Sme v začiatkoch vzťahu priateľka chce byť stále v kontakte keď nie sme spolu potrebuje si aspoň písať. Žiarli keď trávim čas s inými ľudmi. Od skorého rána až kým nezaspí vyžaduje neustále pozornosť. Ja to normálne ?
Sám vieš, že to preháňa.
Nie, nie je to normalne.
Utekaj. 🙈
Ako by to vyhovovalo tebe? Povedal si jej, že je to cez?
keby to bolo normalne nezakladas temu
Ak sa stretnú dvaja, ktorým takáto intenzita vzťahu vyhovuje a chcú byť spolu 24/7, je to v poriadku.... ale mne osobne by to vadilo... porozprávaj sa s ňou o tom, nastavte si hranice, ak nebude ochotná počúvať, zmeniť to, bude lepšie zísť z kratšej cesty...
Ja som taka bola keď som mala prvý vzťah, no strach a hrôza. Není to dobre ani normálne.
Nie nieje to normálne, čo tak jej to povedať, že máš aj inú robotu ako nonstop jej vypisovať, mňa by trafil šľak toto furt robiť, buď pochopí alebo ak nepochopí dovidenia
@denkabemommy utekať nemusí, inak to môže byť super baba - len treba určiť hranice…
Ja som taká bola keď som mala 18-20 rokov.(Myslím to s tym písaním nie žiarlivosťou).Ale môjmu partnerovi to vyhovovalo a tiež rád často písal. Ono sa to časom zmení. Je to prvotný ošiaľ.
Nie,nie je!!!!ani v začiatkoch to nie je normalne
Je super môžem povedať že najlepšia baba akú som stretol ale zároveň takú stíhačku som ešte nezažil. Krásna milá inteligentná a strašne žiarlivá. Už sme sa o tom rozprávali ale nemení sa nič keď nemá moju plnú pozornosť 24/7 robí scénky hodné telenovely
Opisuješ jednu moju dobrú kamarátku. Nemáš náhodou za priateľku ju? 😂
Bože nechodíš náhodou so mnou? 😂😂😂😂 Ale nevšimla som si žeby som mala frajera. 🤔😂
Nežne jej vysvetli, že nemá prečo žiarliť, že je tá jediná a nech Ti dá priestor. Práve na začiatku je najlepšie si to nastaviť.
Nevyzretá stíhačka... 🫤
Skus si s nou sadnúť, dať reč, "v klude" si to vysvetliť.
Osobne, ak rozhovor nepomôže, tak rozhodne vzťah "nie".
Zamilovanosť je vec jedna, ale toto by mohlo skončiť celé zle 🫤
@biba_18 mám skúsenosť ale s opačným pohlavným 🙈 myslím si, že to je proste psychicky a emočne nevyzretý jedinec a hranice chápať nebude správne ale skôr niečo ako “podraz” od druhej strany..
No absolutne by som nemala nervy na takeho cloveka 😂 neznasam attention whores, cize za mna zbohom (a nemyslim, ze je taka inteligentna, ako opisujes)
Priatelka ma 2mesiace, plienočky a je plne dojčená? Lebo takto sa sprava kojenec plne naviazany na matku nie dospela žena. Zachvilu nebudeš mať len psychicky pocit dusenia, ale aj fyzický. Ja by som s takym človekom byť nemohla.
ty s ňou chodíš..keby ti to tak strašne vadilo, dáš jej kopačky, čo predpokladám nespravíš, len budeš fňukať do vankúša
a ako sa da mať s niekym 24/7 plnu pozornosť, a čo praca, oddych, sprchovanie, wc, jedlo, nakupy, navštevy kamaratov, rodičov...ani vtedy nemáš pokoj od nej? aj v noci ti vypisuje, a ked nie, tak vrieska, a ty si presvedčeny, že to je to najlepšie, čo ťa v živote stretlo?
v podstate tak ti treba
Nie ue to uplne zdrave ale ja by som ti kvoli tomu neradila hned sa na ni vykaslat. Mozno jednoducho nema este skusenost so vztahom. Alebo nebola v zdravom vztahu. Daj jej sancu, daj jej pocitit ze ma v tebe istotu, zaroven jej pripominaj svoje hranice. A tiez ju treba naucit ze vo vztahu je normalne travit cas aj osamote alebo s inymi ludmi ako s partnerom
Tak toto zmohol iz aj iných borcov!
V poriadku to nie je, a hlavne nie je ti to prijemne, ale dovod na rozchod to nie je, ale treba komunikovat
Vyzera to na zlyhanie rodiny- citovo zivorene dieta. Co nedostala v detstve, vyzaduje ako dosoelak a momentalne od teba. Musis to strpiet, pri tych superlativoch o 20.59.,alebo trosku znizit z narokov a rasej mat mentalne vyrovnanu, citovo ukotvenu frajerku. 🌷
S tými superlatívmi, ak je tak inteligentná ako píšeš, verím, že po rozhovore dokáže zhodnotiť, kedy už je otravná a možný koniec, ak ťa tým bude dusiť.
Môj muž je rovnaký 🙂. Ak s tým nie si stotožnený budeš to mať ťažké rozhovory ti pomôžu až po čase ale nie tak úplne. Ale z mojej skúsenosti ti viem povedať, že oddanejšieho a zodpovednejšieho človeka som nestretla💗dokáže vyjadriť lásku ako nikto 💗a aj keď mi občas to stihavkovanie liezlo na nervy po čase sa to zmiernilo.ale aj tak ho milujem najviac na svete. 💗💗Sú to proste také typy ľudí, nie sú si istí sami sebou a boja sa, že človeka ktorého ľúbia stratia.
Nie, nie je to v poriadku