Pekny vecer zienky. Tuzim po manželstve a detoch. Dnes, po dvoch rokoch vztahu moj priateľ ktorý mal vypité povedal, že nepotrebuje papier na to, aby sme boli spolu. A že on chce cestovať a nevie si predstaviť ťahať decko po dovolenkach. Rozprávali sme sa o tom na začiatku, no nijak konkrétne sa nevyjadril, povedal že raz chce mat všetko. Citim sa byt podvedena.
Porozprávaj sa s ním o tom,keď bude triezvy.
tak sa s ním porozprávaj,ked bude triezvy a opýtaj sa ho na tuto tému. Svoje plány počas hovoru nehovor. Skrátka aby ti povedal svoj plán do buducnosti bez toho,aby si mu nejakým sposobom naznačila,že chceš mat v buducnosti deti,chceš sa vydat a tak.
To vazne take zasadne otazky ohladom buducnosti ako manzelstvo a deti riesis s priatelom ktory ma vypite? Skus sa o tom porozpravat ked nebude mat vypite
A aký je jeho názor keď je triezvy?
Nemas najmensi dovos citit sa podvedena ak ti neslubil svadbu do roka a kŕdeľ deti k tomu.
...no neviem, ja som na deti tiez moc nebola a len som cestovala a pracovala a uzivala si a terajsi manzel ma na deti doslova ukecal, na prve dve na tretie som uz musela ukecat ja jeho. A teda Ti poviem, je to trochu narocnejsie samozrejma ale deti nie su prekazkou spoznavania sveta, precestovali sme spolu toho velmi vela,aj ako rodina aj ja sama s nimi a deti vedia byt uzasni partaci 🙂 A zas to ze sa na to neciti teraz neznamena ze to nebude chciet casom. Pokial nemas daleko po triciatke, tak si uzivaj spolu s priatelom. Dvojrocny vztah a este aj pocas korony kde normalne cestovanie s spoznavanie bolo dost obmedzene a tvoj priatel si s tebou este ani nemal kedy uzit taku tu bezstarostnost a ty sa citis podvedena? ja som sa dala ukecat na dieta az po 10 rocnom manzelstve. nelutujem ten cas pred detmi, bolo to skvele a nelutujem ani teraz, tiez je to skvele.
Nemyslím,že opitý deti nechce a triezvy zrazu áno,opití bývajú dosť úprimní....ale mala by si vedieť na čom si,chce to rozhovor o budúcnosti,ja som po dvoch rokoch už bola vydatá a tehotná s mojim vážnym vzťahom /ak stretneš pravého niet na čo vyčkávať/...ak tie deti rezolutne nechce,tak sa zariad po svojom...ty budeš na smrtelnej posteli kukať na fotky vnúčat,on na fotky pyramíd a podobných mega dôležitých vecí....len vecí....
môj manžel sa tiež nechcel ženiť a mať deti. Teraz je môj manžel a o dieťa sa snažíme. A keď napríklad ideme okolo detského ihriska, tak mi povie, že tam sa budeme môcť potom chodiť hrávať 🙂
Buď rada, že si to zistila po 2 rokoch. Môžeš sa pohnúť ďalej. Vôbec by som sa ho nepýtala na túto tému, keď bude triezvy. Možno by ti začal sľubovať kadečo. Kamošku tak naťahoval priateľ skoro 7 rokov. Nakoniec si našiel inú a s tou mal dieťa a svadbu do roka.
@karhu no ale to od tej tvojej známej tiež nebolo pekné...
preco podvedena? ved podla toho co pises, ste sa o tom nikdy normalne nerozpravali...podvedena, lebo ma iny nazor ako ty? Kazdopadne je odlisny nazor na manzelstvo a deti dovod na rozchod :/ Len sa cudujem, ze ste sa za tie 2 roky o tom vazne nebavili.
@panelacikova mat frajerku zopar rokov a nevediet sa rozhybat tiez nie je pekne, niektore nariekaju, ine ticho trpia, dalsie sa zariadia🙂
Môj partner by sa aj ženil, ale deti nechcel…teraz máme 7mesačnú princeznú 🙂. Vydávať sa ja nepotrebujem, tak to asi nebudeme siliť, aspoň nateraz. Veľmi veľa sme sa o tom rozprávali a získal dostatočný pocit istoty ohľadom nášho vzťahu a potom sa raz rozhodol a bolo 🙂. Ale tá zmena postoja trvala fakt dlho, možno skoro dva roky.
