Priateľka ma zatajuje

13. mar 2024

Ahojte, s priateľkou sme spolu asi rok a pol a mám pocit, že ma stále pred niekym zatajuje. Ešte som nevidel jej rodičov a ona mojich spoznala hneď prvý krát čo sme spolu boli osobne. Pretože dlho predtým sme si len písali. Raz sme spolu niekde boli a ona začala plakať, že ma hroznú mamu, že na mňa napísala nejaké škaredé veci a pritom ma nikdy v živote nevidela ani vôbec nič o mne nevie. A pritom viem, že spolu majú dobrý vzťah. Alebo sme boli na dovolenke s priateľkou a po návrate z dovolenky telefonovala so sesternicou a ona jej povedala, že bola na dovolenke s kamarátkami a keď som sa ju opýtal, že prečo nepovedala, že bola so mnou tak odpoveď na to bola "lebo by sa vypytovala ". Ďalšia taká vec sa stala keď som s ňou bol niekde von a volal jej bývalý priateľ. Čo mi nevadí, ale pýtal sa ju, že s kým je a ona sa ako keby odtiahli od mňa a povedala potichu že sama. Neviem čo si o tom mám myslieť, ale je mi z toho smutno. Rád by som spoznal jej rodinu, ale neviem či po tom mám chuť ju spoznať.

pribinak
13. mar 2024

Otvorené sa jej opýtaj v com je problém …

katka700
13. mar 2024

Možno ten bývalý nie je až tak bývalý. Daj jej ultimátum, nech ťa dovtedy a dovtedy predstaví rodine inak koncite. Videl si ako s prehľadom klamala keď volala so sesternicou. Môžeš sa spoľahnúť že ti hovorí pravdu?

jaskolka
14. mar 2024

Keby ste boli spolu mesiac, tam ok pochopím, ze ešte to nechce nejako rozširovať. No po 1,5 roku? Si si istý, ze ten bývalý je fakt bývalý? Lebo minimálne nechápem, načo by jej vobec volal(neuznávam žiadne kontakty po rozchode s výnimkou ak sú tam spoločne deti) a jej reakcia je este zvláštnejsia.
Takisto tej sesternici, ze by sa vypytovala? Tak by sa vypytovala, normálny človek povie, mám priateľa, bola som s nim na dovolenke.
Ja by som sa na rovinu opýtala, ze o co ide, ze sa mi nepozdáva jej správanie. A že chcem spoznať aspoň niekoho z jej okolia.
Keď bude stále zahmlievat a vymýšľať hlúpe výhovorky, tak už budeš zrejme vedieť, na čom si. A čo budeš vôbec chcieť v tomto "vzťahu" pokračovať.

moonlight1210
14. mar 2024

A co jej kamarati? Poznas nejakych? Ci len ona pozna tvojich?
Vies, kde byva?
Vies, kde pracuje? Poznas nejakych jej kolegov? Resp. stalo sa, ze vas aspon spolu videli?
Vezme ta na ulici za ruku?

Alebo je na vsetky tieto veci striktne opatrna? A snazi sa o tvoj nulovy kontakt s jej okolim?

rorino
14. mar 2024

Ak je to naozaj takto,tak asi nie je v poriadku jej hlava

domkakvet
14. mar 2024

Co sa tyka toho, ze ta nechce predstavit rodine na to je tu vela tem a mozu byt za tym rozne dovody, zle vztahy, rodicia nechcu aby dcera vodila do domu priatela pokial nebude svadba a ine, ale v tvojom pripade asi o nic z toho nepojde, ked jej vola byvaly a ona ta este aj pred nim zataji, az taky byvaly asi nebude.

topgabo
14. mar 2024

Kamosko si len do momentu kym nepride lepsi od teba.