Priateľka sa zbalila aj s našou dcérkou a odišla bývať s iným

petko27
20. jún 2020

Ahojte všetci,

Ako som písal v nadpise, priateľka odišla zbalila seba aj našu malú dcérku a išla bývať s iným. Aby som Vás uviedol do problému, v začiatkom minulého raka sa mi naskytla možnosť isť zarobiť peniažky do USA, neváhal som, boli sme v tom čase s priateľkou na nože, nabavili sme sa, nedávala mi malú, v tej chvíli som si povedal nemám čo stratiť ... lenže jak mesiace plynuli, náš vzťah sa obnovil, keďže som už mal všetky náležitosti ohľadom ameriky zaplatené, nakoniec som odletel, prišiel som do US ... prvé dni som mal iba jednu robotu, pravidelne sme volávali spolu, skrátka boli sme v kontakte, lenže keď som tam bol chcel som čas využiť naplno, začal som si hľadať hneď aj druhú robotu, tak sa čas na kontaktovanie samozrejme skrátil ... našiel som si druhú robotu, pracoval som deňne 16,17,18 hodín. Moje dni vyzerali tak že rano som sa zobudil išiel som do roboty a odtiaľ hneď do druhej... prišiel som na izbu bolo 2:30 alebo 3:30 ráno dal som si sprchu a išiel som spať. Peniaze som domov pravidelne posielal aby mala rodina z čoho žiť. Správanie partnerky sa mi časom nepozdávalo, tušil som že sa niečo deje, neustále básnila o jednom mojom v tom čase najlepšom kamarátovi(20 ročný bezdetný paholok, priateľka má 22), časom mi napísala že sa na mňa ani neteší, tak som sa jej na rovinu opýtal či sním niečo má, povedala mi že nie, keď som sa vrátil bola kumne chladná, neviem prečo nedával som tomu nejakú veľkú váhu, alebo som nechcel vidieť súvislosti. Časom bolo všetko ok, sentam sme sa pohádali, povedali si aj nepekné veci, ale kto sa nepoháda. Jak plynul čas, tak v apríli sme sa trošku posekali, povedala mi že ak sa mi nepáči, tak si mám zbaliť veci a vypadnúť. Na to som jej argumentoval tým že ja sa mám kam vrátiť ale ty nie (zle rodinné vzťahy). Na to mi odvetila že ona sa má kam isť. Priznala sa mi zo všetkým ... na druhej strane som si uvedomil že som nebol najlepším parnerom, ako príklad uvediem, počas karantény, namiesto toho aby som s ňou trávil večere, som sa hral na počítači ako malý nezrelý 24 ročný chalan ...
V deň keď sa odsťahovala, prišiel som z práce a našiel som zamknutý byť, bol to okamih kedy sa mi zrútil život. Keď som ju žiadal o to aby mi dala šancu že viem byť ďaleko lepším chlapom, že to že mi bola neverná bol iba následok niečoho, že na to zabudneme, začneme od začiatku, ani počuť ... Chcel by som aby sa všetko vrátilo, priznal som si že som ako partner strašne zlyhal, ale kto v živote aspoň raz nezlyhá ? Prosím vás o nejakú radu, od niekoho kto niečo podobne zažil, je tam predsa už aj tá malinká, a ja svoju bývalú partnerku stále milujem celým svojim srdcom.

tosomja
20. jún 2020

Ty by si sa dokázal dotknúť ženy, ktorá sa nechala obstastnovat iným, kým ty si robil vonku ako taký somár len aby sa oni mali dobre?
Tiež som odišla od bývalého, tiež som ho podviedla, ale nikdy by mi ani nenapadlo sa k nemu vrátiť, aj keby bol zrazu ako anjelik a chlap podľa mojich predstáv . A tiež by som nechcela takého, ktorý celú vinu vezme na seba, len aby som sa k nemu vrátila a tvárila sa že sa nič nestalo.
Ak išla za iným, teba neľúbi, a byť nasilu vo vzťahu len pre deti ... Žiadna výhra.
S dcérou maj pekný vzťah, ju nechaj s ním.

