Mate niektora podobnu skusenost? Stalo sa vam,ze vas nechcel vas frajer mat v priateloch na fb? Pritom ma tam kadejakych cudzich ludi a mna nechce? Komunikujeme len cez sms,ja ze sak pisme cez mess,ale ziadost nepotvrdil,sme spolu rok.
@sense nechce na to odpovedat...prave sme kvoli tomu uz treti den pohadany, podla mna nieco skryva...neviem
Nezijem na socialnych sietach, bolo by mi to jedno ci som v jeho priateloch, ale ak by ma muz odmietol pridat, podozrievala by som ho, ze nieco (niekoho) skryva ( ja by som si jednoducho vzala jeho telefon a pozrela sa)....sa ho spytaj, co ho k tomu vedie....
@vevesh práveze som sa pytala,ale neodpovedal mi, pohadali sme sa, dokonca ked som mu pisala cez mess ani to neprecital a s inymi tak komunikuje bezne,mne len vola a pise sms
Vsetko aj fotky mi posiela smskou a to mne ani nejdu mms a ked poviem posli cez messenger radsej neposle
Tak aby ste si mohli pisat cez messenger nemusíte byt priatelia na FB.
Ale je to divne, ked vyslovene odmieta.
Piste cez whatsapp
@iviacik ved to viem...len mi nejde do hlavy,ze ma tam cudzich ludi a najblizsiu osobu nie
tak, asi nie si jeho najblizsia osoba, mozno ma iny vztah
A nedokazal to ani zdovodnit radsej sa pohadal...dalsia vec...ma kopu fotiek s byvalymi a so mnou sa este ani raz nevyfotil
@liz_lemon to ma tiez napadlo
asi by som ho pritlacila k muru, nech sa vymackne, inak to ukoncis
Ked som povedala,preco si spolu neurobime fotky povedal,ze ja mu nebudem predsa rozkazovat s kym sa bude fotit
@liz_lemon tri dni sme kvoli tomu pohadani
a co na nom vidis, ked sa sprava ako blb?
Evidentne caka na nejaku lepsiu a teba ma len zatial, tebe to neprekaza?
@0silvia0 vsak prave az teraz mi to vsetko dochadza...a preto asi bude lepsie to ukoncit
Ja nemám sociálne siete, takže to by som neriešila. Ale že Ty sa s ním chceš vyfotiť a on zareaguje takto? Že Ty mu nemáš čo rozkazovať, s kým sa bude fotiť? To kde sme? Keby sa nechcel fotiť, lebo to napríklad nemá rád, tak to sa dá aj inak povedať. Ale s inými sa fotí, s Tebou nie... Iných má na FB medzi priateľmi, Teba nie... 🤷
Tak ti nieco taji
jasne, ukonci to, nenechaj sa od neho takto manipulovat, takto sa zalubeny chlap rozhodne nesprava
Pocuj a taka hlupa otazka (ak spolu teda este nebyvate, neviem) nie si jeho milenka bez toho aby si o tom vobec vedela???
ak sa nechce s tebou fotit, tak to je jasne, ze sa boji, ze tu foto budes niekde dalej ukazovat, a on nechce byt s tebou spajany, urcite ma niekoho ineho, alebo je dokonca zenaty
A si si ista, ze je to tvoj frajer? 😂
Už by si mala byť psychicky zrútena......prezradím ti tajomstvo- bez FB sa dá žiť celkom fajn,mám s tým skúsenosť😉
A vy sa aj stretávate? Ako často? Véd keď ste spolu poznáš jeho priateľov a on tvojich, možno rodinu?
Je to vobec vztah, frajer? Nieco taji alebo sa za teba hambi. Ja by som ho kopla kade lahsie
S manželom sme sa tiež dlho nemali medzi priateľmi. On mal cez 500 "pseudopriateľov" ešte z mladších čias, ktorí tam uverejňujú buď dosť súkromné fotky (papali sme, kakali sme,....) alebo samé pre mňa bezvýznamné blbiny (vtípky, voľte toho a toho, videá,...). Ja mám FB zväčša pracovný. Ani jeden tam nezverejňujeme naše súkromné fotky. Sme v pohode a ako pár nejaký FB neriešime. Život sa nežije na FB ale v realite, aj keď tento názor generácia pod 30 rokov často nezdieľa.
@lentilkaxxx tu nejde len o FB, ale aj o to, ze su spolu rok, a on sa s nou odmieta odfotit, to uz je dost divne
ako dost muzov sa neznasa fotit, ale tak tak na jednu fotku prehovoris kazdeho, ktory to mysli vazne
fuu správa sa k Tebe dost zle, aj spatne sa s Tebou rozprava, to asi si len na sex, alebo asi sa vyžíva v tom, ze ho mas rada, mala by si porozmyslat nad sebou, preco toto dovolis so sebou robit, preco tolerujes take slová a take spravanie, naozaj Ti staci byt ako bitý pes co mu staci minimum lasky, mala si v zivote, detstve malo lasky? Zle sa k tebe spravali v rodine? Alebo nejake ponizovanie si zazila menejcennost, ..? nie si handra ani umela anca, ani pes, si človek, si Žena, zasluzis si a patri Ti laska, ochrana, úcta, stastie, pomoc, istota, pravdu, doveru, co ti z bich henten dava ..
@lentilkaxxx ani my nie sme na facebooku, ale ked by mi priatel odmietol facebook ukazat (nemusi ma pridavat do priatelov), nechce urobit ziadne spolocne fotky, komunikacia vylucne v smskach(v dnesnej dobe pri smartfone?!?), nezijeme v spolocnej domacnosti, tak by som si pomyslela, ze urcite niekoho ma- v tom lepsiom pripade priatelku, v horsiom manzelku a rodinu...
No... Nevyzerá to veľmi tak, že by to s tebou myslel nejak vážne. Na verejnosti a pred svojou časťou rodiny sa s tebou v pohode ukazuje?
Zvlastne ...ale poznam par dokonca su aj.manzelia kde sa nemaju v priatwlochna fb...
Ved sa ho spytaj?