Ahojte...byvam s priatelom pol roka. zo zaciatku vsetko super, no poslednu dobu, po praci zapne pocitac a hra hru a ako keby som tam ani nebola.pred casom som sa ho vecer opytala, ze co ma nove, co bolo v praci, ze uz vobec spolu nehovorime...tak mi len povedal,ze nic nema nove, bol v praci ...a koniec debaty. ani mu nenapadne, zeby sme sa isli niekam prejst, len hra tu posratu hru a to je vsetko. som z toho nestastna a to si neviem predstavit, co bude neskor. na Vianoce som bola u rodicov, tak sa zdul, ze som pokazila Vianoce...tak ked nemam s kym hovorit, co mam robit??
@bobulaa asi ešte nedospel..
Ja tomu tiež nie úplne rozumiem, čo sa niekedy s tými chlapmi stane, či tak vyprchá tá prvotná zamilovanosť alebo čo...sama neviem. Aj včera mi kolegyňa vraví, má priateľa pol roka, najprv pre ňu robil prvé posledné, stále nejaký program a teraz sa vidia ledva raz do týždňa na hodinu-dve. A ona samozrejme z toho smutná, že čo sa deje, prečo, kedy sa niečo zmenilo. Ja sama tomu nerozumiem, tiež som také zažila a nemám ti naozaj čo poradiť. Asi len naozaj ukončiť to, ale keď si zamilovaná, tak to je o to ťažšie pohnúť sa a ísť ďalej.
Sprav ty program pre vas oboch, ocividne hra hry lebo nema nic lepsie na praci, a ocakavat, ze bude pri tebe sediet pred TV a kukat zamenu manzeliek ... to je kus ruzove :D
Uprimne sa s nim porozpravaj, povedz co ta trapi a tak... Nebud tak moc pasivna a necakaj, ze ho to sameho napadne, ked mu nic nepovies a nic nezorganizujes.
Ked dvaja zacnu byvat spolu, je potrebne mat aj cas pre seba a svoje konicky, hadam nie si z tych co potrebuju byt 24/7 nacapene na partnerovi. Inak co za hry hrava?
Niektoré ženy by si mali uvedomiť ze tak ako my chceme čas pre seba, tak ho chcú aj muži 😉 ved sprav program, robte niečo spolu a nebude zabíjať čas hrou... A inak, priateľa si prečo nepozvala na Vianoce k rodičom? Alebo prečo ste si nespravili Vianoce spolu?
@cyberk zamenu manzeliek nepozeravam 🙂 myslim ze casu na seba ma..urcite nie som na nom nalepena..prave naopak. chodievam behavat, predtym chodil tiez, no prestal cvicit uplne..spolocny program sa snazim vymysliet, no Bohuzial ostanem na neho sama. Snazila som sa ho vytiahnut na obycajnu prechadzku, no bud fukalo, alebo snezilo, alebo bola zima, alebo furt daco. uz som sa s nim aj o tom x krat rozpravala. ale asi prd z toho
@bobulaa joj tak to ma mrzi.. tak to potom fakt nema cenu, pokym si nevstupi do svojho svedomia a nezobudi sa...
my sice tiez hravame PC hry, ale keby odmietal spolocne aktivity mimo bytu, tak by letel prvym oknom von... bez padaku 😅
Otvorene mu povedz, ze ak to tak bude pokracovat, nemas zaujem o taky vztah a bodka. Laska-nelaska, dobre toto zistit skor ako zahodit mladost 😇
@bobulaa ukonči to skôr, ako ostaneš tehotná, lebo si zbytočne skomplikuješ život ignorantom
Ale veď on ťa má v paži, ukončila by som to
@bobulaa
Ak to chapem, teraz je moderne spolu takto zit pred svadbou, aby sa ludia viac spoznali a zistili, ci im to spolu klape, nie?
Ak ty vnimas, ze vam to neklape, nemate sa o com rozpravat, nemate spolocne temy, taky partnersky "suzvuk", preco ostavas v takom vztahu?
Odbremenia si ho s platením nájomného,tým tvoja úloha skončila.
Odíď,,,uvidíš aspoň reakciu
ASi nie je z tých čo veľa rozprávajú... a inak mi to pripomína scénku ako keď príde mama domov a pýta sa "čo nové v škole?" ... "Nič" ... A ono to aj môže byť pravda, tak čo... hrozné ženy stále pozornosť a peniaze... ake to je súžitie, keď jeden druhému neakceptujete to čo máte radi? ...
@bennn tu nie je problem v tom ze on nerozprava. Hra hry a ignoruje priatelku. Ved ona by sa snim kludne aj presla po lese v tichosti drziac za ruku vychutnavala jeho pritomnost. Ale on nechce nikam ist len na pc. Ja si myslim ze si ani moc nevšimne ked dievca odide.., autorka povedz mu ak to nezmeni je koniec Daj mu 1 sancu a potom utekaj.
Ja som takeho mala kedysi. Nebol zly, ale tomnebolo nic pre mna ked do ZOO nebol schopný ist ani nikam len tv, pc a spanok. Nemam nic proti regenerácii po praci, ale venovat sa treba. Skoda ze sa neprebral ani po dobrotky ani po zlotky.
@bobulaa ja som normálne šťastná, že prvé mesiace v našom prvom spoločnom byte sme nemali televíziu, internet (ten nebol 15 rokov dozadu taka samozrejmosť). Prišli sme z prace, varili sme, kecali a veeeelmi veľa sexovali. A potom pozývali k nám priateľov a rodinu.
S príchodom telky sa toho našťastie nezmenilo veľa. A teraz po 15 rokoch a štvrtom dieťati na ceste a bývaní v novom dome,, sa toho tiež nrpomenilo veka, hoc na tom internete sme občas zbytočne (ako napríklad ja teraz, ale muž maľuje detskú izbu bábätku, ktoré sa jazdu chvíľku narodi a ja oddychujem)
Nie je nič lepšie ako otvorenosť. Povedz partnerovi svoje očakávania, a predstavy ohľadne fungovania v domácnosti. Niekedy stačí druhému otvoriť oči, a on sa preberie. A niekedy sa ten druhy prebrať nechce, a vtedy je čas zdvihnúť kotvu
Skus si zahrat obcas s nim. Ak ta to nechyti a nebudes ho potom vedieť pochopit, ries podľa toho ako to citis
@bobulaa kto sa stará o domácnosť, o nákupy? Na čo ti je takýto partner? Čo si od tohto vzťahu sľubuješ?