petko27
autor
20. jún 2020

@tosomja ja rozhodne celú vinu na seba nehádžem, len ja som si náš vžtah trochu rozanalyzoval, a minimálne 80% problému bolo na mojej strane, preto to chcem napraviť, toto čo sa stalo mi dalo neskutočné zrkadlo na samého seba 😏

lintu
20. jún 2020

To je pekné, že si si veľa vecí uvedomil. Žiaľ, asi ti to trvalo dlhšie, ako malo. Život nie je počítačová hra s xy "životmi". V realite treba zväčša reagovať pohotovejšie, lebo tých šancí niečo napraviť je len obmedzené množstvo. Ak teda vôbec.
Ak sa priateľka zaľúbila do iného, momentálne s tým už asi nič nenarobíš. Hlavne na ňu určite netlač. Nepomôžeš si tak. Ak ju máš rád, nechaj ju, nech je šťastná. Zameraj sa na svoju dcéru a aspoň tej buď dobrým otcom.

whatever1
20. jún 2020

@petko27 Bohužiaľ to tak občas býva že si uvedomíme co mame až keď o to prideme. Urobil si chybu, mohol si byť lepším partnerom. Zober si z tohto ponaučenie do buducna. Co sa týka bývalej, pokiaľ je v novom vzťahu šťastná tak jej to šťastie dopraj. Povedz jej ze ju máš rád, chceš aby bola šťastná a ze si tu pre ňu ak by hocičo potrebovala. Kto vie, ak sa o pol roka rozidu a bude verit že ma v tebe oporu, tak sa možno vráti. Nikdy nevieš. Ale pokiaľ ju teraz budeš uhanat, zasypavať vycitkami, alebo citovo vydierať tak tym nedosiahnes nič.

ona12
21. jún 2020

Je pochopiteľné, že partneri chodievajú do zahraničia robiť, ale ja by som mojmu nedovolila ist samému a odísť odomna a od dieťaťa, mali ste ist spolu alebo vôbec... Na druhej strane urobila by to tak ci tak. Clovek, ktorý ľúbi nepodvadza. Nechaj ju ísť, mal by si o nu záujem.. Kym si bol prec ju obstastnoval druhy muž.. Toto sa neopúšťa. ... Aj keby ste boli spolu, tak uz by to nikdy nebolo take ako predtým

goodidea
21. jún 2020

Už o ňu nebojuj, ona sa už rozhodla( museli tam byť veľmi vážne dôvody, keď odišla s malým dieťaťom k 20ročnemu chlapcovi ).. či správne ukáže čas

sara07
21. jún 2020

nerbo sceny vyčitky, priznaj svoju chybu pred nou, bravaj si pravidelne malu , zaujímaj sa o nu čo najviac, časom možno dostane trhliny ich vztah a bude sa mat kde vratit

katkabg
21. jún 2020

Divny celi vztah...taky chladny bol a hlavne nevyzrety.Odisla uz sa tak rozhodla.Avsak otcom ostanes na vzdy takze teraz sa koncentruj na to byt dobrym ocinom.Na svete je xy zien .A este nieco.Podla mna 20 rocny milenec jej teda toho vela do zivota neda podla mna.Este aby nebolo ze ta bude raz prosit nech ju prijmes spat

janetinka27
21. jún 2020

@petko27 tazka situacia. muzi vzdy odchadzali za pracou od rodin,od deti,peniazky boli vzdy treba. ja som tiez odisla ako aupair od chalana a vsetky auparky v okoli doma mali frajerov.ale pockali sme na seba a zivot isiel dalej.
od nej bolo nefer,ze peniaze od teba prijimala,ale uzivala si s druhym.to svedci o charaktere.
je mi luto,ze prichadzas takto o dceru,dnes dospeli hladia hlavne na seba,kaslu na deti,nevadi im,ze trhaju puta medzi detmi a rodicmi,na detoch to zanecha nasledky. zeny maju deti s roznymi chlapmi a stale nie su spokojne a vandruju dalej.chora doba toto.treba si hladat partnerku,ktora bude mat rovnake hodnoty ako ty a ktora uz je na rodicovstvo zrela.rodinu si zakladat zodpovedne a planovane. orientovat sa na stastie toho druheho,rovnako ten druhy by sa mal sustredit na tvoje stastie.dnes su ludia sebecki a tvrdia,ze robia vsetko pre stastie deti,ale nie je to pravda,robia to pre seba a sami nevedia co chcu,lebo nepouzivaju rozum.

