Ahoj, zaujimal by ma vas nazor na danu vec. Ex priatelka jeden cas objavila Facebook dating (zoznamovacia aplikacia v ramci Facebooku), povedala, ze to chce len skusit, tak si tam zalozila profil akoze na skusku aby videla ako to tam vyzera a ze hned si to zmaze, nasledne este dodala, ze kebyze to je pre jej priatelov neviditelne (asi nevedela, ze je, alebo so mnou manipulovala), tak ze by sa tam kludne dala a pouzivala to, len aby zistila, aka je atraktivna a komu sa paci. Tak si tam zalozila profil, facebook jej tam dal fotky automaticky a mozno nejake hobby podla fb vyplnil. Ja som to vtedy neriesil, aj ked sa mi to nepacilo. Po case ale prisla s tym, ze omylom do tej aplikacie nahliadla a ze sa jej tej profil nezrusili ako chcela a ze jej tam pisalo strasne vela chlapov. To ma vtedy tiez nahnevalo, ale zase som nic neriesil extra. Nechcel som robit dusno, lebo som sa povazoval za ziarliveho. Nakoniec som sa teda s nou rozisiel pre ine dovody a nedokazal som v tom vztahu pokracovat, ale toto mi zostalo vysiet v hlave. Neviem co si o tom mysliet, ci ma fakt tahala za nos, alebo lebo bola taka hlupa naivna? Je to normalne zistovat v 30ke na zoznamke, ze kolkym chlapom sa paci? A este akoze zabudnut sa odtial vymazat? Som naivny, ze jej verim, ze to bolo nevinne? Mam po tomto vztahu o sebe hodne velke pochybnosti, uz som sem raz pred mesiamci pisal moj pribeh, ale stale sa z toho nejako nemozem vymotat.
Na to, prečo to spravila, sú viaceré vysvetlenia:
1) necítila obdiv z tvojej strany
2) nemá dostatočné sebavedomie
3) len tak zo srandy
A ako reagovala na rozchod?
Hlupe je, ze sa tymto po rozchode zaoberas. Hlupe bolo, ze si si to nevydiskutoval, ked ste este boli spolu. Zjavne jej vo vasom vztahu nieco chybalo, nieco vadilo. Ale je mozne, ze je naivna ona, ze je vychcana a vesala ti buliky na nos. V kazdom pripade je to minulost, tak sa tym prestan zaoberat a ked najdes nejaku dalsiu zenu na vztah, pouc sa z toho. Ale nehladaj ju hnad, pretoze este stale nemas vyriesenu tu predchadzajucu. Nebolo by to k tej novej fer ak by bola len nahrada
@viestta je to uz 9 mesiacov, nemam to v sebe vyriesene a popravde ani neviem ako. Nikoho nehladam hlavne kvoli tomu, co pises, musim sa s tym nejako dat dokopy, ale neviem ako...
na to recept nie je, ale rozoberat stale dookola co sa stalo, preco sa stalo tiez nie je cesta. Ludia sa schadzaju aj rozchadzaju. Ak sa rozidu ma to svoje priciny, zvycajne na obidvoch stranach. A ten rozchod zrejme byva to najlepsie co sa stat mohlo, pretoze keby im bolo spolu dobre, tak by sa nerozchadzali
@autor Ja by som na tvojom mieste nerozmyslala nad tym, že prečo to robila, aké mala pohnútky. To sa nikdy nedozvies. Zaoberaj sa sebou. Jasne si pre seba definuj dôvody, prečo si sa ty rozisiel s nou, preco ti tento vztah nevyhovoval. Posúvaj sa od nej smerom k sebe a uvazuj, aka zena by sa ti pácila, co je pre teba vo vztahu dolezité.
Ona je hlúpa a ty si trochu naivný. Nie je normálne, aby 30 ročná dospelá žena zisťovala svoju atraktivitu takýmto spôsobom, navyše ak má partnera. Je smiešna a trápna a zrejme má aj nízke sebavedomie. Nemusíš to už riešiť, nie každá žena je hlúpa hus, držím palce, aby si v budúcnosti na takú už nenatrafil.
