Priateľ mi nevie odpovedať na otázky budúcnosti

28. aug 2022

Zdravim, mam priatela 7 rokov, ma skoro 30, zijeme spolu. Problem je v tom, ze ked sa ho opytam ci je ochotny brat aj moj pohlad a nazor na vedomie, tak mi nevie odpovedat a ani mi neodpovie. Tak isto ked sa ho spytam ci planuje so mnou nehaku buducnus, odpoved taka ista, ziadna. Preco mi na to nedokaze odpovedat? Po rokoch to podla mna nie je normalne ze sa nevie k tomu vyjadrit. Za co mna teda ma? Alebo mu je vsetko jedno co bude? Diki

pribinak
28. aug 2022

Aj to, že sa nevyjadrí je odpoved, vo Vašom prípade je to NIE

terezka1947
28. aug 2022

Tak keď už za 7r sa nevyjadril,čo myslíš?
Či chces ďalší rok zabiť?

zmrzlinka2021
28. aug 2022

VElmi sa snazis analyzovat "preco?" namiesto toho, aby si sa seba spytala, ci chces s takym clovekom pokracovat vo vztahu alebo nie.
Ty nie si jeho psychologicka ani psychoanalyticka. Si dospela zena, a mas vediet, co chces od zivota, od vztahu.
Chalanovi je dobre, ma sex, frajerku na volny cas - a teba proste "neriesi".

To ty musis prevziat zodpovednost za vlastny zivot a vediet taky nezmyselny vztah aj ukooncit.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
matovicova
28. aug 2022

Neplánuje s tebou nič a radšej bude mlčať, aby si sa s ním nerozišla - takto mu to už "prechádza" 7 rokov 🙈

janetinka27
29. aug 2022

nic mu nechyba. nic neriskuje. ma pohodlie, ked bude chciet, zbali si kufor. 7 rokov bez rozhovoru o buducnosti je fakt velmi velmi velmi vela

slovakboy
29. aug 2022

Nejde ani tak o to, či niečo plánuje a čo ti povie. Ale o to, že sa váš vzťah za 7 rokov nikam neposunul. VZŤAH je niekto. Je to tretia osoba medzi vami. Bez kŕmenia nenarastie. Sex a spoločne bývanie je veľmi málo. Spoločné zážitky, spoločne riešenie problémov, obrusovanie trecích plôch, prijatie partnerovej rodiny priatelov a hlavne svadba, čo je demonštrácia vzťahu navonok jeho rituálne potvrdenie a zabezpečenie jeho ochrany do budúcnosti, do zlých časov. Schvalne nehovorím o deťoch. Deti sú už len bonusom - darom. Nie cieľom vo vzťahu muž a žena. Prvoradé je mať ten vzťah, po ktorom skoro každý vnutorne veľmi túži. Aj on. Vy ten vzťah síce máte, ale je taký malý na 7 rokov nedorastený.

jaskolka
29. aug 2022

On ti predsa odpovedal...
Práve tým mlčaním. Je to často jasnejšia odpoveď, akoby ti rovno povedal, že neplánuje vôbec nič

janickacrazy
29. aug 2022

Ty čakáš, že ti povie, drahá mám ťa len na sex a zábavu? Neplánujem budúcnosť s tebou, ale čakám na nejakú inú, mladšiu, krajsiu a keď ju stretnem, tak ťa odkopnem a ju si do roka zoberiem za ženu? To ti žiadny chlap nepovie. Už dávno si mala odísť z takého neprespektivneho vzťahu.

panelacikova
29. aug 2022

hovorí sa v niektorých oblastiach našej krajiny, že po 7 rokoch je najvyšší čas sa buď vziať alebo sa rozísť. v tvojom prípade to bude zrejme tá druhá alternatíva...

evaachesa
29. aug 2022

Myslím že práve tým mlčaním ti odpovedal. Mrzí ma to. 😒