Priatel mi povedal, že som pribrala, cítila som sa hrozne, ale keď som sa odvážila, skutočne som pribrala 3 kg cez zimu. Pýtala som sa ho, že či sa mu už nepacim, na čo mi povedal, že ešte to vyzerá fajn, ale keby to šlo takto ďalej, bude to vyzerať zle. Tak som si nasadila kalorické tabuľky a v priebehu dvoch týždňov boli 3 kg preč. Neskôr sa ma opýtal, že či idem ešte chudnúť a či mám v pláne aj cvičiť. Keď ideme niekde von, komentuje zadky casniciek, aké ich majú krásne plne a pevne a odporúča mi drepovať. Mňa to strašne ponižuje, pripadam si potom strašne škaredo. Jednak dievcata, na ktoré sa diva sú o dosť mladšie. Mám potom pocit, že nie som pre neho dosť dobra a sebavedomie ide preč😞. Pripadá mi to strašne povrchne toto správanie.
priatel ma kolko? 20? ked komentuje zadky inych zien? je to za mna absolutne nevhodne a neuctive. ale pokial mu to nepovies a nevysvetlis, ze si nezelas, aby taketo veci robil, lebo ta to zranuje a je to ponizujuce, tak to asi robit neprestane.. zaroven sa opytaj, ci by sa jemu pacilo, keby si ty takto komentovala cudzich chlapov.. on urcite vyzera ako adonis vytesany z kamena.. 🙂
chlapi byvaju priami a zien sa to zvykne nepekne dotknut. Otazne iba teda je, ci si nepolavila so svojho zivotneho stylu ked si sa s nim dala dokopy a ci naozaj si sa nezahniezdila a nezacala sa uberat ako chlapi ked si najdu tu pravu (narastie im brusko a aj usmev na tvari...)
Uz by to bol davno ex a lutovala by som tu dalsiu z ktorou by si v buducnosti zacal.. cisty chrapun.. keby si niekedy s nim v buducnosti otehotnela? Vtedy sa telo este inak meni a zena inak pribera potom co ?
Máš byť dosť dobrá pre seba, nikdy nebudeš dosť dobrá pre všetkých. No a ak teda nie si pre iného dosť dobrá, tak to asi nebude ten najvhodnejší partner do života.
@januska12323 to je na tom vtipne, že okolo adonisa nesiel ani z rýchlika. Komentovať chlapov mi príde prízemné, pokiaľ niekto nie je morbídne obézny.
Prosím ťa prečo si s takým chruňom 🤦♀️
Tvoj frajer je debil.
Dufam, ze to vidis a ani v zlom sne neuvazujes nad manzelstvom s nim a ani ta nenapadne mat s nim dieta.
Nájdi si iného kt ťa bude akceptovať takú aká si a nebude mať potrebu ťa meniť dla svojich predstáv
@egonsk to si nemyslím, je pravda, že pri mojej výške sú 3 kg viditeľne, ale zároveň žiadna tragédia. Napokon som ich rýchlo aj schudla. Ale hold, mám už svoj vek, jeden pôrod za sebou a nemám rit ako 20 ročná čašníčka 😏
Načo ti je taky sedlak, aj keď budeš cvičiť môže sa stať hocičo.
Ja som cvičila päť šesť krát do týždňa , nemala som kúsok tuku a potom som si škaredo zlamala nohu , dve operácie a za dva roky , kým som sa dala dokopy po rehabkach, som pribrala 13 kíl.
Už som ich schudla, ale čo má mal vtedy muž z domu vyhodiť kvôli tomu??? Ako nechápem takúto logiku. Kamarátky pribrali dosť veľa po umelých keď si pichali hormóny, môžeš pribrať po pôrode, Co budeš celý život v strese ci ta nevymeni?
To čo je za debila. By som chcela vidieť jeho.
Môj muž teraz pribral na bruchu dosť veľa, stres , nepravidelná strava a co mam teraz komentovať cudzích chlapov aké majú tehličky? Viem, ze to dá dolu, ale nebudem ho teraz deptat kvôli tomu
Chlap ktorý pred očami partnerky komentuje zadky iných žien je dosť prízemný...
