Ako by ste reagovali na to,ze priatel si vas pri obycajnej hadke zablokuje a aj ked sa potom udobrite stale vas nechce odblokovat,zablokoval ma vsade aj na mess aj na telefone.
Presne, veď toto je správanie tak na úrovni základnej školy 😀
@denden77 ja by som sa aj autorky opýtala na vek asi....
bud rada, aspon ho mas z krku komplet.
a naco sa s takym deckom vobec davas znova dokopy ??
A v spoločnej domácnosti by si ťa tiež zablokoval na messengeri? 🤦♀️
Prestala by som sa pokusat ozvat sa, ani sa s nim nestretla a pockala, co urobi. A poslala mu len jednu sms, ze dovtedy, kym si to rozmysli, sa povazujem za slobodnu bez zavazkov.
To bude take prekvapko pre neho, ked si ta odblokuje a pridu mu zmeskane telefonaty a smska.
Ludia sa citia velmi sebaisti a rozhodni, kym protistrana prosi, domrza, dozaduje sa vysvetleni, atd. Lebo maju pocit, ze to maju pod kontrolou a v rukach. Tak si mozu urcovat pravidla.
Az do chvile, kym nezistia, ze to bola len iluzia a ten spravny moment presvihli. A uz ta nich rozhodol niekto iny.
Ze asi este nie je zrely na vztah😀
Ahoj, ak máš prístup k jeho účtu behni na nákup do Viedne a urob si radosť, veď on sa ozve aj sám. Keď mu budú chodiť sms čo si kde platila. Potom si ho zablokuj ty. Keď nič iné aspoň budeš mať novú kabelku, topánky... Sephora má veľa letných noviniek.
@marygk nie nemame spolocny ucet ani nezijeme v spolocnej domacnosti...ide o to,ze uz sa normalne bavime,ale nemozem sa mu dovolat ani nic,lebo ma ma stale bloknutu.
Pošli ho kade ľahšie 😑 koľko má rokov?
@nikiki29 33
😀 😀
coze sa bavite iba vtedy, ked sa ti ozve on a on sa ozyva iba vtedy, ked ma na teba naladu.
super vztah, boze...koko mas rokov, trinast ??
Nechala ho nech ma má bloknutu a nasla si niekoho kto ma IQ väčšie ako humpaci koník 🤷♀️
@nyusika nie ved doteraz sme fungovali normalne az pri poslednej hadke ma vsade blokol ...a napriek tomu,ze uz sme v pohode stale to ma bloknute.
Ked som.mu vcera povedala nech to odblokuje aby sme mohli komunikovat bol ticho...a stale to neurobil tak neviem ako to mam brat teda.
33?! A toto správanie ti príde v poriadku? Nech nastane akákoľvek hádka, nevidím dôvod prečo by som si mala svojho partnera všade okamžite zablokovať. Toto je neskutočne detinské a plytké správanie.
no ale ked ty sa mu nedovolas, ako sa dohadujete na stretkach ??
jedine tak, ze ti vola on, nie ?
co riesis ??
Dosť neprimerané správanie na ten vek... proste decko 🤷🏻♀️ ak sa ti ozve, ja by som mu povedala nech sa začne správať normálne alebo nech kašle na to... neviem si predstaviť fungovať s niekym komu sa ja nemôžem ozvať a on sa ozve len vtedy, keď sa mu to hodí... hádka-nehádka toto je choré 😑
A ako sa bavite normalne ked sa mu nemozes dovilat. Cu len ked on ma naladu?
Neverim ze mas 33,mozno 13
Tak ty mu blokni svoju vagínu a už neodblokuj.
@mondolina 😃😃
to sú asi také veľké deti alebo čo. mňa si blokol ex (podotýkam, tento rok bude mať 36 rokov!). a to konkrétne na FB. nerozumiem vôbec, čo ho k tomu viedlo, ja som ho ani nevyhľadávala, ani nekomentovala, prakticky mi je ako človek absolútne ukradnutý a už 4 roky totálne "cudzí". a blokol si ma. ako malé decko 🙂 moja rada teda znie... s takým už ani nerieš, choď svojou cestou a ži si svoj život.
@panelacikova preco? ved ked nie ste v kontakte, ste si totalne cudzi tak je to uplne normlane. Ja to tiez robim.. ludi s ktorymi nic nemam, su vymazani, zablokovani.. normalka.
Vies co by som urobila? Zablkokovala by som si ho a nikdy neodblokovala a samozrejme, uz by som s nim nic neriesila. Taketo detinske spravanie urcite moj partner nema mat.. jedno je bloknutie socialnych sieti ale druhe je telefonu... ked nieco od priatela potrebujes ako ho mas kontaktovat??
@simca06022011 Preco aj blokujes?? Vymazanie chapem, aj ja som par ludi vymazala, ale naco aj bloknut??Ucet mam otvoreny len pre priatelov,tak nevidia aj tak nic.
mame rovnakeho frajera?🙈 moj si chcel vymazat aj moje cislo, ze o com my spolu budeme komunikovat..
@simca06022011 no... my máme takú jednu drobnosť. dcéru... tak vzhľadom k tomu je to smiešne. ale ja presne viem, prečo to urobil. aby som náhodou nevidela, kade všade behá po celom slovensku po výletoch 🙂 lebo na dcéru nemá čas 🙂 takže aby som ho nemohla nejak konfrontovať, tak ma blokol 😀
@panelacikova tak vieš, ja by som postupovala rovnako
@kinderzwillinge na FB nevidno ci je niekto bloknuty alebo len vymazaný, teda aspoň som si nevšimla . Čiže je to jedno...
spytala by som sa ho kolko ma rokov 😁