Ahoj, sme spolu rok a pol. Mne je 27 a jej je 23 a celý čas aj spolu bývame.
Prvý krát sa to stalo v januári. Mali sme vo vzťahu krízu. Začala tráviť čas s kamarátom a na mňa bola doma zlá.
Povedala mi že potrebuje čas, že chce skúsiť byť s niekým iným, že je možné, že ešte spolu budeme ale teraz chce byť s niekým iným. Týždeň som preplakal a dostal sa cez to.
Bývali sme spolu ďalej a ja už si robil svoje a už som sa k nej nesprával ako k priateľke.
Trvalo to celé 3 týždne, potom s ním skončila a vrátila sa ku mne.
Až na to že to týždeň ťahala s nami oboma čo som nevedel. Potom sa s ním pohádala a bol koniec.
Žili sme ďalej a teraz sa presne to isté deje znova. Nechal som jej voľnosť, má veľa kamarátov a nevadilo mi to. Ale včera prišla domov opäť okolo pol 2 v noci. Dialo sa to už dlhšie.
Vyšlo z nej že cíti k niekomu náklonnosť, a chce byť s ním. Že možno je to poblaznenie ale chce skúsiť byť s niekým iným. Že jej mám sľúbiť že ho nebudem kontaktovať. Plakala a plakal som ja.
Že ma miluje s navždy bude, Prosila aby sme spolu ďalej bývali, a aby som ju nikdy neopustil inak sa zabije. Lebo že to nezvládne lebo ma na svete len mňa a mamu.
Ja som znova zničený, už som myslel ako budeme spolu bývať , ešte pár dní do zadu sme si hovorili ako sa milujeme, ako si postavíme dom. A prišlo toto.
Ako by som to zvrátil, nechcem ju stratiť, čo by platilo? Ukázať jej o čo príde, ako vtedy. Nechať ju tak nech zistí sama čo chce? Bojím sa že ju stratim úplne. Alebo začať žiť ako sám a ukázať jej že nie som na nej tak závislý, alebo jej to nejak prekazit sa s ním stretávať?
Čo mám robiť? Ako ju získať späť.
Ospravedlňovala sa za všetko zle, povedala že nikto pre ňu nikdy toľko neurobil a tak veci.
Potom sme zaspali v náručí ako každý deň pred tým.
Ja nespal celú noc. Čo keď bola posledná, ona ešte povedala že aby som nebol nahnevaný
Keď bude spať u neho. Celú noc som na to myslel, na to že musím niečo vymyslieť
Ako to napraviť. Je to moja chyba, nechal som ju s ním a aj keď som žiarlil dovolil som jej s ním tráviť čas, ja som bol celé dni v práci....
Som na dne, v noci keď som zaspal na chvíľu hneď sa mi snívalo presne to isté, že spolu bývame ale nič spolu nemáme a nesmiem sa jej ani dotknúť.
Mám opäť v hlave len to ako sa s ňou bude milovať, lebo ak nič neurobim takto to dopadne.
Neviem čo robiť. Neviem čo jej teraz ráno napísať. Prosím napíšte niečo čo mi pomôže.
Maj hrdosť a pošli ju preč, určite by som s ňu nebývala, keď bude chodiť s iným. Nenechaj so sebou zametať. Mal by si byť pre ňu jediný. Ona ťa podvádza a má ťa stále v zálohe ako druhú možnosť. Niekde na teba čaká lepšia, ktorá si ťa bude vážiť.
@andrejkap123 aj ja som stále zmätený čo sa to včera stalo, sám neviem. Ale povedala to čo som napísal
"aby som nebol nahnevaný keď bude spať u neho" 😂😂😂 neeee.... tebe práši babu niekto iný a ty s ňou chceš stavať dom?
@zuzanka.zuzu prisahala že ešte spolu nič nemali,
zbalit ju alebo seba .. nie nemiluje ta a nikdy nemilovala .. keby ano neublizila by ti ... ona je prelietava a taka aj ostane a ty hlupak co jej na vsetko skocis .. maj sa rad .. zacni zit svoj zivot najdi si niekoho kto si ta bude vazit a milovat atakeho aky si ... ona si ta nezasluzi ..nech sa s nou trapi niekto iny ... nechce nahodou s tebou byvat len z dovodu ze sama byt neutiahne? ma pohodlie vedla teba istotu ale zvysok hlada inde .. vypocitavost
jaaaaj tak to úplne mení situáciu, lebo však ona taká pravdovravná, cnostná deva 🙈
Kokos chlapce sa zobud dievca s tebou zameta jak s metlou a ty jej to tolerujes ? 🤦♀️😂 posli ju do prdele ale okamzite ....su aj verne zeny 🙂
dalsi internetovy troll🙊
Joj chlapce aj ked sa snazis vidiet to ruzovo, pravda je len jedna a to, ze slecna si z teba robi dobry den. Asi ta aj ma rada, ako kamosa, mozno ta lutuje, ma kde byvat, ale nemiluje ta a ani nikdy nebude. Aby si toto dovolila jedna zena, to uz je totalny vrchol. Za chrbtom sa na tebe smeje aj s novym frajerom a jemu rozprava, ze si len spolubyvajuci. Prepac ak to znie kruto, ale taka je pravda a ty sa musis cim skor prebrat. Z tohto vztahu nikdy nic nebude, len to teba znici. Pekne jej pobal veci este dneska, zober kluce a cav. Povedz ze ty tiez chces akusit vyt s niekym inym a vecer ju cakas, takze potrebujes, aby uvolnila priestor.
