Priateľka mi rozkazuje

peto24
21. jan 2024

Chcem sa spýtať na váš názor ohladom môjho vztahu.

Bývam v Košiciach a priatelka býva 100km odomna.
Sme spolu 3-4dni do týždna.Mám 23 a priatelka 20.Chodime spolu 3mesiace a zatial fungujeme takto dokym nebudeme spolu bývať v buducnosti.

Problem je ten že ked prídem zaňou tak ma stále tahá po návštevách či už babka,otec,krstný atd.Vštetko dohodne , naslubuje im a ked poviem že chcem byť s ňou a nie behať po návštevách tak je zle…proste keď jej vyhoviem všetko je ok, ale akonáhle poviem svoj názor že s niečim nesuhlasím alebo chcem byť s nou a nie behať po navštevách tak je zle…plače uráža sa, kadečo mi vyčíta…
Že jej byvalí s nou chodil všade a neviem čo mi začne vyprávať…raz mi dokonca povedala že ju to serie že mám vlastný názor…mám pocit že ma kontroluje a všetko chce aby bolo v jej režií…skúšal som sa s nou normálne porozprávať ale nedá sa to…je tvrdohlavá a trvá si na svojom…

Som zvedaví na nazory od starších ako som ja…
Za každú reakciu a pripadne riešenie dakujem…

tuippo
21. jan 2024

@peto24 jediné riešenie je rozchod

azzflo
21. jan 2024

Na svete je 8 milard ludi, preco by si zostaval s niekym, s kym sa necitis dobre? Obzvlast v takomto mladom veku a na zaciatku vztahu, ked ma byt vsetko krasne a ruzove. Priatelke to este raz a naposledy vysvetli a ked sa bude nadalej urazat, tak sa rozidte. To nie je typ partnera, s ktorym by si si mal planovat buducnost. Asi aj ona potrebuje reality check.

kat_
21. jan 2024

tak asi mate kazdy inu predstavu o vztahu a tam je fakt lepsie zist z kratsej cesty

deti95060810
21. jan 2024

potrebuješ vedľa seba takúto osobu čo ti robí zo života peklo? ešte ste spolu krátko a už je zle... načo takýto vzťah

angd
21. jan 2024

Sa cudujem,ze este ste spolu.Treba od nej odist,ona ina uz nebude a zivot s nou bude stale len o tom istom,alebo sa vzdy prisposobis alebo budu hadky.

dadka1997
21. jan 2024

@peto24 v tomto pripade tu pomôže rozchod...
Ste spolu iba 3 mesiace, mali by ste si vychutnávať jeden druhého a nie chodit po navstevach .. mozno si jej dal viac ako len istotu..
Citovo ťa vydiera, nedohodne sa s tebou teda vztah bez komunikácie, čiže tých 100km sa ti neoplatí chodiť ;) neboj na svete je veľa žien, ktore si budu važiť cas stravený s tebou ;)

januska12323
21. jan 2024

Toto dobré nebude.

denisa0504
21. jan 2024

Keď je človek zamilovaný a hlavne na začiatku vzťahu, chce byť čo najviac s milovanou osobou. Bez obecenstva.. jej správanie nie je normálne a ešte raz keď ti povie, že jej bývalí s tým problém nemal, tak jej rovno odpoveď, že tak sa môže k nemu vrátiť... Nenechaj sa takto deptať a citovo vydierať. Nájdeš este lepšiu a príčetnejšiu

medda_beda
21. jan 2024

@peto24 Nerozmýšľaj nad spoločným bývaním pretože táto žena ťa nerešpektuje už teraz.Nezaujíma sa o tvoj názor, pocity a citovo ťa vydiera.

pitaya
21. jan 2024

@peto24

mňa osobne by štvalo to porovnávanie s EX - toto je u mňa NO GO ZÓNA !!!

Asi bol nejaký dôvod prečo je už EX = nevyhovel náročným štandardom alebo ho už to prestalo baviť a na začiatku chodil všade, tak asi jak ty budeš chodiť všade kde chce ...

