Priateľ uprednostňuje svoju kamarátku viac ako mňa, neviem ako reagovať

carakarin
8. feb 2020

Zdravím potrebujem nejaký názor radu hocičo pozitívne aj negatívne
S priateľom sme spolu 2a pol roka on má kamarátku s ktorou sa pozná dlhšie ako somnou no mám pocit že ju viac uprednostňuje ako mňa naplánujeme si víkend chceme osláviť jeho narodeniny ja si beriem voľno z práce a on to zruší lebo ide s kamarátkou von a potom idú k nemu lebo pre neho má darček a ja som doma sama lebo mu prišla kamarátka a dlho sa s ňou nevidel ako
... Dobre ale idú von a tak k nemu a mňa pošle domov to je trošku choré aspoň podľa mňa
Ja by som nikdy toto neurobila že napíše mi kamarát a tak ty choď preč ja budem s ním oslavovať som v šoku ani neviem ako na to mám reagovať fakt ...

jankapepe
8. feb 2020

@carakarin a ty mu to ješ aj s navijakom?

jeliz59
8. feb 2020

To není kamarátka.....🤦🏻‍♀️ Ešte dokedy budeš 5 koleso...žena pozbieraj hrdosť a pošli ho volakde....máš na viac....

blondtana
8. feb 2020

Toto mi raz spravil frajer so spolužiačkou a po čase som sa dozvedela, že to s nami ťahal s oboma naraz, tak byť tebou, tiež by som asi už spozornela!

carakarin
autor
8. feb 2020

@blondtana ach jej no super po dnešku som už
fakt spozornela... Ja nie som typ čo by sa hádal a robil cirkus radšej sa rozísť v pokoji veď sme dospelí ľudia uvidíme ako sa to vyvinie

snehulienka8
8. feb 2020

@carakarin tu nemas co spozornievat, tohto ocividne bavi viac "kamaratka" nez ty
posli ho teda za kamaratkou a najdi si chlapa, ktory bude mat o teba zaujem

danielinaa
9. feb 2020

Narodky ma chlap oslavovat s partnerkou a opacne. Ziadne take ze kamaratka, kamarat a partner ide bokom. Vobec to neni v poriadku. Keby bola len kamaratka, nemal by problem aby si pri stretnuti bola aj ty.

kittykat22
9. feb 2020

@carakarin ono ani nezalezi na tom ci s nou nieco ma alebo nema. Aj keby nemal - tak co je dolezite je to, ako sa citis ty. Ak ti vadi jeho spravanie, vadi ti ako sa k tebe zachoval ohladne tych narodenin - tak sa s nim o tom porozpravaj. Povedz mu, ze pre teba je take spravanie neprijatelne. Pokial si bude stat za svojim, alebo povie, ze sa situacia zmeni - ale ty budes mat pocit, ze to nenastalo vobec, alebo len malo, tak je cas uvazovat, ci chces v takom vztahu zostat. S muzom s ktorym sa rozhodnes zit, by si mala mat pocit, ze si na prvom mieste. Potom by malo byt 100km ticho a potom je zastup ostatnych zien. Pozicia vo vztahu by mala byt jasne dana. Mala by si citit, ze si ta muz vazi, zaujima sa o tvoje city, ma mat zaujem o to, ako sa stavias k urcitym veciam. Akonahle to nenastava, tak to nie je dobry vztah.

osky
9. feb 2020

Toto si neviem.predstavit...vsak chodi s tebou,tvorite par..hadam planujete spolu i buducnost.
Tak neviem kto mu ma byt prednejsi ako ty,jeho partnerka.
A ked teda tak hrozne chcel byt s kamoskou,mal vziat aj teba.
Takze neverim ze to je len kamoska,ale keby aj...je to chore spravanie.
Co bude robit o par rokov,ked uz po 2 si mu ukradnuta.
Mne moj.muz doniesol.po 11 rokoch manzelstva medovnikove srdce kde stalo-si moje slnko...
a nemala som nic.
Bol tyzden na sluzobke,tak sa tesil domov.
Hladaj si takeho,co sa z teba zblazni aj po 10 rokoch.
Takeho,co ta bude mat naozaj rad😉

lentilkaxxx
9. feb 2020

Este stále je takto spravajúci sa hajzel Tvoj priateľ????

