Priateľka googlila tabletku po. Bola mi neverná?

27. aug 2020

Priateľka ma podviedla vo februári, vtedy bol celý vzťah katastrofa. Hádky a podobne. Najhoršie bolo, že to tajila do poslednej chvíle. Teraz sa nič nezvyčajné nedialo medzi nami. Teraz 14.teho neprišla domov, vraj ostáva na chate u nejakých manželov, a opila sa tam, celú noc som ju prosil aby prišla . Písala že už ide ale neprišla. Že za hodinu doma a nič. Nakoniec prišla až v noci 15.teho .

Odkedy ma podviedla sledujem ju. Dnes som si pozrel históriu jej Google.
15. teho po noci čo tam spala hľadala ráno o 8 Lekárne v našom meste. Následne si čítala články o tabletke PO. Okolo 13 tej hodiny si čítala tie články.

Myslím že toto je jasné, nie je to priamy dôkaz ale logické vysvetlenie to iné nemá ako to že sa opila a niečo vyviedla. Prečo by po opici na chate hľadala lekárne a potom si čítala o tabletke po. Také veci sa negooglia ani pre niekoho iného každý o tom by azda mlčal.

Čo mám teraz zrobiť? Toto sa nedá použiť ako argument, dôkazy som získal nečestne ale ja ju proste musím sledovať. A už ma veľmi ide poraziť, pretože kto vie čo sa stalo. Spíme spolu denne, nebol teraz žiadny problém, .... Čo si o tom myslíte? Je to jasné, či? Čo by ste podnikli? Aké kroky?

jaass
27. aug 2020

Dovi dopo. Chceš takú, čo ťa podvádza celý život? Odpovedz si sám.

syslik81
27. aug 2020

1) mohla to hladat pre kamosku 2) ak ju musis spehovat tak taky vztah nema vyznam a za 3) vo vtahu musi byt dovera - takze bez toho aby si zostovala naco jej bola tabletka sa s nou radsej rozid a maj lepsi a pokojnejsi zivot

autor
27. aug 2020

1) je to možnosť ale, o 8 ráno po opici to ešte každý vstava a také veci medzi sebou nerieši, kamoška by sa určite hanbila a googlila sama, takže skôr mi príde že sa o 8 prebrala a pochopila že je pruser tak hľadala lekáreň, a potom keď sa ešte viac spamätala tak zisťovala info o tej tabletke čo jej to urobí. Inak jednu som jej už v minulosti kúpil ja keď praskol kondóm.

Inak dá sa teraz nejak to potvrdiť, podľa ďalšieho cyklu? Tabletka zničí hormóny a pobabre všetko podľa mňa si to pôjde overiť či si ju dala.

himedzi
27. aug 2020

Proste ťa asi podviedla..no a teraz buď s ňou chceš byť a urovnas vaše nezhody, alebo ju opustis..čo iné sa dá? Ľúbiš ju? Zabojuj a nič neries hádkou, výčitkami... buď taký, aký si bol na začiatku vzťahu. Keď nevieš čo robiť, začni odznova.

pribinak
27. aug 2020

Toto je aký vzťah? Prosím tá, buď normálny a nájdi si normálnu babu. Snáď veríš tomu, že takto má vyzerať normálny vzťah?

annamarin
27. aug 2020

Či 8 ráno, či večer... mohla to hľadať aj pre kamarátku. Ja by som sa o takom s kamarátkami určite rozpravala. A viem si predstaviť ako všetky štyri hľadáme na nete o info. Podľa mna to máš tak 50/50, ale tak ty ju poznáš. Hadam vieš či by to urobila.

blabla22
27. aug 2020

Podľa mňa je už jedno či ta teraz podviedla či nie..čo je to za vzťah bez dôvery? Kde musíš toho druhého pofiderne sledovať a zasahovať jej do súkromia..a zároveň byť z toho stale na nervy..ja by som sa na to vykašľala, už bez ohľadu na to či teraz nieco bolo alebo nie..

havana40
27. aug 2020

Wau normalne zasnem ze co je toto... takto sa da zit a existovat vo vztahu ? Riesenie ze odkedy ma podviedla sledujem ju. Ako nehnevaj sa ty chces kolko rokov este stravit tym ze ju budesspehovat a nebudes moct spavat kvoli tomu co ak nahodou nieco vyvadza alebo co prave robi ked nie si pri nej? Vsak to naco ti je taky vztah preboha maj trochu sebavedomia chlape a daj si s tymto vztahom a s tou zenou pokoj. Pokial vo vztahu nieje dovera tak to potom nemate byt preco spolu. Ved bud si verime a milujeme sa alebo si neverime a je to v pici doslova. Ja ti tu nebudem ropytvavat ze ci nieco vyviedla zasa alebo nie pretoze to si musis ujasnit v sebe sam co si videl a co nie ale proste toto cele co nazyvas vztah uz nie je vztah a ani nebude pokial ju mas spehovat.

