Priateľka mi nedá dýchať. Je to normálne?

26. dec 2024

Sme v začiatkoch vzťahu priateľka chce byť stále v kontakte keď nie sme spolu potrebuje si aspoň písať. Žiarli keď trávim čas s inými ľudmi. Od skorého rána až kým nezaspí vyžaduje neustále pozornosť. Ja to normálne ?

viestta
26. dec 2024

Nie, nie je to v poriadku

januska12323
26. dec 2024

Sám vieš, že to preháňa.

petraa2022
26. dec 2024

Nie, nie je to normalne.

denkabemommy
26. dec 2024

Utekaj. 🙈

gribka1
26. dec 2024

Ako by to vyhovovalo tebe? Povedal si jej, že je to cez?

ukgirls
26. dec 2024

keby to bolo normalne nezakladas temu

lindous
26. dec 2024

Ak sa stretnú dvaja, ktorým takáto intenzita vzťahu vyhovuje a chcú byť spolu 24/7, je to v poriadku.... ale mne osobne by to vadilo... porozprávaj sa s ňou o tom, nastavte si hranice, ak nebude ochotná počúvať, zmeniť to, bude lepšie zísť z kratšej cesty...

lucia13022023
26. dec 2024

Ja som taka bola keď som mala prvý vzťah, no strach a hrôza. Není to dobre ani normálne.

zuzubb007
26. dec 2024

Nie nieje to normálne, čo tak jej to povedať, že máš aj inú robotu ako nonstop jej vypisovať, mňa by trafil šľak toto furt robiť, buď pochopí alebo ak nepochopí dovidenia

biba_18
26. dec 2024

@denkabemommy utekať nemusí, inak to môže byť super baba - len treba určiť hranice…

terry658
26. dec 2024

Ja som taká bola keď som mala 18-20 rokov.(Myslím to s tym písaním nie žiarlivosťou).Ale môjmu partnerovi to vyhovovalo a tiež rád často písal. Ono sa to časom zmení. Je to prvotný ošiaľ.

rorino
26. dec 2024

Nie,nie je!!!!ani v začiatkoch to nie je normalne

autor
26. dec 2024

Je super môžem povedať že najlepšia baba akú som stretol ale zároveň takú stíhačku som ešte nezažil. Krásna milá inteligentná a strašne žiarlivá. Už sme sa o tom rozprávali ale nemení sa nič keď nemá moju plnú pozornosť 24/7 robí scénky hodné telenovely

sulejmanka
26. dec 2024

Opisuješ jednu moju dobrú kamarátku. Nemáš náhodou za priateľku ju? 😂

annamarin
26. dec 2024

Bože nechodíš náhodou so mnou? 😂😂😂😂 Ale nevšimla som si žeby som mala frajera. 🤔😂

anketkarka
26. dec 2024

Nežne jej vysvetli, že nemá prečo žiarliť, že je tá jediná a nech Ti dá priestor. Práve na začiatku je najlepšie si to nastaviť.

michal_dr
26. dec 2024

Nevyzretá stíhačka... 🫤

Skus si s nou sadnúť, dať reč, "v klude" si to vysvetliť.

Osobne, ak rozhovor nepomôže, tak rozhodne vzťah "nie".
Zamilovanosť je vec jedna, ale toto by mohlo skončiť celé zle 🫤

denkabemommy
26. dec 2024

@biba_18 mám skúsenosť ale s opačným pohlavným 🙈 myslím si, že to je proste psychicky a emočne nevyzretý jedinec a hranice chápať nebude správne ale skôr niečo ako “podraz” od druhej strany..

laurinka27
26. dec 2024

No absolutne by som nemala nervy na takeho cloveka 😂 neznasam attention whores, cize za mna zbohom (a nemyslim, ze je taka inteligentna, ako opisujes)

romiada
26. dec 2024

Priatelka ma 2mesiace, plienočky a je plne dojčená? Lebo takto sa sprava kojenec plne naviazany na matku nie dospela žena. Zachvilu nebudeš mať len psychicky pocit dusenia, ale aj fyzický. Ja by som s takym človekom byť nemohla.

karolinakr
26. dec 2024

ty s ňou chodíš..keby ti to tak strašne vadilo, dáš jej kopačky, čo predpokladám nespravíš, len budeš fňukať do vankúša

karolinakr
26. dec 2024

a ako sa da mať s niekym 24/7 plnu pozornosť, a čo praca, oddych, sprchovanie, wc, jedlo, nakupy, navštevy kamaratov, rodičov...ani vtedy nemáš pokoj od nej? aj v noci ti vypisuje, a ked nie, tak vrieska, a ty si presvedčeny, že to je to najlepšie, čo ťa v živote stretlo?

karolinakr
26. dec 2024

v podstate tak ti treba

vanilkovazmrzka
26. dec 2024

Nie ue to uplne zdrave ale ja by som ti kvoli tomu neradila hned sa na ni vykaslat. Mozno jednoducho nema este skusenost so vztahom. Alebo nebola v zdravom vztahu. Daj jej sancu, daj jej pocitit ze ma v tebe istotu, zaroven jej pripominaj svoje hranice. A tiez ju treba naucit ze vo vztahu je normalne travit cas aj osamote alebo s inymi ludmi ako s partnerom

svetlonos
26. dec 2024

Tak toto zmohol iz aj iných borcov!

dadka1997
26. dec 2024

V poriadku to nie je, a hlavne nie je ti to prijemne, ale dovod na rozchod to nie je, ale treba komunikovat

ahhola
27. dec 2024

Vyzera to na zlyhanie rodiny- citovo zivorene dieta. Co nedostala v detstve, vyzaduje ako dosoelak a momentalne od teba. Musis to strpiet, pri tych superlativoch o 20.59.,alebo trosku znizit z narokov a rasej mat mentalne vyrovnanu, citovo ukotvenu frajerku. 🌷

gribka1
27. dec 2024

S tými superlatívmi, ak je tak inteligentná ako píšeš, verím, že po rozhovore dokáže zhodnotiť, kedy už je otravná a možný koniec, ak ťa tým bude dusiť.

natiblaskova
27. dec 2024

Môj muž je rovnaký 🙂. Ak s tým nie si stotožnený budeš to mať ťažké rozhovory ti pomôžu až po čase ale nie tak úplne. Ale z mojej skúsenosti ti viem povedať, že oddanejšieho a zodpovednejšieho človeka som nestretla💗dokáže vyjadriť lásku ako nikto 💗a aj keď mi občas to stihavkovanie liezlo na nervy po čase sa to zmiernilo.ale aj tak ho milujem najviac na svete. 💗💗Sú to proste také typy ľudí, nie sú si istí sami sebou a boja sa, že človeka ktorého ľúbia stratia.

siminick
27. dec 2024

@ahhola inak toto je asi pravda, poznam , taký prípad, ale zas žena je to dobrá ,starostlivá, každý sme nejaký a niekomu taký partner vyhovuje ,nasudte,každý nech sa pozrie na seba.ani taká co len kade tade zháňa , neobsedi doma. Taká zas čo urobí pre rodinu???