ave_eva
21. jún 2020

@petko27 ahoj, osobne si myslím, že priateľka sa o chvíľu vráti späť ,lebo jej frajer sa spamätá že má dieťa a takto to nepôjde...a radšej si nájdi inú priateľku, dospelú,ktorá vie čo chce a nebude tá podvádzať s prvym ktorého stretne. Pokiaľ ti ex nebude dávať dcéru, súd to poriesi...drž sa

petko27
autor
21. jún 2020

@ave_eva ahoj evka 🙂 ďakujem za povzbudivé slová, dcérku mi dáva, každý druhý víkend a tri krát v týždni, práve moja dceruša ma ako tak drží nad vodou momentálne, vždy sa na ňu teším celý deň keď sňou bude, a vždy mi to trhá srdce keď ju musím vrátiť, možno som nebol dobrým partnerom, ale môžem o sebe povedať, že som ten najlepší tatušo na svete, tento názor mi nikto mevyvráti ☺️☺️

daganov
21. jún 2020

@petko27 sústreď sa na vzťah s dcérkou, na partnerku sa vykašli, váš vzťah nebol dobrý už v minulosti, spomínaš hádky, potom odlúčenie - to ustoja len stabilné, milujúce sa páry. Veľa šťastia.

adkoalauri
21. jún 2020

Na tvojom príspevku sa ja nezastavujem...som síce žena,ale z toho, čo vyvádzajú dnešné ženy,mi je na zaplakanie.. také rozku.... čo mám aj vo svojom okolí,sa nevidelo doteraz... a nielen mladé,bezdetné,už aj mamičky s malými deťmi;moja rada:ruky preč od nej,spraví ti to ešte x-krát a budeš vychovávať aj cudzie deti

petko27
autor
21. jún 2020

@sara07 tak ja sa priznám, prvé dva týždne som robil fakt scény, ale povedal som si že to nikam nevedie, som myslí , komunikatívny ... to isté vidím sj s jej strany

gagik
21. jún 2020

@petko27 co sa cudujes?je to len priatelka s ktorou si chodil, slobodna matka, aj ked dieta je tvoje, nebola to tvoja manzelka, tak si normalne nasla ineho, to sa stava....aj ty budes mat este niekolko dalsich priateliek nez sa ozenis...

petko27
autor
21. jún 2020

@gagik ak je toto podľa teba normálne, myslím že sa nemáme o čom baviť 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristiii
21. jún 2020

@gagik no tak po tomto tvojom názore sa už nedivím, že ľudia v dnešnej dobe skáču z jedného vzťahu do druhého a veselo sa podvádzajú
@petko27 nájdi si normálnu, vernú a rozumnú babu, čo pri prvom probléme neskoci do postele tvojmu kamarátovi a zo svojich chýb sa pouč, lebo dobrý otec nemá čo tráviť voľné chvíle pri hrách na počítači ale pri hrách s dieťaťom

sunny8
21. jún 2020

Robil si čo si mohol. Možno si ju trošku "zanedbával" aj keď nie kvôli chodeniu von s kamošmi ale kvôli práci. Netráp sa tým. To že si stratil partnerku neznamená že už nie si otcom vášho dieťaťa 🙂 dopraj si čas. Buď časom uvidíš že takto je to lepšie a vy dvaja ste si neboli súdení alebo sa k sebe vrátite

gagik
22. jún 2020

@petko27 som tym prispevkom chcela povedat,ze ked si s frajerkou spravis dieta,to neznamena,ze spolu budete navzdy..mal si sa s nou ozenit,ak s nou chces byt navzdy.

