Priateľ pozerá na iné ženy

bublinka0
29. júl 2024

Ahojte,

S priateľom nám ti poslednú dobu neklape, do nedávna odmietal sex a radšej si honil ..teraz sa to zlepšilo ale nasla som mu v mobile zoznamku ktorú používal minulý rok a predtým mal pokec, povedal mi ze si tam par krát vyhonil nad fotkami iných žien a ja mu to neviem odpustiť...neviem ci je niečo zle vo mne alebo vadilo by to aj vám? Som z toho sklamaná..

crazy_cat_lady
29. júl 2024

vadilo by to aj mne, samozrejme, nerozumiem, preco ma zadany clovek potrebu mat v telefone (alebo inde) zoznamku.., za mna uz by to nebol moj priatel 🙂

enmery
29. júl 2024

Mne hlavne vadí, že nejaká žena je po týchto zisteniach ešte s takým "mužom"...Si k nemu priviazaná?

bublinka0
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
egonsk
29. júl 2024

@bublinka0 no tak mu nehladaj nic v telefone a nebudes mat taketo starosti. 😁 ... tiez by si si mala mozno hodit nejake fotky fesakov a mu povedat, ze si sa nad nimi uspokojovala, ked nebol po ruke... 🤪 ... ste ako male deti.

enmery
29. júl 2024

@bublinka0 Žijete spolu?Nemáš rodičov, súrodencov, prácu?

retatka
29. júl 2024

Otrepaná odpoved žien na MK,,nemám kam ísť ,,…ale keby si našiel inú a vyhodil by ťa ,musela by si sa postaviť na vlastné nohy …a zrazu by si našla riešenie …vieš čo kto chce hľadá cestu ,kto nie hľadá výhovorky .A verím,že je to pohodlné,ostať vo svojej komfortnej zóne ,no ozaj nemáš žiadne sebavedomie a radšej toleruješ všetko ?

sisska96
29. júl 2024

Asi potreboval zmenu. Podľa mňa to robí skoro každý muž. Len buď sa prizná, alebo tají

crazy_cat_lady
29. júl 2024

@bublinka0 nemas kam ist? byt je jeho/spolocny/na hypo? lebo vzdy sa da najst nejake riesenie.. 🙂

sandokanka36
29. júl 2024

pokial nemate deti, chod od neho prec. nezmeni sa, ani tieto jeho chutky sa nezmenia. spravil to raz, preslo mu to, ziadne dosledky to nemalo, tak preco by to neurobil aj dalsi a dalsi raz?

beasy
29. júl 2024

@bublinka0 fakt sa pytas ci by vadilo ze ma zoznamku? 😳 akoze ked sa pozrie na ine zeny okej ale to ze ma zoznamku a je s tebou asi vporiadku nie je.. ak s tebou byť nechce nech to povie na rovinu a chodte od seba..

bublinka0
autor
29. júl 2024

@beasy on mi tvrdí že ma miluje ze chce byť so mnou ale ja neviem proste mňa to urazilo co urobil

elzu
29. júl 2024

Porno/ seznamky/ fotky jiných žen/mužů zyvsuji hladinu dopaminu v mozku. A cim jednodušeji se mozek k dopaminu dostane, tim více tohoto levně získaného dopaminu vyžaduje, a tím menší má zájem o aktivity, při kterych si ten dopaminu musi “vyrobit” a nebo si ho “zaslouzit”. Je to jako s kazdou jinou zavislosti, da se s ni neco udelat jen tehdy, kdyz to dotycny sam chce.
To jen pro pochopeni, co lidi tahne k pornu, tindru atd.

A ty si musis ujasnit, jestli takoveho partnera ve svem zivote chces. Ano nebo ne- je to uplne jednoduche. Pokud ano, tak ho akceptuj, jaky je, jeste zadny chlap se nezmenil, pokud to sam nechtel. A pokud ne, tak jdi, cesta se vzdycky najde.

alickapusinka
29. júl 2024

Nemáš prácu si na ňom finančne závisla ak prácu máš tak nejaký podnájom čudujem sa TI že ostaváš s ním.

bublinka0
autor
29. júl 2024

@alickapusinka som na ID takže moc toho nemám...prácu si ťažko nájdem je to ťažké,zložité...

alickapusinka
29. júl 2024

@bublinka0 jaj aha no lebo podľa mna takto žiť myslím s takých chlapom nemá vyznam.

barborachors
29. júl 2024

@bublinka0 znamená to ze akonáhle najde lepšiu, rozide sa alebo bude robit zlobu aby si sa rozišla ty s nim. Uz teraz robi zlobu a niekto si tu sedi na kábli a nechápe.

bublinka0
autor
29. júl 2024

Máte pravdu baby ja som hlúpa, milujem ho a on tvrdí že sa hádame za picoviny ale ja si myslím ze to není picovina...mrzí ma to sme spolu dlho a on si myslí že to je normálne, to ma na tom celom serie..Asi to fakt nemá zmysel 😞

andrejka1974
29. júl 2024

@bublinka0 asi sa mu malo venuješ začni sa mu viacej venovať a prestane s tim

bublinka0
autor
29. júl 2024

@andrejka1974 ja sa mu venujem stále ale on mam pocit ze nestojí až tak o pozornosť

verkaveverka
29. júl 2024

Robí si s tebou, čo chce, manipuluje a aj bude, len ty to môžeš zastaviť, keď sa zobudíš a nájdeš sebaúctu.

danica2711
29. júl 2024

miluje ťa, ale odmieta sex s tebou a radšej si honí nad cudzími babami? Nech ti porozpráva aj tú o Snehulienke - ale mám dojem, že na rozprávky si už trochu stará, nie?

beasy
29. júl 2024

@bublinka0 tak ja ti budem tvrdit že sice si pre mna cudzi clovek a nepoznam ta ale nenavidim ťa .. bude ti to davat zmysel ? Nebude.. lebo na to nemam dovod, spytaj sa rovnako ak by ta miloval a zalezalo by mu na tebe bol by na zoznamke ? Nie nebol.. je to uplne jednoduche..