Ženy,co by ste si mysleli o tom,ze chlap ma so mnou sex len ked si vypije,triezvy so mnou este nikdy nespal.Je to normalne?
Alebo napitemu je jedno, koho sexuje po vizuálnej stranke.
@petulda333 alkoholik.nie je,pije prilezitostne,ale ked napr.2 mes si nevypije tak 2 mes nemame sex
inak ho to nebaví . Je naučený mať sex len keď je opitý . Takže keď je triezvi sa mu nechce ...
To uz len musi byt pre teba zazitok.Poslala by som ho.....
no tak asi sa uvolni len s alkoholom, bez alkoholu sa asi hanbi alebo co... Mozno keby si napisala viac, dalo by sa lepsie reagovat: vek? Kolko ste spolu? Ako sa sprava mimo sexualnych zalezitosti atd.
@0silvia0 sme spolu rok,ale je to len sexualny partner,ma 33 rokov,ked nema vypite neda sa s nim o sexe ani bavit,
Odpudzujes ho, resp. nieco mu na Tebe vadi...len tipujem..
@lune mozno ..viem,ze s inymi partnerkami maval sex aj triezvy
Tak ma ta len na sex a sex moze mat s tebou len ked sa opije, co viac chces pocut?
Bud ho sexualne nepritahujes, alebo nie je vnutorne stotozneny s cisto sexualnym vztahom a takto to potlaca...
Nuz ak chces sex castejsie, treba s nim chodit castejsie na drink🤔 alebo si najst niekoho ineho...
@0silvia0 dakujem za odpovede
Asi to bude tak nejak...ale cakat az sa niekto opije,aby sme mali sex to asi nema vyznam
urcite to nema vyznam. Podla mna nema vyznam udrziavat cisto sexualne vztahy, ale hladat normalny vztah so vsetkym... ale to je tvoja vec, ak ti to takto vyhovuje....
@0silvia0 ja by som s nim brala aj normalny vztah...on nechce...
Tak asi si prestupna stanica, kym natrafi na taku, ktoru on chce a ona chce jeho.
A zrejme asi ani nie si jeho typ. Tak potrebuje alkohol na povzbudenie, aby mu “bolo vsetko jedno”.
Alebo este mohol zacat mat nejake problemy. S psychikou, ci sexualitou. Take veci mozu prist.
Ale co vlastne teba drzi v takom vztahu-nevztahu?
On sa ti paci? Dufas, ze to nejako preklopite v realny oficialny vztah a bude ta lubit, ak budes trpezliva?
Lebo ak mas toho chlapa tiez iba na sex, a este aj na ten musis poslusne cakat aj dva mesiace, tak to by som zabalila s hladala inde.
Skoda s nim stracat cas..urcite stretnes niekoho kto Ta bude mat rad a sex s Tebou bude potom pre neho o niecom uplne inom...Dobreho chlapa Ti prajem...
pôjde s tebou spať opitý a ked zostaneš tehotná tak ten alkohol môže na trvalo ovplyvniť jeho zdravie toho nenarodeného bábätka ser naňho to nieje dobré čo popisuješ už nikdy by som s nim nešla spať za opitá potom budeš plakať ked sa narodi choré kašli naňho zmysel to nemá iba si uškodiš ako pomôžeš je aj iný chlap ktorý by ťa mal rád a nebudeš trpnuť že bude choré kvôli alkoholu.
@moonlight1210 no tak nejako to je,ze ja k nemu citim viac a cakam,ze sa to zmeni,ale myslim,ze je to zbytocne
@moonlight1210 inak presne si to vystihla,ze prestupna stanica....tak nejako to vnimam aj ja
Ja som tiež zažila niečo podobné.. tiež som mala asi rok "milenca" a keď sme sa stretli, vždy padli aspoň dve flaše vina a bol to stále jeho nápad on ale podla mňa mal už nábeh na alkoholizmus lebo on pil doslova každy deň a namiesto kavy si dal vodku ked sme si isli niekde sadnut. ja som bola zalubena doňho strašne a keď som sa opila, tak som si to aspoň tak nepripušťala že tento večer skonči a ja sa zobudim zase sama a že nikdy nebude "môj" 🙈 potom sa karty otočili samozrejme! Ako vždy 😅😊 skus sa snim otom porozpravat ja som normalne nanho vybalila ze ci sa mu hnusim.ze sa furt musi opiť.. povedal ze nie a stalo sa par krat ze teda neprisiel s flasou a bolo to velmi pekne a romanticke takze mozno on sa boji ze by bol velmi pri zmysloch a zalubil by sa 😁.. a este nieco, niektorí chlapi dlhsie vydrzia opití
Nechce len vtedy sex s tebou keď ma vypité a nechce s tebou ani normálni vzťah tak prepáč ale podľa mna sa mu nepáčis a keď ma vypité tak mu je jedno proste sú taký chlapi že keď vypijú tak by vy****** hocikoho....
@aylinn no uz som skusila mu to nejak.naznacit...ale zatial som sa nejakej realnej odpovede nedockala....ja si tiez myslim,ze sa mu hnusim,preto to robi so mnou len opity
@fridi96 ano to je tiez pravda....asi lepsie to zabalit
Pozri keby si sa mu hnusila tak ta vobec neriesi a najde si inu milenku netahal by to stebou rok..dnes uz hocijaky chlap moze mat hocijaku zenu.. takze si nemyslim ze by stracal cas stebou keby si sa mu hnusila. Mozno naozaj dlhsie vydrzi ked je opity, alebo ked je stebou tak sa chce uvolnit tak si vypije prave vtedy, mne ten moj dookola vravel ze ked je somnou strasne je kludny ze ho strasne dokazem ukludnit iba svojou pritomnostou.. nehladaj za tym to najhoršie hneď
@aylinn momentalne sme sa totiz kvoli tomu aj pohadali,lebo som mu to vyhodila na oci...nevyjadril sa ..radsej sa urazil
@aylinn on ked je triezvy s nim sa o sexe ani neda rozpravat
Tak to skus ukončiť a uvidiš že ešte doleze, ako každy 🤣
@aylinn ukoncim urcite....to uz dospelo do stadia,ze ja som jemu navrhovala sex...
A on este odmietol...to uz mi pride ozaj trapne
Ta potom načo ti treba ho, zbytočne strácať čas ...a roky utekajú..ja by som ho nechcela.
nestrapnuj sa a kasli na neho
Bud je alkoholik, alebo ma nejaky blok preco triezvy nechce/nemoze mat sex. Moja spoluziacka to tak mala, ci teraz neviem. Bola natolko hanbliva, ze bez poharika by sex nebol ani nic podobne