katkati
22. jún 2020

@petko27 Máš takú nepatrnú šancu, že sa k tebe vráti, ak by sa po čase rozišla so súčasným priateľom. A záleží od toho, ako veľmi si vystrájal a či by ti verila, že sa to nebude opakovať. Keď si bol príliš nervný, je a bude rada, že má pokoj.

petko27
autor
22. jún 2020

@katkati ďakujem za tvoj príspevok, nie nebol som príliš nervný, skorej tu išlo o to že som nepochopil, alebo nechcel chápať to čo by odomňa vyžadovala, ale uvedomil som si že toho nieje až tak veľa ... ano boli niektoré veci v ktorých sme sa nezhodovali, ale v ktorom vzťahu nájdeš 100%ný prienik, táto situacia mi neskutočne moc dala, myslím tým že mi dala neskutočné zrkadlo na samého seba, a aby som trošku aktualizoval môj status, prvé dni keď odišla, bola chladná, podala mi malú a bodka, ale stále sme v kontakte, neni sú to len také suché rozhovori, proste si písmenkujeme ako by povedal môj 15 ročný brat,ja sa snažím byť nápomocný, brávam si malú nad rámec toho čo sme sa dobodli, aby sa mohla učiť, neberem to ako láskavosť, ten čas s malinkou mi dáva strašne veľa, že sa tolko netrápim, skrátka vysledok je win&win. Sen tam mi nenápadne vsunie nejaký kompliment že mi sekne to čo mám oblečené .... neviem príde mi to tak že ako keby si drží stále zadné vrátka, keby jej to náhodou nevyšlo s týmto mojim "kamarátom"

katkati
22. jún 2020

@petko27 Neviem, mam taký pocit z toho co píšeš, že srdce patrí tebe, ale rozum jej hovorí, že bez hádok je jej asi teraz lepšie. Aspoň zatiaľ, kým sa to nepokazí alebo kým nezostane s malo sama. Potom to možno začne opäť prehodcovat.

petko27
autor
22. jún 2020

@katkati ako ja by som si z celého srdca prial aby sme boli zase spolu, aby malinka mala ucelenú rodinu, ten peťo ktorý sňou žil, už dávno odišiel, ja by som robil hádam asi všetko uplne inak, strašne som opakoval chyby môjho otca, za čo sa neskutočne nenávidím ...

katkati
22. jún 2020

@petko27 Tak máš to ťažké. Venuj sa maximálne dcérke a skús byť voci nej trochu rezervovanejsi, nedať jej tak prvoplanovo najavo ako o ňu stojíš, trochu záhadný, aby si nebola tebou taká istá. Ale správaj sa k nej maximálne slušne, žiadne výkyvy nálad, že jeden deň tak, druhý inak. Ženy velmi nepritahuje, keď muž na nich príliš visí.

petko27
autor
22. jún 2020

@katkati ďakujem za tvoje radi, budem sa ich snažiť držať 🙂🙂

marlent
22. jún 2020

Ja si myslim ze presne ako si naposal nechava si zadne dvierka...
Mozno zistuje ze ten tboj kamos nie je taky super ako sa jej zo zaciatku zdal a tiez kamos asi prisiel na to ze zivot s dietatom je o inom a zvlast ked to ani nie je jeho dieta...
Nesil to nechaj to na nu netlac na nu ne haj tomu volny priebeh.
Aj ked vas vztah nebol idealny takto sa to neriesi mala povedat vies co peto kaslem na teba si neznesitelny nepomahas cau...
A nie za cas kym ty makas aby sa rodina mala fajn otrci prvemu co pride..
Drzim ti palce aby vsetko dopadlo tak ako si zelas aby ste sa cez vsetko preniesli ak budete obaja chciet.
Ak nie nic sa nedeje tatinom ostavas a mas malicky poklad 🙂