Priateľka nemá ukončený vzťah

spark84
16. máj 2024

Ahojte,
viem ze vela chlapov sem nepise ale rad by som pocul nestranne nazory hlavne takych co zazili nieco podobne.
pred 8 mesiacmi som spoznal uzastnu zenu s jednym synom a nefunkcnym vztahom.
Zacali sme sa stretavat a neskutocne sme si rozumeli.
nikdy som nestretol taku osobnost ktora by mi vo vsetkom vyhovovala a z nej som citil to iste.
Zazili sme kopu krasnych okamihov a zamilovali sa ako skolaci. Ten pocit som velmi davno necitil a myslim ze v takej forme nikdy. Obojstranne sme citili to iste tak sa rozhodla vztah ukoncit.
Vsetko bolo skvele dalsi mesiac pokial si jej ex partner neuvedomil ze realne niekoho ma a velmi sa zacal snazit zachranovat rodinu.
Od tej doby sme ako na hojdacke, v jej vnutri sa bije predstava udrzania rodiny kvoli dietatu zo zacatim noveho vztahu.
Dochadza neustale ku konfliktom a citim ze ju stracam, ked sme spolu je dokonala, akonahle sa vrati do mesta je ako vymenena.
Ziadal som ju aby ukoncila vztah definitivne a nedavala byvalemu falosne nadeje (on stale chce aby to napravili) jej ex vie ze sme spolu, ale nevie ako dlho to trva a asi ma pocit ze to vazne nieje...
Niekedy sa chova pre mna velmi nepochopitelne a vsimam si (ona tomu posledne hovori ze ju sledujem) celkovu zmenu spravania ked je s nim alebo po tom ako s nim bola.
Stretavat sa musia kvoli dietatu a praci.
Pre mna je nepochopitelne ze si pisu, ona skryva predomnou komunikaciu, minule ju bral na dovolenku a z dovolenky, potom zas u nej prespal lebo dieta doniesol a ona prisla z prace neskoro (nic divne az na to ze vecer sme volavali pred spanim, casto videohovor ale doslova ma odbyla ze asi uplne nespi tak ze inokedy).
Posledne ma uplne vytocila lebo mu bola zaniest dieta a zavolala mi z lavicky pred cinzakom.
Nic zvlastne keby 8mesiacov nemala problem volat z balkona "lebo susedia", okrem toho je chora, a ked som chcel videohovor radsej mi povedala ze koniec lebo ju len chcem kontrolovat a neverim jej (ono je to aj pravda co sa jej ex tika a dvovody na to mam velmi padne).
Aby som pravdu povedal do okamihu kym mi nepovedala ze je vonku som ju chcel iba vidit, po tom ako mi povedala ze video nie som jej uz naozaj neveril.
Toto je len jeden priklad kedy nechapem jej spravaniu, konaniu.
Mam ju neuveritelne rad (nikdy som nestretol zenu ktoru by som tak miloval a naozaj chcel zobrat) aj ked mi uz x krat citovo ublizila vzdy som mal pocit ze je to pre tlaky byvaleho a pre to ze nedomysla uplne nasledky svojho konania co aj potvrdila, potom ju to mrzi a tak dokola.

Ja vidim jediny problem medzi nami a to je jej ex a jej predstava o zachrane rodiny, lenze on ani netusi celu pravdu o nas dvoch, takze ma zaujem zachranovat nieco co sa zaklada na klamstve a lzi.

dakujem za kazdu reakciu

syslik81
16. máj 2024

nechaj ju ... ona sama musi vediet co chce a s kym chce byt..musi si upratat v hlave ,, nemoze ist do vztahu ked v jednom uz je .. ma s nim rodinu je normalne ze chce este vztah zachranit ... daj jej tu sancu

spark84
autor
16. máj 2024

@syslik81 lenze ona to chce iba kvoli synovi, ked sme spolu hovori ako ma miluje a chce so mnou buducnost, jej syn ma ma rad a ja jeho tiez. vidim zmenu v jej spravani iba ked niesme spolu.

ckocka
16. máj 2024

Tá pravda o vás dvoch je pravda iba z tvojej strany. Z jej strany bude trocha iná, a iná pravda bude aj zo strany jej manžela o ich manželstve.
A uvedom si že s manželom nikdy nepreruší kontakt aj ak budete spolu, lebo dieťa. Ich vzťah ťa škrie teraz, a bude ti vadiť aj potom.

spark84
autor
16. máj 2024

@ckocka niesu manzelia, nefunguje im to uz davnejsie, aspon podla jej slov

ckocka
16. máj 2024

@spark84 To je už detail že nie sú manželia, zvyšok platí aj tak.

