Ahojte co si myslite o tom, ze vzdy ked idem k priatelovi (este nebyvame spolu), tak sa ma dopredu akoze spyta dokedy budem, ale potom sam povie, ze dokedy u neho budem a najvacsi gol je, ze este mi aj pozrie kedy mi ide autobus a povie tak nenutene, ze sak tymto pojdes nie? 😂 Aby som upresnila situaciu, pridem k nemu po praci napr o 18 a ja by som s nim kludne bola aj do polnoci mne to nerobi problem a on povie taky cas, ze sak do 20 budeme spolu, navarime si, kukneme film a to bude akurat 😂... Mne to pride dost divne a uz som na to extremne hakliva, ze vzdy ked idem k nemu uz dopredu viem do kolkej budem, ziadna spontannost, ved ked je cloveku s niekym dobre tak neriesi cas a este dopredu 2-3 hodiny uz viem kedy budem musiet odist, tak sa ani necitim uvolnene a spokojne, najlepsie je ze po chvile jak pridem uz vytiahne telefon a zacne mi pozerat busy a da nam budik aby sme nezabudli. Pritom nemame ziadne ine povinnosti, nechapem tomu. Upresnim, nie sme teen, ale mame obaja nad 27r. Najprv to odovodnoval tym, ze to robi pre mna, aby som prisla v rozumnom case domov, aby som sa vyspala a pripravila si veci na zajtra, ale teraz proste povie narovinu ze on si potom este potrebuje oddychnut, chce kukat serial, dat sprchu a pri tv zaspat....
Tak toto je dobre čudné 😁 nemali by dvaja náhodou túžiť po vzajomnej spolocnosti, chcieť byt spolu co najviac? Akoby ta nedostatočne mal rad. Ja osobne by som sa velmi vážne s nim porozpravala. Uz neni malý aby chcel byť sám vo svojej izbičke zavretý 😆
Nie je to typ, ktorý chce mat v zivote všetko nalinajkované a pod kontrolou? Ak Ano, nič s tým nespravis. Takéto povahové vlastnosti sa nedaju zmenit zo dňa na deň, aj ked by chcel
Mne to príde tak, že tvoj priateľ si vo vzťahu chce vyberať hrozienka z koláča. Stráviť s tebou príjemný čas a dovidenia. Nie, nebola by som s takýmto človekom. Urazalo by ma to.
A ved mu normalne povedz “nie milacik, nepojdem tymto busom, pojdem neskorsim”. Alebo by som sa k nemu vobec neunuvala - mne to pride, ze potrebuje len navarit teplu veceru, vytriast gule a svaty pokoj. To co je za vztah? A preco nechodi on za tebou, preco nejdete niekam, nerobite nejake zaujimavejsie aktivity?
@katkaseiner byva v najme. Obcas u neho prespim jasne, ale lepsie mi je ist v pracovne dni domov a nasledujuci den do prace odo mna, nakolko od neho je to dlhsie a zlozitejsie spojenie mhd.
@tramtada31 praveze nie. Vsetko robi na poslednu chvilu a je to taky flegmos
Dá si budík? 😂😂😂 veľmi perspektívny vzťah 👌🏻
Tak po Tebe nastupuje asi iná slečna. Asi nechce, aby ste sa tam stretli.
@grof_monte_christo presne mam takyto pocit aj ja a vidim to aj v inych situaciach. Chcela som sa len uistit, ze ci to vidite rovnako. Inak ja som clovek ktory je radsej sam ako byt obklopena ludmi. Tiez ked idem s kamaratmi von, tak staci mi hodka dve a uz sa tesim domov. Ale naopak v kazdom vztahu som to takto praveze nemala a chcela som s tym clovekom byt co to je mozne
@sissy27 teraz som opisala situácie ako to je ked k nemu pridem. Jasne, ze mame aj ine aktivity.
Ked mu poviem, ze chcem ist neskor, tak mozno povoli o polhodinu ale potom uz s nim nejde vobec pohnut. Jak keby on povedal a hotovo vybavene.
ved vytrasie si pytlik a zvysok uz moze venovat svojmu programu, co sa mu divis? Ty si ta, ktora na tuto hru pristupila. Ako si vychovas, tak budes mat.
Mme to pripadá, že on chce vzťah, aj nechce. Chce preto, lebo ma z toho výhody - spoločnost, sex, a nechce, lebo to by znamenalo, ze sa musí aj on prispôsobiť, vzdať sa časti súkromia a nerobiť len to,čo a kedy chce. Sú aj takí ľudia a neznamená to, ze sú zlí, iba majú radi svoje súkromie. Mám takú kamošku, je to fajn baba, ale rovno povie, ze ona si nevie predstaviť, aby u nej chlap bol dlho do noci ci bývať. Ona chce prísť domov, dat si sprchu, vyložiť nohy a vychutnávať ticho. Porazilo by ju, keby jej dakto chodil po byte a
ona by nemala všetko tak, ako to nechala. Nemá trvalý vzťah, len také "kamarátstva s výhodami". A je spokojná, vyhovuje jej to tak.
