Priateľ si našiel kamarátku, s ktorou si rozumie

21. okt 2024

Ahojte. Cítim sa dosť zle. Priateľ si našiel kamarátku, s ktorou si dosť rozumejú. Poznajú sa pár mesiacov. Dnes som sa s ním stretla a ako sme sedeli, pozerali sme niečo na jeho mobile a prišla mu tam správa od nej ,,aj ja ťa ľúbim." Prišlo mi to absurdné cele, aj teraz keď to píšem, nereagovala som, len som chcela čo najskôr od neho odísť. Teraz som mu napísala, že čo mala ta správa od nej znamenať. Vidim, že je aktívny a doteraz neodpísal. Budeme spolu pol roka a dosť ma to naštvalo, zlomilo.

earlgrey
21. okt 2024

pol roka ste spolu a on si našiel kámošku, ktorú má niekoľko mesiacov...čiže cca v rovnakom čase sa stretáva s 2 ženami...kopni ho do riti...

pribinak
21. okt 2024

Vykasli sa na neho. Evidentne nie si jeho cislo 1

hugger
21. okt 2024

Fórum je plné žien ktorým sa to stalo o dve deti a jednu hypotéku neskôr.
Bolí to, ale mala by si za to byť vďačná

crazy_cat_lady
21. okt 2024

dobre sa stalo, ze si nato prisla este relativne skoro. frajera kopni do zadku, nech si vyznava lasku s tou svojou kamoskou 🙂

petamich
21. okt 2024

Ze to asi nebude kamaratka 🙂 ja mam kamaratov dost ale "aj ja ta lubim" vo vzajomnej komunikacii nepouzivame

danieli
21. okt 2024

Este neodpisal? Vtedy nereagoval? Uz by som blokovala mazala

jajanka31
21. okt 2024

Po skusenostiach co uz mam by som sa viac neozvala. Pokial spolu nebyvate.. tak nanhp kasli. Ako fakt ked sa lubia nech sa lubia.

thirstymonk
21. okt 2024

Takéto slová som nikdy nepovedal nikomu inému okrem mojej ženy. Choď si po svojej ceste, s týmto ťa nič dobre nečaká...

grof_monte_christo
21. okt 2024

A prečo si nereagovala hneď, keď mu ta správa prišla. Píšeš, že ste boli vtedy spolu. To važne si to nechala tak a napísala mu až neskôr? Já by som si to s nim vybavila okamžite a viac by o mne nepočul.

koniarova
21. okt 2024

Haló. Nedopína v hlave?

cimage
21. okt 2024

Ked ma priatelku, tak naco potrebuje este “kamosku”? Skor mal 2 priatelky pre istotu keby to s jednou nevyslo. Uz by si ho nemala kontaktovat.

alexis617
21. okt 2024

Vieš kamarátovi napíšeš mám ťa rada, ale nikdy nie ľúbim ťa

zzzzza
21. okt 2024

@hugger presne

nynia
22. okt 2024

akú odpoveď od neho čakáš? tá správa hovorí za všetko 🤷🏻‍♀️