Tak ja ta chapem, nie je nic zle na tom nechciet deti, ale tak tipujem ze on vedel ze ty chces a ze on nie, v tom pripade, ano aj ja by som sa citila podvedena lebo by som stratila 2 roky, ktore som mohla venovat sebe alebo niekomu, kto ma rovnaku predstavu o buducnosti, cize ta nechaval zit v tvojej predstave, pricom vedel ze sa nikdy nenaplní, to nie je fér
In vino veritas. Je čas vyložiť karty na stôl za triezva a zbytočne nemrhať čas, keď nemáte spoločné predstavy o budúcnosti.
Ešte nie je pripravený riešiť svadbu a rodinu, to neznamená, že o rok nebude. To, že nepotrebuje papier na to, aby bol s tebou predsa neznamená, že s tebou byť do budúcna nechce ani to, že jednoznačne vylučuje svadbu a deti. Neviem, prečo sa cítiš byť podvedená. Ak sa na to ešte necíti, nedonútiš ho.
No, hlavne nečakaj, ze sa s príchodom naplánovaného dieťaťa zmení, nezmení sa. Lepšie teraz z kratšieho koncaako potom vyplakávať na konikovi v diskusiách ako si na všetko sama - domácnosť, deti, muž nejaví záujem o deti, tynestihas, lebo všetko je na tebe a do toho ma urážlivé pichlave poznámky o tom, ako taký život nechcel. Z môjho pohladu, ak chce žiť ruka hore a na divoko, nie je to vhodný partner na rodinu. Nie každý človek je rodinný typ. Sú aj bohémi.
@monka105 nehnevaj sa, poznám viac párov kde muž takto natahoval ženu 10rokov a nakoniec sa rozišli a oni 35rocne hľadali odznovu
@karhu z tvojho príspevku nevyplýva, či známa sa s ním o tom vôbec niekedy rozprávala. možno on robil "von" s cieľom, že zarobí, niečo zabezpečí a potom bude rodina. ja neviem.... ak sa o tom rozprávali a on nechcel, vyslovene nechcel, to je poľahčujúca okolnosť. ale predsa len... zavoláš: ako sa máš? a odpoveďou ti je, že som tehotná a idem sa vydávať? vieš... také divné, nie? 🙂
@sonicka2018 ja zas poznám chlapov, ktorých ženy takto tlačili do rodiny, keď sa na to necítili, rozišli sa a v ďalšom vzťahu boli už oni tými iniciatívnymi, ktorí si chceli založiť rodinu.
este by som to tak neprezivala a uz vobec nie ze podvedena, to si myslim, ze slovo podvedena asi znamena trosku nieco ine. a teraz je vela parov a aj vseobecne ci zien alebo muzov, ktori presne nepotrebuju papier aby si nieco dokazali a co s tyka dietata, kto vie ako to myslel, ked spomenul len dovolenky. to tak casto chodite na tie dovolenky aj 4x do roka ze pri dietati by to bol problem? ale pokial je to pre teba taky problem, tak by som zvazovala ci to ma teda buducnost no.
Ty musis citit ci ta ma skutocne rad a pohynate sa dopredu a ci mu len vyhovuje pohodlny zivot,ked ma zenu v posteli,navarene a oprate slipy a ponozky. Chlap ak stoji o zenu, snazi sa, aby mu neusla s druhym...
Hoci sa ti to mozno bude zdat cudne,ale radsej nech ti to povie skor....moj exmanzel sa "tvaril"ze chce rodinu aj svadbu a ked sa mala narodila ziadny zaujem o nu, dokonca na nu ziarlil... Cize radsej to vediet skor....a ako sa rozhodnes je na tebe 😉
On je asi nezrely, otazka je, ci chces cakat, alebo chces niekoho s kym sa bude dat posunut
Dobre že to povedal už teraz, aspoň je to jasné a vieš na čom si. Presne ako píše @20iffka, poznám dva také prípady, obaja po spoločnom trápení už rozvedení. Chlapi stále sami a ženy už aj šťastne druhýkrát vydaté za chlapov, ktorí chceli manželstvo, rodinu a všetko toto klasické.
znama chcela rodinu, jej priatel pracujuci v zahranici sa vsak k nicomu nemal..ked jej raz volal a pytal sa ako sa ma, oznamila mu ze je tehotna a ide sa vydavat..
citis sa podvedena, no to ti nepomoze, zariad sa tak aby to vyhovovalo tebe🙂