Nemyslím si, ze by dvaja niekedy prekročite tu hranicu spoločného bývania, nebodaj svadby a dieťaťa. Alebo aj áno, ale nebudete spokojní ani jeden.
Na tvojom mieste si premyslím, ci takto chceš fungovať aj do budúcnosti.
Mozno po tebe ma prísť dalsia😂
Teraz čítam ze on niekedy "povolí" pol hodinu?
To je zleeee.....akoby si nebola hodná jeho spoločnosti.
Keby som ja toto zazilaz prislo by mi to ze si mnou len vypĺňa hluché miesta dňa aby sa nenudil a potom mam už odísť. Ako luxusná spoločníčka ( nie len v sexuálnom zmysle).
Vlastne ak máte počas tej dvojhodinky sex tak si naozaj ako spoločníčka.. sorry
Pozri, človek, ktorý ťa má uprimne rad, sa poteší každej chvíľke navyše, ktorú s tebou môže stráviť. Ja som bola na víkend u priateľa a v nedeľu podvečer som mala ísť domov. Lenže som zistila, že som si zabudla okuliare a pri zotmení sa mi bez nich zle šoféruje. Tak sám od seba povedal, nech prespím u neho a pôjdem až ráno. A bolo vidno, že je uprimne rád, že ešte môžeme byť spolu.
Pozri, v podstate o nic nejde, ste len frajeri, ziadne zavazky… takze bud si ho vies predstavit ako manzela na cely zivot a otca svojich deti, alebo nie a podla toho sa zariad. Mne by asi vadilo a urazalo ma, keby sa chlap takto ku mne spraval, pretoze mi z toho vychadza, ze po spolocnom byvani / zivote so mnou evidentne netuzi. Zo spolocneho byvania ma asi nebude moct len tak poslat prec, lebo chce mat klud, takze k tomuto vobec nesmerujete a to je asi celkom podstatne vo vasom veku, nie?
Môj syn má takú frajerku, ide za ňou, len keď ona chce🥱😂 a on si nedá vysvetliť, že takto vzťah nefunguje
No ja neviem 🤣 mňa by omrzelo chodiť na takéto vopred časovo ohraničené návštevy 😁 ale chápem aj ten jeho kľud, že si chce skrátka oddýchnuť aj sám, niektorí ľudia sú radi aj sami. Len aby bol sám, keď odídeš..
ani ako 16r som svojmu frajerovi na taketo manipulovanie v jeho prospech nepristala...v 27ke by som takyto typ len vysmiala
Podľa mňa to nie je partner na život
Nestojís mu za to, aby vyšiel možno z tej komfortnej zóny a pohodlia co ma, keď je sam, zrejme už zvyknutý za tie roky. Nemá to naozaj budúcnosť ak takto spolu fungujete už dlhšie..
za chlapom, ktorý ma de facto od seba vyhodí, by som viackrát nešla
@danica2711 presne! Ze "diki za spoločnosť ale uz chod preč" 😆
V tom nájme býva sám? Podľa mňa by ťa skôr mal ukecať aby si ostala a nemusela ísť v noci autobusom ale to by musel mať rozum. Ty bývaš tiež sama? Prečo nepríde on za tebou?
Mozno ma potom dalsiu navstevu😉
Ajaj. Ja som mala takéhoto " frajera" ktorý mi volával ma noc taxík a pozeral mi električky a autobusy domov pred dlhym časom a teda pani moji, to dopadlo velmi zle.
Zhrniem to jednou veľmi smutnou a nepríjemnou otázkou.
Vie on, že je vo vzťahu?
A byva v tom podnajme sam?
A Ty byvas u rodicov? Ci tiez v podnajme?
Fúha s takým by som nebola, že vôbec, mňa keď sme boli frajeri išiel ešte chlap zaviesť autom pred dom a to sme mali menej rokov o dosť, len na jedno ťa má, strašný chudak
no mne je trochu na smiech... vo veku 27 rokov maju ludia rodiny....
Nie netvrdim ze nie je ok byt len s partnerom, vobec to netvrdim, ale to jeho manipulovanie mi pride az smiesne... cakala by som ze ta ukeca nech tam prespis a odtial ides do prace.... je to jeho byt? Ci rodicovsky?