Priateľ ma podviedol

18. máj 2022

Obaja máme 26 rokov nemáme deti. sme spolu 3 roky a stále sa obzerá za inými. stačí že nejaká naňho pozrie alebo sa usmeje a on je z toho hotový. celkovo mi príde že by sa dal veľmi rýchlo namotať nejakou a preto rozmýšľam že navrhnem rozchod. No sme spolu zasnúbený a ja teraz neviem ako čo najtaktnejšie z toho vycúvať. :(

matullienka
18. máj 2022

Tak keď ste zasnúbený je to jednoduchšie ako keby ste boli už manželia. Jednoducho si sadnite a povedz mu ako to cítiš a že evidentne máte o živote v partnerskom zväzku každý iné predstavy

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucia7933
18. máj 2022

a podviedol ta teda?

martinka13
18. máj 2022

Dole z kratšej cesty. Žiadny spoločný majetok, žiadne deti, ste mladí. Bude to vuac-menej bezbolestné.

vilma7
18. máj 2022

Tak ťa aj podviedol, alebo k tomu inklinuje? Každopádne by som zásnuby vôbec nebrala ako záväzok na život a smrť a pekne sa s ním rozišla. Dôvod máš, takže smelo do toho.

ankare
18. máj 2022

To, že ste zasnubeni, nič neznamená. Chvalabohu, že nie ste vziati. Podľa toho, ako opisujes snúbenca, nie je to vhodný typ do manželstva ani rodičovstva. Takže by bolo fajn, keby s ním neplanujes budúcnost. Máš na lepšieho! Držím palce!

diamond007
18. máj 2022

@lucia7933 podľa mňa malo byť - priateľ by ma podviedol ... Admini teraz menia nadpisy 😀

dskjhfdlkdjhl
18. máj 2022

V nazve je, ze Ta podviedol, ale podla textu to vyzera, ze len v Tvojej hlave. Lebo ak Ta naozaj podviedol, tak potom zasnubeni-nezasnubeni, naco to natahovat. Ak Ta nepodviedol, tak popremyslaj, ci nahodou nie si len prilis ziarliva, to by Ti vadilo aj v dalsich vztahoch. To, ze sa on pozrie aj za inou babou, to nie je podvadzanie. Snad mu neplanujes vypichnut oci.

zuzanazu85
18. máj 2022

Každý zdravý chlap sa pozrie po peknej babe,ja by som sa bála skôr,že sa nepozrie 🤭,aj ked to znie cudne. Ak sa len pozrie,ti este neznamenaze je neverník. Ak vieš,že to urobil naisto,tak bez preč. Urobí raz, urobí viac krát 😉.

sissy27
18. máj 2022

aj ja sa usmievam a veľa, možno to v niekomu vzbudzuje mylný dojem, že som dostupná. Nie som. Okrem toho neviem si reálne predstaviť neveru typu "usmiali sa na seba keď prechádzali okolo seba na ulici a už bol kocúr v trúbe". Osobne si myslím, že je to viac v tvojej hlave ako realita. Alebo teda kde všade si vymieňa úsmevy?
Ale ak sa vo vzťahu necítiš komfortne, máš pochybnosti o partnerovi či vzťahu ako takom, tak bude najlepšie to ukončiť. Nie je žiadny dôvod, prečo by ste mali v tom vzťahu trpieť - ty z očakávanej nevery a on z tvojich paranojí.

viera
18. máj 2022

Boze zas admin zmenil inteligentne nadpis😂...

tykat
18. máj 2022

Ty nevies ako co najtaktnejsie vycuvat? 😁 ...a on myslis ako dlho rozmyslal ako ta co najtaktnejsie podviest ked je zasnubeny?... boze zena, trochu hrdosti a ucty k sebe samej to chce... nerozmyslaj ze navrhnes rozchod... ziadne navrhy, vykopni ho este dnes, ved ani on si ta nemoze vazit ked si taka "taktna" 🙈

nurielka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
18. máj 2022

Co znamená, že je hotový? Pozrie sa normálne, pousmeje, a hotovo, venuje sa opäť tebe, alebo ziza ako puk, slinta a sleduje dotyčnu, pýta si čísla, flirtuje s každou?
Lebo to je dosť rozdiel. Každý normálny muž sa pozrie, ak ide okolo pekná osoba a týka, sa to aj žien. Ale to, že pozriem na nejakého muža a pomyslím si, ten ma pekné oči alebo niečo také ešte neznamená ze si dám hneď povedať a idem podviest manžela.
Takže skôr toto by som poriesila, či ide skutočne o typ zaletnika, alebo je to len tvoja prehnaná žiarlivosť a domyslanie

spadnutaslivka
18. máj 2022

Ak máš ozaj pochybnosti, radšej to zruš teraz ako po svadbe. Žiadne taktné a taktnejšie vycúvanie nie je. Je to naprd, určite bude sklamaný, zničený, urazený a pod. A nečudujem sa. Ale ako vravím, stále lepšie teraz pred riešiť rozchod, ako po svadbe riešiť rozvod.

spadnutaslivka
18. máj 2022

A hlavne už teraz vidno, že mu neveríš. Ak je ozaj záletník, tak takého ti k životu netreba. Ak je v tom nevinne, ale ty mu neveríš a už teraz vkuse žiarliš, nepotrebuje on teba chorobne žiarlivú. Vo vzťahu musí byť dôvera. Inak je to len trápenie.

dagmarovita
18. máj 2022

Aká taktnosť nerozumiem.

zmrzlinka2021
18. máj 2022

Neber si ho.

Nezmení sa, iba sa to bude zhoršovať.

tosomja
18. máj 2022

Tak obzeranie za inými a tvoje namyslanie nie je podvádzanie. Priznal sa k nevere?
Ale keď uvažuješ o rozchode a necítiš sa dobre v takom vzťahu, tak samozrejme, ukončí to skôr ako príde spoločné bývanie, deti, manželstvo atď.

svetlonos
18. máj 2022

Autorka, najtaktnejsie ? Takt by som vôbec neriesila. Pokial nie je agresivny, jednejo krasneho dna by som si stiahla prsten, polozila na stôl s tym aby ho pokojne podaroval dalsej najokuzlujucejsej okoloiducej a povedala: koncim a odchadzam. Nemate deti si mlada, pojde to jednoduchsie.

alexka89
18. máj 2022

To bez het to není chlap do vzťahu,manželstva a na otcovstvo .to Max on môže celý život suknickarom byť a nech sa radšej neviaze.lebo len paseku narobí ženám v zivote

xena0
18. máj 2022

To že ste zasnúbení neznamená že svadba musí byť .ukončila by som ti úplne jednoducho.. lepšie teraz ako riešiť po svadbe rozvod

kassandra25
18. máj 2022

Vies co, ze on keby si toto iste myslel o tebe, nechcel by "taktne" z toho vycuvat, neoplakaval by ta, a nepisal o tebe na fóra. Povedal by konec a bolo. Nasiel by si druhu. Mas velky strach, ze toto nezvladnes? Ze nato nemas?

pielka
18. máj 2022

Načo potrebuješ taktne z toho vycúvať? Podľa mňa máš úplný dôvod vycúvať z toho a nik by sa ti ani len nečudoval. Pre mňa by toto bolo proste prvé a posledné, tam by vzťah úplne zhasol.

cimage
19. máj 2022

Najtaktnejsie asi, ze zoberies prsten a smaris mu ho do ksichtu. To si totiz zasluzi ked sa podvadza a obzera za inymi, asi ta ma za nic a nie snubenicu ci buducu manzelku.