Ahojte píšem anonymne nakoľko je to súkromná vec len nemám sa komu zveriť .. mam priateľa sme spolu 3 roky ja mam 19 rokov on 26 viem že to neni žiadne kvitko a robil mi predtým dosť zle pil bok agresívny atd... ale zmenil sa do chvíle kým som mu neoznámila že som tehotná .. vtedy začal byt zase zlý .. ale dnes to už bolo príliš povedal mi že to dieťa neni jeho lebo že mu to nevychádza a takéto veci nikdy som ho nepodviedla aj keď som na to dôvod mala ale nikdy som to neurobila najhoršie je že ma vyhodil v dažďi na ulicu a ja som nemala ani kam ísť tak som sa skovala pod nejakú strechu a rýchlo volala bratovi aby ma odviezol domov teraz mi stále píše a vola že mam prísť ku nemu že je mu to ľúto že on je len z toho mimo a nevie čo to snim je že ma miluje a podobne ..
je to debil. Bud rada ze mas kam ist. Opovaz sa k nemu vratit!
Dúfam, že Ťa ani nenapadlo sa k nemu vrátiť,v žiadnom prípade
Sorry, ale co si cakala??? Chlastal, bol agresivny, zly...ale spravila si si s nim decko a cakala ze sa zmeni na baranka na ruzovom oblaciku? Treba sa prebrat, prestat mysliet na rozpravky a prebrat zodpovednost za zivot svoj aj dietata
aaaaaaach romantika - pil, robil ti zle, bol agresivny, takze najlepsi napad je co ? spravit si s takym muzom snov dieta ❤ a ked ta vyhodi tehotnu na ulicu v dazdi a vrieska, ze dieta nieje jeho, tak po par hodinach prosenia sa MUSIS k nemu vratit, aby mohla romantika pokracovat ...
@puklica13 prepáčte ale dieťa sme neplánovali
Ja to nechápem, s hentakym asociálom spávať? Bože dobrý. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
No nič, sklop uši a chod poprosiť mamu či sa mizes vrátiť domov. Nič iné ti poradiť neviem
a co cakas ze ti tu napiseme vrat sa k nemu sak sa zmeni?? by som zmenila cislo ,zblokovala ho kde sa da a v ziadnom pripade ho nekontaktovala ani ked sa decko narodi a modlila sa nech nechyti dieta geny po otcovi ... bud rada ze ta vykopol lebo sama by si zrejme nesla a radsej trpela a myslela si ako ta miluje.. nie nemiluje ani teba a ani dieta a ani nikdy nebude ... keby ano nespravi co spravil... sa vzchop a maj svoju hrdost .. zariad sebe i dietatu stastny zivot bez debila
dieta ste neplanovali, ale ochranu ste nepouzivali ci ano ?
Jedina 100% antikoncepcia je ABSTINENCIA. Tzn nesexovat s agresivnymi alkoholikmi ktori ti nadavaju. Zostan u rodicov a tej osobe sa vyhybaj oblukom
Jasne ze ste neplanovali...len si mala sex...v 19nevediet ze mozes po sexe otehotniet???
nevracaj sa k nemu, lebo dobre to nebude. Ak mas dobre zazemie doma, chod k rodicom a nabuduce si hladaj partnerov medzi normalnymi muzmi.
Alebo potrebujes k zivotu takehoto nestaleho chlapa? Jeden den ta vyhodi, druhy ta miluje a vola spat. Pochybuje o tebe, je zly... ak si uz dietatu vybrala takehoto otca, tak ho usetri jeho spravania...
No, moja mila..je mi to luto..mam dceru v tvojom veku, tak si ani neviem predstavit ako si sa mohla zapliest s takym typom...mas rodicov? Chod k nim..ak nie, inu rodinu skus... isto nejaku mas..poziadaj o pomoc urady...domovy pre matky s detmi su...
Dufam,ze si sa poucila do buducna a uz s takym typom nebudes.. asi si bola velmi osamela a zufala ked si s nim bola ,lebo vtedy zeny,hlavne mlade, odidu z domu k prvemu co pride,aj ked je to debil...
Nikdy viac to nerob a chran sa pri sexe.. a ak s tym ma chlap problem,utekaj od neho bez zavahania.
Dieta vychovas a jedno dieta so buducna nie je prekazka,ale uz neurob tu istu chybu,inak si znicis zivot.
A čo treba poradiť? Máš na výber dve možnosti ..... Tak si vyber.
Uff len uz zacni riesit buducnost a zverenie starostlivosti o dieta vylucne ak sa da na teba, ked sa narodi, si bude nan narokovat.... laska hlavu zamota poznam, zial to nie vzdy konci dobre.... a teda sa upriam na babo, aby si mala tehotenstvo v pokoji to malicke to uz citi a skrz obdobny stres ako mas ty.,som porodila predcasne.... aj ked oco je blb, sustred sa na vas ty a babo, rodina ti iste pomoze a upovedomy aj rodicov blbca, nech mu jeho spravenie este daju vyzrat....
Hmm,to mi je veľmi ľúto. Ale dieťa za to nemôže 👆už keď je na ceste tak mu daj aspoň lepší život,pri takom chlapovi ho mať nebudete. Nebudem ťa kritizovať ani súdiť,ale ostaň pri bratovi alebo choď k mame časom si zariadiš život sama. Ešte stretneš chlapa ktorý si ťa bude vážiť.
Vzdy, ked Ti bude vypisovat ako ta miluje, si premietni, ako si stala sama v dazdi a nevedela si ani kam ist.
