Priateľa milujem, ale je vidno, že je starší

4. jan 2025

Čo robiť ak priateľa milujem ale je starší čo by mi ani nevadilo ale proste už to na ňom vidno je to hrozne strašne si rozumieme chcem s ním byť ale ja som mladá a hrozne ma to mrzí

gribka1
4. jan 2025

A vekový rozdiel?

tinka29100
4. jan 2025

Ak si rozumiete a je to obojstranné, tak na veku nezáleží ❤

melanta
4. jan 2025

je starší čo by mi ani nevadilo ale - ale vadí ti to. Lebo to na ňom vidno, lebo ty si mladá. Sama si napísala 2 dôvody, prečo ti to vadí. Tak ho nechaj ísť, nech si nájde niekoho, kto ho bude milovať. Keby si ho milovala ty, toto by si neriešila.

mia2906
4. jan 2025

Poznám manželstva s 10 ročným rozdielom ale podľa toho čo píšeš to bude viac? Resp. Nieje náhodou ženatý.?

koniarova
4. jan 2025

Akosi si pozabudla na základný fakt. A to pridať vekový rozdiel. Ťažko bez tejto info radiť.

enmery
4. jan 2025

Tak ja mám skoro 20ročny rozdiel. A toto som teda nikdy neriešila. Keby si ho naozaj milovala, myslím od srdca, toto by si absolútne neriešila.

micusa2222
4. jan 2025

dievča zlaté, len si dokonči základnú školu a potom rozmýšľaj čo robiť, ak si zamilovaná...

autor
4. jan 2025

Mám 28 a priateľ má 46.

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tanyan
5. jan 2025

Muž pri mladšej omladené a časom sa to opticky stratí, ale on pôjde do dôchodku za 20 rokov a ty budeš ešte aj potom aspoň 15 rokov robiť. Ale aj to sa dá, keď je vzťah kvalitný.

harrisson
5. jan 2025

28 a 46 je ideál ❤

marca12
5. jan 2025

Ak ti to uz teraz vadi,co bude o 10 rokov? Nechapem,co na tych starcoch vidite? Ked budem mat 50 a budem slobodna,nenabrnknem si zajacika,ale budem hladat seberovneho.

martinadomianova
5. jan 2025

Moja bývala spolužiačka si zobrala chlapa staršieho o 27 rokov. Tipujem, že len kvôli prachom, ktoré mal a jej rodina nie. Aj tak sa nakoniec rozviedli. Inak mala by si byť dostatočne zrelá nato, aby si vedela, či ten vzťah má alebo nemá dlhodobú perspektívu. Ten vekový rozdiel sa tak, či tak raz prejaví. Ale ide aj o kvalitu vzťahu, ako si rozumiete, …

lienka.7
5. jan 2025

@autorka 🤣
Prepáč, ale hľadáš tatinka??? To je chore, fakt 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

natalyya
7. jan 2025

Ja mam 22, priatel 43. Ale na nom ten vek nevidiet