Priateľ sleduje aktivitu bývalej manželky

rdx3000
15. apr 2023

Dobrý deň, mám pochybnosti o svojom aktuálnom vzťahu, priateľ sleduje aktivitu svojej ex-manželky, dáva lajky na citáty typu - ten koho si najviac miloval, ťa najviac zranil, bla bla.. ako to mám vnímať. Sme spolu už vyše roka a úprimne nepríde mi vysporiadaný so svojou minulosťou. Napriek tomu je na mňa milý a dobrý, lúbime sa, no nepríde mi to 100% od neho. Ako vykorčulovať z takejto situácie? Hovorí mi že ma lúbi, aj sa tak správa ale myslím že týmto ma len zneisťuje a nie je s tým úplne ok, či je to prirodzené?
Informačne: Boli spolu 11 rokov, z toho 1 rok v manželstve.
Ja 30, on 34.

svetlonos
15. apr 2023

@rdx3000
Ako dlho bol po rozvode sam, bez vztahu?
Ako dlho po rozvode zacal s tebou?
Kto inicioval rozvod a preco? - Na to si odpovedz samej.

dzulli1980
15. apr 2023

Napísala si to presne, že "nie je vysporiadaný so svojou minulosťou" ... zrejme nechala ona jeho a keby ho chce späť, vráti sa k nej ... ja by som takého partnera nechcela ... apropo, odkiaľ vieš, že "sleduje jej aktivitu"? ... nie si tak trochu stíhačka?
@rdx3000

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
akje
15. apr 2023

@jabadabadu tak fb ti vie vyhodit ze ten a ten priatel olajkoval nejaku fotku a zobrazi ti ju, ak ju ma dotycna osoba verejne ptistupnu..

akje
15. apr 2023

@rdx3000 neviem, ak to olajkoval moze sa na tom napriklad zabavat, ze check, videl som, pochopil som, ze je to o mne a pravdu mas. Sa ho radsej na to opytaj, preco to olajkoval ;) hned budes mat odpoved na svoje otazky.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domkakvet
15. apr 2023

@rdx3000 ja by som sa na to opytala, aj ked necakala by som, ze povie pravdu.

akje
15. apr 2023

@jabadabadu takze ked ti FB vyhodi, ze tvoj manzel olajkoval nejaku kamku v spodnom pradle, budes sa tvarit, ze si to nevidela, lebo ta to nezaujima a bude sa to brat tak, ze ho sledujes? Spravne chapem, co pises?

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
akje
15. apr 2023

@jabadabadu :D snazim sa ti celu dobu vysvetlit, ze ho vobec nemusi sledovat, ako to tu tvrdis... Nechaj tak, nechapeme sa asi, pises uplne ine veci.. vela hodin, dobru 🙂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miriamamama
16. apr 2023

@rdx3000 Pravidelne sledujem aktivitu byvaleho partnera, je to clovek som stravila 11 rokov svojeho zivota, aj ked nam to v zavere nedopadlo dobre vzdy ma bude zaujimat ako sa ma , co ma nove a ci je v poriadku a skusit by mi partner / manzel na to nieco povedat len by skusil😉

akje
16. apr 2023

@miriamamama to je mile 😊

maxalla
16. apr 2023

Ja si tiez obcas pozriem, co robi ex. Ale nemyslim tym nic, len ma zaujima, ci sa ma dobre. Avsak podobne veci by som mu nevypisovala, beriem to ako uzavretu kapitolu. Tvoj priatel sa cez to zrejme nepreniesol. Ak ho mas rada, daj mu cas. Ja by som sa s nim asi aj porozpravala, pretoze mne by take konanie pripadalo trapne a si by som sa za neho aj hanbila. Len to by si musela priznat, ze sledujes, koho on sleduje... :D A mozno by som aj zacala uvazovat, ci si so mnou nezacal len ako s nahradnickou, v zmysle klin sa klinom vybija.. Ale to uz musis vediet sama.