autor
27. aug 2020

annamarin
pozeral som si teraz ešte raz - 17 teho večer hľadala info pre zmenu o tehotenských testoch.... Toto je myslím že už dokopy jasné :(

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
27. aug 2020

Veď píšeš že spolu spite aj vy, tak čo keď vie, že si ...ehm...a s tebou nechce decko tak hľadala možnosti? A 15teho sa akože prespala, ráno na to hľadala tabletku po a 17teho sa už testovala 🙈 šikovná...alebo pekný príbeh 😋

gabka11
27. aug 2020

Nájdi si novú frajerku

annamarin
27. aug 2020

@tosomja hladala info o testoch... netestovala sa

tosomja
27. aug 2020

@annamarin no tak ako o tabletke po...

luulinkaa
27. aug 2020

Co máš robiť? No normálne sa s ňou rozid.. Maj svoju hrdosť preboha.. A co si čakal? Keď ta podviedla raz takm na 99% podvedie znova..

nnnuuunnn
28. aug 2020

Este mobil jej prezri, daj si na nu GPS a pripadne aj odposluch hovorov. 😀

kristi40270
28. aug 2020

No akože po tomto co urobila by som sledovala aj ja.. Dôveruj ale preveruj. A teraz po ďalšom podozrení z ktorého logicky vypliva ze ta podviedla zas,by som ju,, kopla do riti ".

evkakozickova
28. aug 2020

Pozri, podviedla ťa raz podvedie znova. A čo sa týka tej tabletky,tiež si myslím že to hľadala pre seba.

leuchtturm
28. aug 2020

Vztah hotova katastrofa, priatelka sa opija a sexuje kde s kym. Toto chces? Vykasli sa na cele zbieranie dokazov a hladaj si novu frajerku 😉

ladybug138
28. aug 2020

No nemam slov, ze este uvazujes vobec o tom s nou zostat..bude ta podvadzat stale, kade tade, este aby ti nejaku pohlavnu chorobu nepriniesla...od takych ruky prec a utekaj kade lahsie

jaskolka
28. aug 2020

O čom je ten akože vzťah?ona ta podvedie, ty jej už neveríš, ide po chatách bez teba, ty ju sleduješ... Aj keby tu tabletu nechcela pre seba, na kieho vola vlastne spolu ostavate? Absolútne dôvera žiadna, úcta zrejme tiež... Kam sa chcete posúvať? Veď už ste úplne do stratena to dali. Nechápem, dokedy to chcete spolu ťahať...

danica2711
28. aug 2020

posledné dni prázdnin...?

jaskolka
28. aug 2020

@taskataska to by aj mňa zaujímalo.. Ci je to ten istý zufalec

thoughtfulweirdo
28. aug 2020

Načo si so ženou, ktorej neveríš? Strácate čas obaja. Buď chces byť s ňou aj napriek pruseru, ale v takom prípade ho treba prekonať a ísť ďalej, alebo toho nie si schopný a ideš ďalej sám.

nairia
28. aug 2020

toto je ako jeden z pribehov v podobe komiksov, co byval v brave alebo bravo girl 😂

mareka49
28. aug 2020

Ved podviedla ta.
Bez kuska hanby.
Hladaj inu

andrea78
28. aug 2020

Ake kroky? To aj sam vies. Robit cirkus ani kadejake sluby su tu nanic. Alebo sa hned rozidte, alebo to nechaj tak a cakaj na parohy zase a zase...

lauriema
28. aug 2020

Podviedla ta, podľa mňa. Kamoška by goglila sama ved Každý dnes má dáta. A druhá vec klamala ta aj o príchode domov. Kašľať na ňu podľa mňa nestojí ti zo za to

miniminka
28. aug 2020

Ahoj, ja len k tomu necestnemu získavaní info. Ja sa riadim heslom dôveruje ale preveruje. V pohode by si ju mohol konfrontovať, však čo na čestnosť, ak ona nebola cestná a podviedla. Druhá vec je to co urobíš s tým co budeš pocut

lavender273
28. aug 2020

'Ale ja ju proste musim sledovat' .. 🤭 to ako naco natahovat nieco co nefunguje?