p.j.jacky
16. máj 2024

Podla mna ťahá tá istým spôsobom za nos . Teba má ako rezervu a nemá vysporiadany vstah s otcom dieťaťa a bije sa to v nej . Ukončí to pre svoje dobro aj tak by si bol len prevoznik .

zuza.m
16. máj 2024

@spark84 tiez si myslim ze by si ju mal nechat nech si to sama utriedi.lebo ako pises tym ze ty chces vediet pravdu kde a skym sa nachadza sa to medzi vami aj tak kazi.
boli spolu maju dieta tak asi medzi nimi nejaka ta laska bola ,mozno tym ze si on uvedomil ze ju strati tak zmenil spravanie k lepsiemu co jej pasovalo a mozno zase pasuje.nechcem byt zla ale skus trosku popremyslat ci zrovna ty niesi ako sa hovori zadne dvierka a ked sa zase ex zmeni k horsiemu tak budes aspon ty. tak je na tebe ci chces cakat a byt ta nahrada

domkakvet
16. máj 2024

@spark84 tiez som nazoru nechat ju tak.

mikitilik29
16. máj 2024

@spark84 je mi ľúto, ale už prešiel dosť dlhý čas na to aby ukončila vzťah s ex. Nemá to budúcnosť, je to ťažké ale mal by si ju nechať. Budete stále hádať kvôli tomu ex. Ona sama nevie co chce a zjavne ti aj zatajuje nejaké veci keď s tebou nechcela volať viedeohovor.

januska12323
16. máj 2024

Nechaj ju ísť. Človek, ktorý to ťahá na dve strany nebude taký dokonalý ako si namýšlaš. Aj by som ju pochválila za skúšku o záchranu rodiny keby sa s tebou prestala stretávať. Ty si momentálne len milenec, záplata na nefunkčné chvíle vo vzťahu. Nechcel by si byť pre ženu jediný?

spark84
autor
16. máj 2024

@ckocka takze hovoris ze je lepsie necht ju s chlapom ktoreho nemiluje, podvadzala ho 3mesiace (o com netusi), rozisla sa s nim uz aspon 5x a nebyt toho ze zisti ze ma noveho chlapa, nezaujima sa o nu tak ako sa o nu nezaujimal?
zazila si nieco podobne?

spark84
autor
16. máj 2024

@zuza.m rozum mi hovori ze mas pravdu, ale je to pre mna fakt tazke...

lienka.7
16. máj 2024

@spark84 a nenapadlo ta, ze ta ma len na opätovné vzbudenie záujmu u jej ex? V podstate podvadza vás oboch.
Nechala by som ju tak a možno potom začne ona doliezat za tebou.

h2
16. máj 2024

@spark84 Ona nemá bývalého. Má súčasného a k tomu má navyše teba, ako bokovku. Vážne tak miluješ a chceš túto ženu?

spark84
autor
16. máj 2024

@mikitilik29 dakujem

diewcatqoo
16. máj 2024

@spark84 prepac, ale zena, ktora dokaze klamat takto vas oboch, asi nebude az taka "uzastna". Stoji ti za to, robit zo seba idiota kvoli niekomu takemu?

spark84
autor
16. máj 2024

@januska12323 jasne ze ano, aj som to 4 mesiace citil z jej strany na 100%... len som nedokazal uverit tomu ze takto zvrtla stranu...

januska12323
16. máj 2024

@spark84 vieš keby ťa mala ako tak rada aspoň by ti dokázala vysvetliť, že to s nim skúsi aby si bol trpezlivý a samozrejme by sa s tebou za ten čas nestretla. Ona to nedokáže lebo ťa nemá až tak rada alebo len nemá odvahu na ukončenie. Tak či tak by si sa mal vzdialiť.

spark84
autor
16. máj 2024

zdravy rozum mi hovori ze mate pravdu, ale obcas fakt pochybujem ci nie ja som chyba, ci som nieco neurobil zle... proste mi mozok neberie ze z tak uzasneho zaciatku ktory trval 4mesiace sa to prehuplo postupne az do takejto situacie...
ja doslova neviem ci to v tedy hrala a toto je jej prava povaha alebo to nehrala a zamotala sa tak ze ublizuje vsetkym trom.

vanilkovazmrzka
16. máj 2024

Nemas sancu vyhrat v tomto suboji s ex. Mrzi ma to. A hlavne - on vobec nie je ex. On je priatel, ty bokovka.

spark84
autor
16. máj 2024

zabudol som drobnost, chce dieta, a tak sme sa on snazili, no nepodarilo sa, mna v tomto vztahu myli velmi vela veci, nikdy som nic podobne nezazil, ale dakujem vsetkym za reakcie...
potrebujem to pocut od cudzich zien aby som to mohol v hlave spracovat

rozculena
16. máj 2024

poznáte sa 4 mesiace a hneď chcela dieťa??

kitycat
16. máj 2024

@spark84 nechaj jubtak. UzasTna urcite nie je.

