Priateľ si ma nechce dať na Facebooku do priateľov

8. apr 2020

Mate niektora podobnu skusenost? Stalo sa vam,ze vas nechcel vas frajer mat v priateloch na fb? Pritom ma tam kadejakych cudzich ludi a mna nechce? Komunikujeme len cez sms,ja ze sak pisme cez mess,ale ziadost nepotvrdil,sme spolu rok.

sense
8. apr 2020

Zvlastne ...ale poznam par dokonca su aj.manzelia kde sa nemaju v priatwlochna fb...

Ved sa ho spytaj?

autor
8. apr 2020

@sense nechce na to odpovedat...prave sme kvoli tomu uz treti den pohadany, podla mna nieco skryva...neviem

vevesh
8. apr 2020

Nezijem na socialnych sietach, bolo by mi to jedno ci som v jeho priateloch, ale ak by ma muz odmietol pridat, podozrievala by som ho, ze nieco (niekoho) skryva ( ja by som si jednoducho vzala jeho telefon a pozrela sa)....sa ho spytaj, co ho k tomu vedie....

autor
8. apr 2020

@vevesh práveze som sa pytala,ale neodpovedal mi, pohadali sme sa, dokonca ked som mu pisala cez mess ani to neprecital a s inymi tak komunikuje bezne,mne len vola a pise sms

autor
8. apr 2020

Vsetko aj fotky mi posiela smskou a to mne ani nejdu mms a ked poviem posli cez messenger radsej neposle

iviacik
8. apr 2020

Tak aby ste si mohli pisat cez messenger nemusíte byt priatelia na FB.
Ale je to divne, ked vyslovene odmieta.

cawes
8. apr 2020

Piste cez whatsapp

autor
8. apr 2020

@iviacik ved to viem...len mi nejde do hlavy,ze ma tam cudzich ludi a najblizsiu osobu nie

liz_lemon
8. apr 2020

tak, asi nie si jeho najblizsia osoba, mozno ma iny vztah

autor
8. apr 2020

A nedokazal to ani zdovodnit radsej sa pohadal...dalsia vec...ma kopu fotiek s byvalymi a so mnou sa este ani raz nevyfotil

autor
8. apr 2020

@liz_lemon to ma tiez napadlo

liz_lemon
8. apr 2020

asi by som ho pritlacila k muru, nech sa vymackne, inak to ukoncis

autor
8. apr 2020

Ked som povedala,preco si spolu neurobime fotky povedal,ze ja mu nebudem predsa rozkazovat s kym sa bude fotit

autor
8. apr 2020

@liz_lemon tri dni sme kvoli tomu pohadani

0silvia0
8. apr 2020

a co na nom vidis, ked sa sprava ako blb?
Evidentne caka na nejaku lepsiu a teba ma len zatial, tebe to neprekaza?

autor
8. apr 2020

@0silvia0 vsak prave az teraz mi to vsetko dochadza...a preto asi bude lepsie to ukoncit

h2
8. apr 2020

Ja nemám sociálne siete, takže to by som neriešila. Ale že Ty sa s ním chceš vyfotiť a on zareaguje takto? Že Ty mu nemáš čo rozkazovať, s kým sa bude fotiť? To kde sme? Keby sa nechcel fotiť, lebo to napríklad nemá rád, tak to sa dá aj inak povedať. Ale s inými sa fotí, s Tebou nie... Iných má na FB medzi priateľmi, Teba nie... 🤷

sense
8. apr 2020

Tak ti nieco taji

0silvia0
8. apr 2020

jasne, ukonci to, nenechaj sa od neho takto manipulovat, takto sa zalubeny chlap rozhodne nesprava

tatiana1329
8. apr 2020

Pocuj a taka hlupa otazka (ak spolu teda este nebyvate, neviem) nie si jeho milenka bez toho aby si o tom vobec vedela???

liz_lemon
8. apr 2020

ak sa nechce s tebou fotit, tak to je jasne, ze sa boji, ze tu foto budes niekde dalej ukazovat, a on nechce byt s tebou spajany, urcite ma niekoho ineho, alebo je dokonca zenaty

dopolbokaodrata
8. apr 2020

A si si ista, ze je to tvoj frajer? 😂

janinah
8. apr 2020

Už by si mala byť psychicky zrútena......prezradím ti tajomstvo- bez FB sa dá žiť celkom fajn,mám s tým skúsenosť😉

majcika
8. apr 2020

A vy sa aj stretávate? Ako často? Véd keď ste spolu poznáš jeho priateľov a on tvojich, možno rodinu?

fiafia
8. apr 2020

Je to vobec vztah, frajer? Nieco taji alebo sa za teba hambi. Ja by som ho kopla kade lahsie

lentilkaxxx
8. apr 2020

S manželom sme sa tiež dlho nemali medzi priateľmi. On mal cez 500 "pseudopriateľov" ešte z mladších čias, ktorí tam uverejňujú buď dosť súkromné fotky (papali sme, kakali sme,....) alebo samé pre mňa bezvýznamné blbiny (vtípky, voľte toho a toho, videá,...). Ja mám FB zväčša pracovný. Ani jeden tam nezverejňujeme naše súkromné fotky. Sme v pohode a ako pár nejaký FB neriešime. Život sa nežije na FB ale v realite, aj keď tento názor generácia pod 30 rokov často nezdieľa.

liz_lemon
8. apr 2020

@lentilkaxxx tu nejde len o FB, ale aj o to, ze su spolu rok, a on sa s nou odmieta odfotit, to uz je dost divne
ako dost muzov sa neznasa fotit, ale tak tak na jednu fotku prehovoris kazdeho, ktory to mysli vazne

jajko22
8. apr 2020

fuu správa sa k Tebe dost zle, aj spatne sa s Tebou rozprava, to asi si len na sex, alebo asi sa vyžíva v tom, ze ho mas rada, mala by si porozmyslat nad sebou, preco toto dovolis so sebou robit, preco tolerujes take slová a take spravanie, naozaj Ti staci byt ako bitý pes co mu staci minimum lasky, mala si v zivote, detstve malo lasky? Zle sa k tebe spravali v rodine? Alebo nejake ponizovanie si zazila menejcennost, ..? nie si handra ani umela anca, ani pes, si človek, si Žena, zasluzis si a patri Ti laska, ochrana, úcta, stastie, pomoc, istota, pravdu, doveru, co ti z bich henten dava ..

vevesh
8. apr 2020

@lentilkaxxx ani my nie sme na facebooku, ale ked by mi priatel odmietol facebook ukazat (nemusi ma pridavat do priatelov), nechce urobit ziadne spolocne fotky, komunikacia vylucne v smskach(v dnesnej dobe pri smartfone?!?), nezijeme v spolocnej domacnosti, tak by som si pomyslela, ze urcite niekoho ma- v tom lepsiom pripade priatelku, v horsiom manzelku a rodinu...

lintu
8. apr 2020

No... Nevyzerá to veľmi tak, že by to s tebou myslel nejak vážne. Na verejnosti a pred svojou časťou rodiny sa s tebou v pohode ukazuje?