Priateľ ma opustil

30. okt 2024

Dobrý deň, potrebujem sa vypísať z mojej situácie. Opustil ma priateľ, mali sme medzi sebou veľa hádok pre jeho kamarátku. Venoval sa mi čoraz menej, mal viac práce, viac času trávil s priateľmi a hlavne s hentou. Rodina o neje vedela. Všade ho pozyvala, chodila za nim, dozvedela som sa, že keď sme neboli spolu pre povinnosti, on bol snou. Spovedal sa jej o všetkom, a mne potom písala správy, že ona nám nestojí v ceste, ale že on je dospelý muž, ktorý si zaslúži lepši život. Že by sa aj so mnou chcela vidieť niekedy. Že ona mi nechce zle. Mňa to tak vytočilo, že som sa s ním stretla a proste mu dala na výber. Potom mi do nepríčetna vyvolával, že ma ľúbi, ale nechce o ňu prísť, že ho nemôžem nútiť a takto ho obmedzovať. Teraz s ňou trávi čas, ona je doňho po uši, vypisuje všade ako ho ľúbi a ako život dáva zmysel. Ja sa cítim totálne pod psa. Ghostol ma, dohováral mi, že takú osobu ako som ja nebude nikto chciet, pretože som nasratá pre všetko, čo on spravil. Ju, že do toho nemám pliect a nemám jej ubližovať. Darčeky, ktoré som ja jemu kedysi dala, teraz nosí ona. Je to hrozne. Ale dva dni dozadu mne začal znova písať, či mi nechýba ten strávený spoločný čas a on mne. Že mi nikdy nehovoril, že by snou chodil. Teraz sa znova odmlcal, že mal len slabé chvíle. Fakt, už mi je z toho zle, cítim sa jak použitá babka.

wintery
30. okt 2024

To fakt toto akceptuješ a ešte by si chcela byť s ním nebodaj? Zobuď sa.

irusa
30. okt 2024

ja som zvedavá na vek.... ak 17 pochopím....

cacianka
30. okt 2024

je to debil, vyser sa na neho a všade ho blokni.
ked sa ťa kamoši alebo rodina budú pýtať, tak len povedz že nie si onuca a nedáš sa ťahať za nos, ked má druhú "kamošku", priateľku, frajerku

pribinak
30. okt 2024

Zablokuj ho všade kde sa dá a kašli na debila. Však toto je úplný pako.

Hádam nebudeš ako blbá si robiť rozpis kedy budeš s ferom ty a kedy zuza
A buď rada že si sa ešte nedočkala suveníru v podobe nejakej kvapavky

lindous
30. okt 2024

Možno nepopulárny názor, ale ona je tiež iba ublížená žena, ktorú namotal, ťahal/ťahá za nos a využíva ju na ukojenie vlastneho ega, obe máte na viac…ju to uvedomenie ešte len čaká, ty už sa môžeš posúvať ďalej a už bude len lepšie… byť tebou úplne ho zablokujem, ideálne oboch, aby ťa nelákalo ich sledovať a aby ti nemohol vypisovať, keď bude mať “slabú” chvíľku…

crazy_cat_lady
30. okt 2024

zablokuj ho a zi si svoj zivot, neznizuj sa na nejake odpisovanie/reagovanie, nedajboze vzanie ho na milost..

jeennyv
30. okt 2024

Ak mate tak okolo 20 ste na vyske ci na stredne pochopim este inak nie, lebo toto fakt dospely muz uz nerobi..moj ex presne ked sme mali 20..jeho ex sa rozisli po x rokoch, potom prebehlo nieco u nas, potom sa odmlcal, vratil sa k ex, ale mne pisal a potom mi napisala jeho ex a sucasna vtedy nieco v zmysle, ze ja otravujem jeho atd..ked on mi pise…no katastrofa..hned som si ho vsade blokla atd a konec, to s takym clovekom co nevie co chce nema vyznam

janinah
30. okt 2024

Odstrihnúť ho úplne a otvor si šampus.ze si sa ho zbavila.chudačika.ktory popri frajerke potreboval nutné aj " kamarátku".
Dvihni hlavu a choď ďalej.zivot ani zďaleka neskončil.

januska12323
30. okt 2024

Buď rada, s takým človekom by ťa nič dobré nečakalo.

barborachors
30. okt 2024

Bože, ser nanho. Zablokuj vsade. Zide z očí, zíde z mysle.

leidin
30. okt 2024

Hajzel. Co uz, nemozes vediet, ked mas rada a doverujes, ziskas skusenost a nevidis do buducnosti. Je to tazke.