@toskanka na rozchod reagovala tak, ze to cakala, lebo uz som raz pauzu navrhoval, lebo mi prislo ze nevie co chce moc a myslel som si, ze pauza by to mohla ujasnit (nakoniec sa ale nekonala). Po rozchode hovorila, ze som bol jej osudovy muz ale ze moje rozhodnutie akceptuje. Kazdopadne nezdalo sa mi, ze si uprimne mysli, ze som osudovy muz, to by reagovala predsa inak a ak by nieco co i len naznacila vtedy, tak ja by som sa vratil uprimne (ano viem, nebolo by to dobre...). Ale tomu predchadzalo viac veci a ja som vypenil z nahromadenej uzkosti z udalosti, ktore sa diali...
podľa mňa si bol naivný ty... uveril si jej každú trápnu výhovorku .. - len tak, chcem vedieť ako to vyzerá, len tak, náhodou, hneď to zmažem, ojojoj nezmazalo sa to...
keby to s tebou myslí vážne, tak sa nezaujíma či je pre iných mužov atraktívna, ale či je atraktívna pre teba... a nepotrebujem vidieť ako to vyzerá na zoznamke...
@veronika3110 je to dosť možné... viacero veci bolo tak, že veď ona chcela iba toto skúsiť, hento, tamto robila zo mňa blbca a pritom to boli veci, na ktorých sme sa dopredu dohodli. Urobila akože dohodu, a beztak sa potom zariadila úplne podľa seba.
Jednoducho povedané, podvádzala ťa poza tvoj chrbát. Čo ma co zadaná baba robiť na zoznamke? Tak isto aj chlap. Raz som vo vztahu, nemám čo chodiť po zoznamkach. Ty si bol dobrý len na zatiaľ, kým by neulovila niečo lepšie… taka manipulatorka.,
Nevidim na tom nič zlé. Podstatné je to jasne definovať, že čo hladáš, alebo prečo si tam. Na zoznamke nemusíš nájsť len niekoho na súlož alebo vzťah. Ale aj na hobby, šport, voľný čas atď.
neprikladala by som tomu vaznost. napr ja vydata zena som si pred rokom regla badoo ci tinder, uz neviem, co presne to bolo. Videla somo tom dokument, tak som to chcela pozret a ze ci budem dakoho poznat 😃 a veru som poznala z videnia
@lija22 a vedel o tom muž? Tiež si mu povedala, že chces zistiť komu sa páčiš?
Všetko je normálne, pokiaľ Vám to obom vyhovuje. Zo vzťahu by som si vzal ponaučenie, že treba viac otvorene komunikovať o svojich pocitoch. 2x si potlačil svoje pocity v sebe a nedostatočne komunikoval že ti niečo prekáža a prečo. Citlivý partner by to pochopil a spolu by ste našli riešenie. Vzhľadom k tomu že šlo v podstate o maličkosť, partnerka by nemala mať problém s tým že nebude robiť veci ktoré Vám prekážajú.
Tiež si treba uvedomiť, že žiarlivosť je normálna emócia a človek ak ju cíti, mal by sa s ňou naučiť pracovať. Čo nie je v poriadku, je keď nám žiarlivosť naštrbuje vzťahy (chorobná žiarlivosť, neustála kontrola partnera, strata dôvery, atp...). Musíte pochopiť príčiny svojej žiarlivosť, rozprávať sa o nich a tie riešiť.
Preboha bola to len apka, jasne ze zvedavosť, ty si nikdy nič neskúsil zo srandy? Si riadny suchár, si pamätám keď začal pokec ako sme si tam chodili robiť srandu, vsak je to nove tak si to chcela asi okukat, tiež som mala postahovanych milión apiek hier od a po z len pre to aby som kukla vyskúšala a vymazala, hľadal si problém kde nebol 🤦♀️
Nemysli na hluposti. Ten vztah je v tahu, zbytocne si zatazujes hlavu nepodstatnymi vecami. Zameraj sa na buducnost a inu zaujimavu slecnu 😉