Tato parodia matky akurat nechce s holou ritou do podnajmu a tak premysla v ktorej izbe tvojej/"ex" to je pre nu pohodlnejsie.

Najdi si babu s usporiadanou hlavou. Tato spi s vami obomi

enmery
16. máj 2024

Treba si uvedomiť fakt, že prvé 2 roky vzťahu by ste mali lietať v obláčikoch a neriešim
žiadne problémy, len si užívať jeden druhého. A tu už po 4 mesiacoch takéto cirkusy. Uvedom si, že tak ako podvádzal jeho a podvádza s Tebou, by potom podvádzal Teba a ďalšiemu milencovi by hovorila, ako Ťa nechce, ako Ťa neľúbi, ako s Tebou nechce byť. Hovorí Ti iba to, čo jej vyhovuje. Keby si počul aj stranu jej partnera, bol by si iste nemilo prekvapený.

spark84
autor
16. máj 2024

@kitycat no prave vtip je ten ze zaraba celkom slusne, byt je jej a pred mesiacom sa jej ex odstahoval, ja som vazne myslel ze uz sa to zacne uberat spravnym smerom.
ona nie je na peniaze, to vobec prave naopak

spark84
autor
16. máj 2024

@enmery toto je vec ktoru som s nou riesil a pre to ta nedvovera z mojej strany k tomu co mi hovori ohladom iej ex.
mozno som najivny no veril som ze som bol viac ako hracka na pobavenie

spark84
autor
16. máj 2024

@rozculena myslim ze ho chcela uz pred tym ako ma stretla, a ja tiez som chcel, nemam na co cakat ani po 4mesiacoch ak je ten clovek naozaj taky ako sa prezentuje. Ved prave ta jej povaha, nazory, to co ju robilo nou ma uplne poblaznilo... ja som mal pocit ze som stretol moju chybajucu polovicku, cloveka na ktoreho cakate cely zivot.
Niekto kto vam na 98% sedi... a nie, nemam 20... skor 20x2 😂😂

pochod
16. máj 2024

@spark84 tak ti treba. Tebe hovorí x a jej mužovi y no realita je taká, ze spáva s obomi a robí si z vás dobrý den a vy sa idete z nej posrat . Život ta ešte naučí nepchat prsty do zadaných 😂

egonsk
16. máj 2024

Kedysi som spoznal babu, velmi sme si rozumeli, laska ako hrom. Tiez mala male dieta a dobre som si s nim rozumel a velmi ma hned malo rado. Ona este bola vydata ked sme sa spoznali, ale tesne pred tym ako sme sa spoznali uz dala ziadost o rozvod. Na moje prekvapenie sud prebehol velmi rychlo a uspesne, jej ex nerobil prakticky problemy. Hned som aj spoznal jej rodicov. Zalubeny somar robi pre lasku aj nemozne a tak som ju samozrejme zobral s dietatom hned byvat k sebe a zaroven jej zacal pomahat rekonstruovat jej stary zdedeny rodinny dom (v hroznom stave), aby sme aj tam mohli potom byvat casom a moj byt by sme boli prenajali... plany krasne, idealne.
No a ked som jej dal dokopy uz dom tak, ze sa dalo v nom zit, tak prakticky smahom ruky nas vztah zanikol a do tyzdna mala noveho chlapca... s ktorym sa do roka vydala znovu a ziju si v tom dome s dalsim dietatom, ktore hned samozrejme aj pocali.
Odvtedy si vravim, ze zena s dietatom je cista loteria a radsej si zobrat slobodnu bezdetnu, lebo ked ta je vychcana, aspon to cloveka tak velmi neboli, ako ked vlozi do vztahu vsetko a prijme i cudzie dieta ako svoje a napokon z toho vyjde na psi tridsiatok.

enmery
16. máj 2024

@spark84 Nie si naivný. Veríš v lásku. To si zachovaj. Ale daruj to žene, ktorá Ti dá to isté. Táto to nie je. Určite nie je hodnotný partner, ktorý podvádza terajšieho, zároveň rieši iného a všetko stojí na jednom mieste. Aktuálne to nevidíš cez tie chemické procesy v mozgu, ale aj to opadne.