Chuda dieta.......
@dskjhfdlkdjhl to on ju chce len namotať, vráti sa a bude to znovu to isté a keď sa dieťa narodí tak ešte horšie.
@evkakozickova mne to nemusis vysvetlovat-ja jej to pisem, myslim dost jasne.
Ak sa vratis jw vyaoka pravdepodobnost ze sa to iste bude opakovat a ked ta rodina vzala spat neznamena, ze tu moznost budes mat xkrat ked znova a znova naletis slubom chlapa, ktory si ta absolutne nevazi. Netvrdim, ze niesu chlapi, ktori neostanu prekvapeny, ked im zena oznami, ze s nimi caka dieta ale vyhodit zenu na ulicu bez prostriedkou s vedomim, ze sa nema kam vratit je jasna manipulacia s rym, ze cakal, ze ho prides kolenacky prosit, aby ta vzal spat. Nestalo sa a tak hra divadielko s tym, ze potrebuje nejaku, ktora mu bude naporudzi, ktora mu bude po voli, ktora mu bude zobat z ruky a tolerivat, ked ju vyhodi a vzdy sa vrati. Hlavne s tym, ze caka dieta a tak urobi vsetko preto, aby dieta malo kompletnu ridinu. Je na tebe, aby si ukazala co si a co niesi ochotna tolerovat. Ci chces ho aj ked hrozi, ze ti ublizi a ak predsa, tak hrozi, ze ublizi dietatu, ktore ked sa narodi uvidi ako oco ublizuje matke.....
Nebude lepsie mat matku a starostliveho stryka ako otca, ktorý ho ani nechcel?
Odkiaľ si?
Ked si s takym asocialom lihala denno denne do postele co si od toho ocakavala? Ze ho zmenis? Tu zlyhal mozog ziadna antikoncepcia pred debilitou a naivitou neochrani... 🤦♀️
...keď už,tak on má prísť k Vašim za Tebou,nie žeby si Ty išla sama k nemu. Aj toto je vizitka jeho. Je to kreten.
Neopovaž sa ísť k nemu naspäť ,keď si nevazis samu seba ,tak neohrozuj bábätko. Vieš koľko žien túži po dieťati a není mu dopriate dlhé roky? Asi si ešte mladučká ,no spamätaj sa 🙏 Dávaj na seba pozor aj dieťa a chlapa si nájdeš aj s dieťaťom .Len sa prosím ťa nevracaj k idiotovi 🙏
ostan s rodicmi, maximalne chod s otcom a bratom si po veci. viac sa k nemu nevracaj.
co urobis, az zas chyti rapel a vysmari ta na ulicu a babatko si necha dnu?
aj osedivies od zufalstva, co mu moze za ten cas urobit, nez sa s pomocou policie dobuchas dnu.
pre mna by toto, po tom vsetkom s nim, bola posledna kvapka. tymto u mna skoncil a viac sanci by nedostal.
lebo do pismenok sa zmesti tolko kvetnatych kecov o laske, o tom, ako sa zmenil, ako pochopil, ako len nachvilu bol mimo, bla-bla-bla.
ale len kym je sam, vo svojom pohodli. dovtedy sa mu to keca.
len co sa vratis, uz mu bude vadit hento, tamto, zacne robit nervy a zas bude cirkus.
nakoniec ti vykrici, ze vsetko je len tvoja vina.
kasli na neho, ostan doma, vezmi si od neho svoje veci, daj mu zbohom.
aj teba to zmeni, ked odolas a nevratis sa. k lepsiemu.
aj na dalsieho chlapa budes uz mat hned ine, vyssie naroky.
nebude ti stacit akakolvek ľadžbina ako tento.
Urcite ser nanho si blazon nech ta nenapadne sa k.nemu vratit ked poznas jeho spravanie a uz len toto ze tehotnu v dazdi vyzenie to svedci o jeho charaktere isto bude tazke byt s babom.sama no lepsie sama nez s takym chujom
Naspäť k nemu určite nechoď, určite máš u neho aj nejaké veci. Keď si pre ne pôjdeš, ber si nejaký dozor - buď brata alebo ak nikto nemôže, tak aj polícia môže ísť s tebou - je agresívny, vyhodil ťa z domu.
Výchova dieťaťa je náročná, ale ver, že lepšie byť na dieťa sama ako starať sa o dospelého chlapa a ešte o maličké dieťa. Takto ma tvoje dieťatko 100% pozornosť od teba.
Ak nemáš prácu, tak šup rýchlo brigádovať kým sa dieťa nenarodí, aby si si mohla aspoň základnú výbavičku kúpiť. Napíš na rôzne darovacie stránky, mamičky vedia pomôcť. Držím ti palce, aby si sa dokázala o dieťatko postarať.
Ak budeš u rodiny, je pekné poďakovať sa im, hoc sa budeš cítiť možno ponížene, ale kto viac pomôže ak nie vlastná rodina.
A dobre zváž či si zapíšeš toho chlapa do rodného listu dieťaťa (akože môžeš žiadať potom od neho výživné, ale automaticky má nárok na dieťa, keď nezapíšeš, síce nič od neho nedostaneš, ale dieťa je v tvojej výlučnej starostlivosti).
Choď sa na úrad práce informovať či ti nejako nemôžu pomôcť, slobodné mamičky majú nejaké výhody.
Ak mozes, bez k rodicom, bratovi,.. urcite sa k takej socke nevracaj.