halienka
9. feb 2020

tak toto by som nerozdýchala určite, aj keby s ňou nič nemal, uprednostnil ju pred tebou, to hovorí za veľa, ak to robí už teraz čo bude robiť za 10-15 rokov vo vašom vzťahu? Vykašli sa na neho kým nemáte deti, určite ešte nájdeš chlapa, ktorému bude záležať viac na tebe ako na kamarátkach.

petronelka47
9. feb 2020

Kolko máte rokov? Tipujem 15

qetka
9. feb 2020

Ja som mala priatela. mal najlepsiu kamosku - svoju susedu. Bola o 10 rokov mladsia, ked sme sa dali dokopy mala ledva 14. A ta mu ako decko vypisovala, ze k nim nemam chodit, ze bude nestastna, ked budem u nich a podobne. Volali a pisali si kazdy den. Chodit k rodicom kazdy vikend, obcas si spolu sli zalyzovat, kupat sa, na bicykel, na chatu a neviem kam. Mna nikam nebrali, ze ja by som to cele pokazila :( Bola som z nich na nervy. Nikdy nic spolu nemali, ale chovali sa ako idioti. A ja blba som to - sice nasrana, vzdy nechala tak 😂. Ze ved je dobry chlap. No az raz, kedze bol stale u rodicov a na mna v podstate zvysoka sral, som ja stretla mojho terajsieho muza. Laska na prvy pohlad, pockala som, kym sa moj priatel vratil od rodicov a poslala som ho po mnohych rokoch kade lahsie. Sok jak hovado, nejaky rok mu to trvalo predychat. Zaujimave, ze s tou svojou kamoskou bol este par krat vonku, pohadali sa a odvtedy sa nevideli myslim ze dodnes 😂. Ta jeho uz ma cez 30 a vraj ma priatelku (ona)

arianna25
9. feb 2020

Na co cakas? Prepac ale robi si z teba dobry den a kto vie ake debaty vedie s kamoskou mozno aj o tebe a tvojej naivite. Okamzite tto stopni a posli ich obidvoch niekam

carakarin
autor
9. feb 2020

@petronelka47 ja 24 on 31

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petronelka47
9. feb 2020

@carakarin no si dosť stará ale rozum nemáš, má ta len do počtu o láske tu ani reč nemôže byť

marca12
9. feb 2020

@carakarin ako sa to vyvinie? U vas sa to uz vyvinulo. Nasiel si husicku,ktora mu nerobi sceny,ked mu pride druha do postele. Co cakas,ze ta pozvu do trojky? Na svete je tolko grazlov vdaka zenam ako si ty,lebo im to tolerujete a nemate hrdost.

syslik81
9. feb 2020

@carakarin normalne by boo keby ste isli von spolu .. keby sa ta aspon spytal alebo ok s nou na kavu da mu dracek a dovienia idem za priatelkou ... ale kedze to tak nebola a ty snad niesi hlupa vidis ze mu na nej zalezi viac ako na tebe ... takze byt tebou ako darcek k narodeninam mu dam kopacky a idem von s niekym kto z tvojej pritomnosti bude mat radost ..

