Ahojte, radšej anonymne lebo neviem naozaj čo si o tom myslieť našla som priateľovi v telefóne moje nahé fotky, upozorňujem že som o nich nevedela fotil ma pri prezliekaní. Chcela som aby to okamžite vymazal, najprv namietal a hovoril že je to len pre jeho oči ale mne vadí to že to urobil poza môj chrbát, proste príde mi trápne a neslušne aby dospelý chlap fotil ženu pri prezliekaní. Úplne klesol v mojich očiach, a neviem čo si o tom myslieť.
Chlapi to robia. Keď to nikomu neukázal tak to nerieš 🙂
Mala si ich sama hneď vymazať a vyprázdniť aj koš aby sa k nim už určite nedostal. A potom ho konfrontovať. Toto by pre mňa bola blikajúca kontrolka, s kým to vlastne som. Nikdy by som nedovolila aby ma takto fotil ani vlastný muž s ktorým mam deti, nevies kedy komu prepne v bedni a nájdeš sa na internete alebo stačí, ak napr. len stratí telefón...
@harrisson vazne? nepoznam nikoho kto by toto niektorej mojej kamoske alebo mne urobil.
Robia? Hovori ti niečo dôvera? Ak to urobi nejaky debil pri jednorazovke nemoze to byt morálny štandard pre muzov ktori maju zaujem o vazny vztah.
Autorka, nechaj si to vysvetlit a v slovách ktore ti povie vnímaj ci budes pocut ze si ta váži a bol to len vtip alebo nerozvaznost.
@pralinka25 predbehla si ma 😁
A veru to s ním aj skonči , je to trápne a určite to vyhĺadáva.... proste úchylky
úchylne divne skonči tento divný vzťah. Nie je to normálne ak sa s ním rozídeš tak môže ich povešať kade tade a vydierať ťa cez peniaze. Nikdy nevieš minule tu bola taká podobná téma katastrofa. Dospelý človek toto robí. Ni nie je to vôbec vtipne a je to nenormálne. Ja by som sa s ním rozišla.
Je to trapne, urcite toto nie je v poriadku.
@harrisson neviem akými chlapmi sa obklopuješ, keď je toto pre teba normálne. Jedna vec je mať šteklivé fotky svojej priateľky v telefóne, s ktorými súhlasí, ale fotiť ju tak, že o tom nevie, to je neskutočne uchylne a prišlo by mi to nechutne. Nevidíš v tom rozdiel?
@viera27 Ja mám Iphone a ak si vymažem fotku z albumu, tak sa mi vymaže iCloudu na všetkých zariadeniach. 30 dní sa uchováva v albume Vymazané a po 30 dňoch sa vymaže automaticky nadobro. A dá sa vymazať z albumu Vymazané aj hneď a to z iCloudu všetkých zariadení. Neexistuje, že vymažem z telefónu a na iCloude mi to zostane. Ale je pravda, že neviem ako fungujú iné operačné programy...
buď rada, uložil si Ťa do "trvalej pamäti" (non-volatile memory). Never mind!
Nevravím ze je to správne. Ale istí chlapi to robia.
Raz som čítal o mužovi co mal v spálni a po byte tajné kamery. Tiež to jeho frajerku nepotešilo. Takže baby pozor...
Toto by bolo pre mna absolutne no go, aby ma niekto fotil nahu bez mojho vedomia a este ked na to prides, tak to
Nechce zmazat. Toto fakt nie je normalne :/
@harrisson ja taky pripad poznam z okolia a ten mal kameru aj na wc a sledoval aj navstevy 🤮
O soku pre jeho zenu ani nehovorim, samozrejme sa rozviedli.
Trvaj na vymazaní, takéto fotky už narobili veľa problémov, kde máš 100%záruku,že sa takáto fotka neocitne na verejnosti. Takže vymazať fotku ak nie tak priateľa.
@niekto2hy pracovné maily nemá, ja ano. Na to mám firemný e-mail do ktorého on nemá prístup. On je také drevo v tomto, nepamätá si heslá, neznáša aj smsky, čiže čokoľvek treba písať, riešiť riešim ja. Ale je to praktické, keď niečo potrebuje, vie si to pozrieť, pripomenie mi . Vieme si pozriet telefónne číslo, fotky.
Ano je to vrcholne trapne. A detinske.