenostami.
@grof_monte_christo no ona sa nechce rozísť 😀🙆
@geri322 To sa nevylučuje s tým, že sa nudí a potrebuje aj iné kontakty s mužmi na hrane priateľstva.
Mal som niečo podobne.. ak si mysliš, že ona je unikatna špecialna žena, tak na to zabudni.. za tyžden spoznaš lepšiu ak chceš. Nechaj ju. Pracuj na sebe aspon rok, cvič, zarabaj, nech lutuje co stratila a možeš jej napisat potom spravu s fotkou novej sexice :D ... Poviem to narovinu.. nemiluje ta. Nerešpektuje ta ako chlapa a nemysli si o tebe, že si jej najlepšia volba.. najdi si 20r pannu..
Ja by som ju na tvojom mieste poslala za kamarátom 🤷♀️ ako máte vyriešené bývanie ? Býva u teba ?
@geri322 dobre ťa psychicky plačom spracováva. Niektoré ženy vedia dobre plakať za všetko a čakajú či im nato chlap skočí. Podľa mňa robíš chybu že si s ňou. Ona potrebuje pozornosť od toho jej kamoša a teba má len ako náhradu. Keby ťa naozaj ľúbila ,tak by žiadneho kamoša na vyvolávanie a flirtovanie nepotrebovala ,ale robila by to s tebou. Osobne by som s takou osobou nebola. Lebo z toho zaváňa časom podvádzanie. Keďže teraz je schopná pred tvojimi očami bez problému a kúska hanby takéto veci robiť. Si mladý ,nájdeš si lepšiu a nie takúto ,čo nemá žiadny chochmes 🤮 otras ,mám pocit že dneska ľudia nevedia čo je vzťah a kde sú hranice.
Jednoduché, keď ti to vadí pošli ho za ním.