Už ste to niekedy zažili že sa vám priateľ vyhýba ignoruje neodpovedá na otázky nejavy záujem a na vyše keď mu vyčítam že ma stále necháva samu robí zo seba že nepočuje
Príde večer len ľahnúť a spať v kuse je zo svojou rodinou navyše aj to viem ze jeho rodina ma veľmi nemusí
Zjavne ťa ani on velmi nemusí, čas ísť ďalej.
Veď ho výmen
Začal tá ignorovať pred tým alebo po Tom čo si mu vyčítala že ťa necháva samu?
@barbarajanova33 skor by som.sa ho opytala preco si vobec k tebe pride vecer lahnut a spat?
Bývate spolu alebo prečo si k tebe len príde ľahnúť?
A načo si akoze s nim???😆😆😆
...možno má inú 🤷♀️
@barbarajanova33 ukonči to s ním
No zrejme čaká kedy to ukončíš, že sa konečne dovtípiš z jeho správania.Preto ten nezáujem, ľahostajnosť a ignorácia z jeho strany lebo ťa nechce .Chce aby si to ukončila ty a nie on aby bol za chrumkavého.
Preco si myslis, ze je to priatel?
@barbarajanova33 nechce byt za takeho co dal kopacky priatelke pred sviatkami tak sa chova tak aby si to urobila Ty
@barbarajanova33 veď mu nič nehovor, zbal sa kým je v práci, nechaj kľúč od dverí na stole, zabuchbi dvere a odid. Takéto správanie sa k tebe si nezaslúžis.
@barbarajanova33 Toto robil môj ex.Ani len nepozdravil.Až mi prišiel návrh na rozvod.Zisti čo sa s ním deje
Ani ty sa nebav s ním, zbaľ všetky veci a odíď. Taký si nezaslúži tvoj záujem. Kľúčik hoď do schránky...možno sa mu jazyk rozviaze. A ak nie, daj mu nálepku ex.
Verím, že sa máš rada natoľko a uvedomuješ si svoju hodnotu natoľko, aby si od takéhoto človeka odišla. Toto totiž nie je to, čo si zaslúžiš.
Treba ti takeho priatela?