panelacikova
9. feb 2020

@carakarin to máš vážne 24 a on 31? neverím... myslím si, že nanajvýš 12 😀 v Tvojom veku som síce bola i ja vo veľa veciach naivná, ale toto by som mu nezožrala. chodí ku kamarátke, kamarátka tam, kamarátka tu.... no nasrať mu na hlavu 🙂 V tvojom veku som mala jeden (povedzme) vzťah, kde som s ním fungovala asi 3 roky. pravidelne, zo 4x do roka kontaktoval tiež akúsi kamarátku z čiech, s ktorou tiež údajne nikdy nič nemal. po prvé som mu neverila a po druhé mi to vadilo. on bol schopný sa so mnou pohádať pre nejakú osobu, s ktorou podľa jeho vlastných slov už nikdy neplánoval ani stretnutie. nerozumela som, prečo na nej potom tak lipne, keď s ňou nič nemal, nevidel ju x rokov a ani ju vraj neplánoval už stretnúť. ale bol schopný mi aj jednu prije...ť, keď som mala námietky, že načo ju potom sleduje a stále kontaktuje. nešlo mi to do hlavy proste. ku mne sa správal na hovno celkovo. preto sa to aj napriek mojej snahe po 3 rokoch rozpadlo. mala som vtedy cca 24-25 rokov a neverila som mu ani nos medzi očami. A toto, čo uvádzaš ty, to je tiež pre mňa neuveriteľné. 31 ročný chlap, že má LEN kamarátku a na teba kašle? nuž, pošli ho k vode, bude ti lepšie 🙂

hope87
10. feb 2020

@carakarin nechce sa mi verit, ze mas 24 a nechavas to tak. Toto NIE JE NORMALNE!!! Aby teba ako jeho priatelku posielal prec lebo ona ide k nemu a ma pre neho darcek? Waaau, nevychadzam z uzasu, ako coraz viac zien nema ani kusok hrdosti...
Na zaciatku vasho vztahu si ale urobila chybu, ked uz pri prvom naznaku, kedy ju daval na prve miesto, resp. ju uprednostnil pred tebou, si nic neurobila/ nepovedala. Teda predpokladam, ze si nic neurobila, lebo by ste bud uz spolu neboli, lebo on by to nedokazal prezret, alebo by to nebolo takto, lebo by si mu ukazala, co nebudes respektovat a on by zistil a vedel, kde su hranice, ktore nesmie prekrocit.
Povedz mi, co robis/povies vo chvili, ked ti toto povie...ze ta posiela prec, lebo ona pride atd atd? Velmi ma to zaujima. Lebo co by som ja narobila s chlapom, keby mi toto len skusil povedat 😠.
Ste spolu 2 a pol roka a takto fungujete? Velmi smutne...pripada mi, ze si len ako jeho "pekny" doplnok. Neexistuje, aby bol v partnerskom vztahu uprednostnovany "kamarat" az do takejto miery. Bez ohladu na to, ze sa poznaju dlhsie.
Radim ti, ries to a nenechavaj so sebou zametať.

dopolbokaodrata
10. feb 2020

Nič iné neprejavilo záujem, tak strácaš čas s týmto? Až ich raz nájdeš v posteli tak mu hádam aj uveríš, že na ňu spadol.

hope87
10. feb 2020
clarke
12. feb 2020

Súhlasím s vyssie žena spamätaj sa a rob z tým nieco nejedz mu všetko aj s navijakom? Fakt to nevidíš podľa man niečo medzi sebou majú inak by ta neodstrkoval... A možno je to tak ze chce vás obe len si nevie chudáčik vybrať ale keď jeho kamarátka zapiska tak sa z nej ide posrat ja by som toto chalanovi netrelovala.. Uvedomujes si ze s tebou takto zameta? Maj trosku hrdosti najprv skus rozhovor a keď nepomôže tak proste sa s ním rozid a netoleruj mu to lebo to není normalne.. Chlap sa nikdy sám od seba nezmení a keď áno tak je to iba na krátku chvíľu a potom to máš znovu naspat to ide o to ze jemu to tak vyhovuje že keď jeho kamoška nemôže ty môžeš a keď ty môžeš a aj ona tak si vyberie ju... Nevidis to? Utekaj od takého a nájdi si iného ktorý ťa bude ľúbiť takú aká si a bude chcieť s tebou byt stále a nepošle ta preč nikdy

brembo
29. dec 2021

@carakarin a nemá ťa ako bokovku vedĺa svojej kamarátky? Dievča porozprávaj sa s ním,že keď to nezmení,tak končíš.

jaskolka
29. dec 2021

@brembo diskusia už skoro dva roky stara.. Ale tiež by ma zaujímalo, ako to dopadlo, či ešte si spolu, či už dávno ona "otvorila oči"

brembo
29. dec 2021

@jaskolka áno máš pravdu,to som si nevšimol.