Zrus spolocne byvanie, razne jej povedz ze bud Ty alebo on a ziadne prestavky vo vztahu. Aj ked ju milujes ona si z Teba robi somara a jej kamosi sa na Tebe dobre bavia. O tyzden pride s tehotenskym testom a budete hadat kto je otec. Alebo ako? 2krat za rok Ta prestala milovat lebo sa zalubila inde? To takto nefunguje. Neda sa vyskocit z iduceho vlaku a zas na ten vlak naskocit, lebo ten vlak uz odisiel. Aj Ty odid pre vlastne dobro.
Pekne vymyslený príbeh , ktorý muž je taký sprostý?
@tosomja nie je to vymyslené, ...
Prečo potom to všetko povedala a tie slzy? On býva sám v novom veľkom byte, o bývanie podľa mňa nejde. :( Veď by mohla s ním.
Nehnevaj sa ale tvoja priateľka si robí čo chce a ešte tá aj psychicky vydiera. Vraj sa zabije keď ju opustis a máš jej dovoliť spávať v cudzej posteli ?! Toto je veľa .. keby tá ozaj ľúbila správala by sa inak. Tie pekné rečičky sú len slová.. ja na tvojom mieste ju pošlem do riti. Áno bude to bolieť ale dostaneš sa z toho. Lepšie ako by to malo takto bolieť cely čas pri Tom čo robí
Úplne totožné s témami ako história nájdená v počítači o teste atď atď. A ďalší príbeh tomu podobný. Teraz plače že ťa miluje a ty ju, ale musíš jej dovoliť voľnosť lebo sama nevie čo chce a ty sa zjavne nudíš a vypisuješ tu blbosti. 🤦
No keď je to pravda, tak pozvi jej milenca k vám, dajte si víno do trojky. A možno aj niečo iné. Budeš ju mať aj ty, aj on, ona bude mať aj teba aj jeho. 🤷
Ja byt tebou, poviem jej, že tiež niekoho máš. Že si stretol ženu s ktorou chces byť a najmä si pre ňu jediný...
Vymením zámok. Jej veci necham poslať poštou k rodičom alebo ku kamosovi
Veď nech si s ňou vyskúša bývať
Ako pardón. Ona je len perfektný manipulátor a zneužíva ta na bývanie.. pretože si mäkký a nemáš hrdosť..
Hahaaaa😆preco slzy? No LEBO.. Mala som jedneho ktory tak strasne plakal pri rozchode a tak rozpraval ze ma miluje ale MUSI sa so mnou rozist preto, aka som... Ale tak plakaaaal ze som bola sama prekvapena.. A potom vysvitlo ze ma podvadzal😆tebe to jasne povedala... Co viac potrebujes? Male decko co nevie co chce a ty poslusny panacik co caka, kedy si na neho najde cas... Toto ozaj?? Sa vzchop!
ma ta rada ako kamarata,brata podla mna ,ani ja by som nehcela prist o zadarmo byvanie 🙂
Ono... Priveľa plačete....
ak to uz urobila druhy krat tak to urobi znova a znova, je nevyburena este. povedz jej ze mas pravo na vztah kde budes pre zenu jediny a nie toto zazivat, nie je jedina na svete, najdes si lepsiu partnerku s ktorou budes stastny.
Chlapče spamätaj sa. Iba ta využíva aby mala kde bývať. Celý čas si hľadá niekoho iného keď nájde vyskúša a keď im to neklape vracia sa k tebe. Raz nájde niekoho s kým jej bude lepšie a máš smolu kamo. Byt tebou tak razom by letela “cez okno” a ani by som o ňu nezakopla...
ak jej chces dat sancu, tak by som ale trvala na tom, ze sa spolu proste stretavat nebudu a vy budete spolu viacej travit cas. ako za inych podmienok by som sa na to ja osobne uz nedala
Zameta s tebou ako s handrou a este to aj zabali do peknych reciciek...s ty jej to vsetko pekne spapas. Vies si predstavit, ze toto ti bude robit cely zivot? Ved to je uz 2. krat za pomerne kratky cas! Zobud sa a posli ju prec. Iba ta vyuziva, ma ta ako istotu, aby sa mala kam vratit, ked ju jej milenci odkopnu 🙈
Ale ty si zrejme submisivny a robí to,, dobre,, keď ta niekto trápi nie? Lebo len taky človek by to urobil... Ak je to tak tak dostávaš co potrebuješ.. Ak nie.. Tak trpis ak si si nevšimol a môžeš to kedykoľvek zmeniť.. Kopnúť ju do zadu a nájsť si lepšiu... Ak sa to nepodarí.. Tak aj ďalšiu dievku môžeš poslať kade ľahšie až kým nenájdeš pravú lásku a pri tej zostaneš.. Prečo by si mal trpieť.. Halooo.
A vy ste teda spolu ci nie? Ach prepac... ale ked som sa vzila do jej koze co pises tak ona nikdy s tebou nechcela byt ani nechce. Hlada si cely cas niekoho ineho! A teba ma na to aby mala kde byvat. Alebo ta ma ako kamosa ktoreho aj ma rada/lubi ho ale nikdy s nim na 100% nebude lebo to nie je proste ok.