Na druhej strane my ženy veľakrát "bombardujeme" chlapov ci sa im páči me, ci sme pribrali alebo ci je vidno ze sme pribrali a potom keď nám to priamo povedia tak sa cítime dotknuté... Som nevidela ešte chlapa ktorý by sa pýtal ženy či vidno ze pribral a ci ma schudnúť a ci nemá príliš veľký zadok, brucho atď.
V prvom momente som si pomyslela, že ak si pribrala 20 kíl, tak je namieste, že ti to povedal a je na mieste, aby si to žena vedela priznať a neurážala sa na pravdu (ak sa nebavíme o kilách mesiac po pôrode). Ale 3 kilá? A riešiť, že by si mala drepovať, lebo nejaký čašníčka má pekný zadok? Prosím ťa, k čomu je ti takýto primitív? A hlavne, ak on okolo Adonisa nešiel ani len z rýchlika, čo tak vrátiť mu to jeho spôsobom? To je najlepšie na pochopenie. Uvidíš pekného chlapa, maj komentáre ako on. Zrkadlo je najlepšia reakcia. Ale ja teda všeobecne si neviem predstaviť, že by som bola vo vzťahu s niekým, kto ma neľúbi a nemá voči mne úctu.
Podľa nadpisu som si pomyslela "dievča pribralo 20 kíl a ešte sa ide urážať", ale preboha on rieši 3 kilá?? A ako hrot, že vlastne ťa chce celú zmeniť keď komentuje iné ženy a ty mu nie si dobrá. Rozíď sa s ním. Toto nie je také, že by si nemala sebareflexiu a urážala sa za pravdu ale tento človek hľadí len na výzor a potom keď budeš tehotná a ozaj objektívne sa ti zmení telo ťa vymení a ešte sa chujko bude cítiť v práve. Je povrchný tak nech si ide
Ja by som ho teda vymenila za krásavca s rozumom.
To je pekný blb . keby išiel okolo nás pohľadný chlap, hneď by som mu šplechla do tváre , že aha aký fešák a vyzerá , že ma v gaťoch aj celkom slušné vybavenie ... nie ako ty 😂 ....ale nie, tvoj priateľ je úplný idiot a nemá zmysel s ním strácať čas
Kriste.. takto si honkaju ego zväcsa jedinci s omaslenym pupkom co sa rano ani neumyju pred odchodom z domu.
Och, neznasam takychto chlapov 😡
By som mu hned povedala svoje, nech vidi ake to je . Pekne pravidelne
A vlastne, s takym by som ani nebola co by ma takto ponizoval
Tebe pride prizemne komentovat vzhlad inych ludi a napriek tomu si s takym, ktory tieto prizemnosti robi. Preco?
@viestta veď pýtam sa sama seba …
Myslism si, ze odpoved poznas, len este si nenabrala odvahu. Tak smelo do toho, lebo lepsie to nebude
Tvoj priateľ je kvalitný debil... iba toľko
Prečo si mu nepovedala,nech si teda takú riť nájde?
@viestta pri výške 164 cm mám 55 kg, čiže žiadna tragédia. Ale rit som nikdy nemala guľatú ako insta modelky… život nie je o gulatych zadkoch, to je smutne
Ak s takym exotom zdielas lozko, hovori to aj nieco o tebe samej 🙂
To fakt potrebuješ takého prízemného chudáka a
úbožiaka čo ON ide hodnotiť druhých sám je škaredý. Ak by si bola tehotná 2 krát vie ako by si vyzerala tehotná žena čosi priberie. Je to úplný úbožiak ja by som s takým nebola nech si nájde chudú. Hlupák nevyzretý.
Pri tejto téme ma napadla pesnička od Petra Nagy - Krásny zadok... no ale k tvojmu problému. Neviem, nejako som nepostrehla vek teba a tvojho partnera? Pretože toto sú také dosť detinské reči.
Ty nemas problem s postavou, tvoj problem je vyber partnera. S tym treba nieco spravit
@foxanda ja mám 35, on 37… 😀 tragédia
On vyzerá ako adonis? Začni komentovať chlapov a potom sa ho opýtaj čo sa mu nepáči veď aj on to robí.