Ináč bude manupilatívny plač, ktorý v detstve bohate stačil na rodičov aby bolo po jej, tak skúša v dospelosti a funguje to 🙂))

domkakvet
21. jan 2024

@peto24 je to divne ako sa tvoja priatelka sprava vo vsetkom co si napisal.

karolinakovac
21. jan 2024

@peto24 Takýto vzťah vôbec, tá baba je čistý chodiaci red flag podla mňa. Ale zase poznám takých, kde chlapovi vyhovuje že ho žena sekiruje, pokiaľ nemáš vlastný názor a sebaúctu na nule a necháš so sebou zametat tak okej, Tvoj život. Ale toto nevyzerá dobre, Tvoja priateľka je nezrelá sebecká osoba. A Ty by si sa pri nej len trápil.

lindous
21. jan 2024

Toto bude už len horšie, iné predstavy o trávení voľného času, neschopnosť komunikovať bez výčitiek a citových vydieračiek,sebestrednosť, porovnanie s ex, tu je zlé všetko čo môže byť zlé…

alex49
21. jan 2024

ste spolu len tri mesiace, skôr by som čakala, že frajerka bude chcieť byť s tebou sama, ked ste tak daleko od seba. Si samostatný svojprávny človek a máš právo na vlastný názor, normálny ludia sa porozprávajú a rozhodnú sa či idú sami do kina alebo k tete na návštevu.

grof_monte_christo
21. jan 2024

Bez ohľadu na jej panovačnosť musí byť s tvojou priateľkou aj strašná nuda. Vláčiť priateľa po rodinných návštevách? Toto nie je trávenie času pre mladých ľudí, ktorí by sa mohli venovať niečomu inému 🙂.

mandarinka555
21. jan 2024

@peto24 Možno si charizmatický fešák a tak sa potrebuje tebou vystatovať...Inak si to "vláčenie" po návštevách neviem vysvetliť...Manipulátorka ako z učebnice🙈 Utekaj chlapče čo najrýchlejšie😝

dejka77
21. jan 2024

Ak to mas teraz takto, casom by to bolo iba horsie a nakoniec by si skoncil pod papucou 🙂.
Je fajn, ze si to uvedomujes. Osobne by som s takym clovekom nebola.

alickapusinka
21. jan 2024

Autor za mňa definitívny rozchod. Uvidíš koľké scény TI bude robiť ak to s ňou skončíš. Radšej tak ako potom ľutovať. Bola by rada ak by som nemal vlastný názor však preto môžeme žiť rôzny ľudia lebo každý mame nejaké iné názory. Ukonči to definitívne .Nemá to zmysel podľa mňa .Presne tak máš pravdu si s ňou malo cez týždeň chceš byť s ňou a ONA namiesto toho ťa ťahá po rodine. Je veľmi nezrela do vzťahu normálnej priateľke ak by si povedal tak by n to pristala ale tato je niečo extra špeciál nevyzretá a nevhodná do partnerského vzťahu. Skonči to moja rada a môžem byť tvoja mama vekom ak by som mala syna poradila by som mu aby vzťah skončil.

peto24
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
peto24
autor
21. jan 2024

Ludia boží čo som ja zažil možem film natočiť

daniela2202
21. jan 2024

@peto24 pošli to preč

h2
21. jan 2024

Košice - mesto s najvyšším výskytom mužov na Modrom koníku.

karolinakr
21. jan 2024

@h2 piju tam otravenu vodu

mabenn
21. jan 2024

"dokym nebudeme spolu bývať v buducnosti" - toto by som na tvojom mieste neplanovala

lilyianka
21. jan 2024

@peto24 prosím ťa a to s takouto tu by si si aj budúcnosť plánoval? Ale neblázni chlapče. Poslať do preč hneď.

marca12
21. jan 2024

Ste spolu len 3 mesiace a uz vidis ako sa sprava a to bude casom len horsie. Na co ti je takato zena? Vo vztahu sa mas citit dobre,mate si byt rovnocenny. Ona je este nevyzreta a rozmaznana. Preco by si po 3 mesiacoch mal s nou chodit po navstevach? Nepoviem raz za cas,ale zakazdym? Inak by som si predstavovala randenie na zaciatku vztahu

hugger
21. jan 2024

@h2 uz som rozmýšľal ze zorganizujem stretnutie. Registrujes este niekoho okrem marsa a ondra?

zanka777
21. jan 2024

@peto24 a tvoja priateľka nie je v znamení blížencov?lebo to mi úplne sedí na dve ženy ktoré poznám a obe sú blíženci 😐

rony2255
21. jan 2024

@peto24 utekaj od nej

rony2255
Autor odpoveď zmazal
Zobraz