Priateľ uprednostňuje svoje koníčky

22. máj 2024

Idem sa len posťažovať, nejdem sa sem dat ukameňovať. S priateľom po skoro 5 rokoch naseho vzťah uz neni to co býval uz ma nenapĺňa ma svoje koníčky ktoré uprednostňuje viac menej, viac ako mna s detmi. Mame spolu dve deti 4,5r. a 2,5r. Chystám sa odísť ale stale to nejak nedokážem mam ho rada ale nic viac uz ku nemu zial necitim. Detom sa venuj ale nie tak ako by som si predstavovala, furt uprednostňuje svoje koníčky. Aj ked pride domov s prace namiesto toho ako niektore matky si vydýchnu viac menej od deti lebo ocko prisiel u nas to je stale rovnako len mam o dieta navyše. 🤦🏻‍♀️
Co by ste robili ako by ste riešili odchod?

really8
22. máj 2024

Ste spolu skoro 5 rokov a mate 4,5 rocne dieta? To mi nevychadza.

autor
22. máj 2024

@really8 tak sa pošťastilo a preklep 6 rokov bude

jajanka31
22. máj 2024

Asi by som sa s nim o tom porozpravala a nasla konicek spolocny. Musi spravit kompromis ale aj ty. Vie o tom ze chces ist prec ci on si mysli ze vsetko je ok.?

autor
22. máj 2024

@jajanka31 presne on vsetko vidí ze je uzasne ale len na oko, tomu koníčku sa venujem aj ja ale on mu podľahol až moc, porozpravat sa s nim normalne je ťažké lebo hned vybuchne.

autor
22. máj 2024

@jajanka31 a povedala som mu aj to co som tu pisala ale stale tomu nechápe vzdy povie ze žiadny vzťah neni ideálny, len ja mu ani neverím. 🤷🏻‍♀️

ciola
22. máj 2024

Tak uz ked chyba ta dovera, co je proste zaklad vztahu, tak podla mna nie je o com. Mala by si prehodnotit vas vztah, proste si s nim sadnut a pozhovarat sa. Vo vacsine pripadov pomoze, ked sa vyhrozis, neviem, ci by bol nadseny, keby vedel, ze mas v plane od neho aj s detmi odist.

zmrzlinka2021
22. máj 2024

Autorka,,

ak ti daný vztah s týmto priatelom nevyhovuje, tak z neho odíd. Evidentne vás vztah nikdy do niecoho hlbsieho neprerástol, priatel je s tebou iba kvoli detom, tak ak sa necítis dobre v tomto vztahu, vyjdi z neho.

zelenina1
22. máj 2024

Uprednostnovanie konickov je jediny problem vo vasom vztahu? To je snad riesitelne, ci? 🙂 A ano.... 2 deti preveria kazdy vztah. To ze k nemu momentalne nic necitis - to sa ti pravdepodobne stane pri kazdom dalsom partnerovi. Otazka je, ako velmi chcete na tom pracovat.

biaa
22. máj 2024

Ahoj nepríde mi že toto je dôvod na to ukončovať inak fungujúci vzťah.

1. Buď je problém inde

2. Alebo ste len jeden druhému nepochopení a teda do došlo do fáze že si na toľko smutná z toho celého že takáto “banalita” ti stojí za to rozbiť rodinu.

O aký koníček sa jedna? Nedá sa nejak s mužom dohodnúť žeby ste skúsili koníčky zdieľať trebárs? Tráviť čas spolu a zároveň robiť čo vás baví? Mal tu záľubu pred tebou a deťmi alebo nie?

Bavili ste sa o tom sadli ste si? Povedala si mu ako sa cítiš? Že by si po tom čo si celý deň s deťmi mala rada chvíľku pre seba , pre vás?

zero1
22. máj 2024

to vyzerá na bežnú krízu vo vzťahu po rokoch. možno by pomohol odborník. škoda to neuvážene ukončovať

kitycat
22. máj 2024

Aky je to konicek? Neda sa na cas obmedzit,?

autor
22. máj 2024

@biaa koníček začal počas vzťahu a ako som pisala s nim sa moc neda rozpravat, a neni to len o koníčku je tam toho viac.

autor
22. máj 2024

@zero1 bežná kríza ktorá trvá uz dost dlho?

lakebabe
22. máj 2024

Žiaľ mali ste veľmi rýchlo spolu deti. Nepoznali ste sa. Co je koníček? Pokiaľ ma muž koníček typu behanie, bicykel atď... a robí ho v časovo normálnej miere je to pre mňa v pohode, aspoň robí čosi pre zdravie. Ale ak to je chlap typu príde z roboty a zapne x box a podobne veci, na toto nemám pochopenie. Miesto toho radšej môže ísť a venovať sa deťom alebo pomôcť tebe

mondolina
22. máj 2024

nájdi si aj ty koníčky...