Priateľ ma fotil nahú pri prezliekaní

17. feb 2024

Ahojte, radšej anonymne lebo neviem naozaj čo si o tom myslieť našla som priateľovi v telefóne moje nahé fotky, upozorňujem že som o nich nevedela fotil ma pri prezliekaní. Chcela som aby to okamžite vymazal, najprv namietal a hovoril že je to len pre jeho oči ale mne vadí to že to urobil poza môj chrbát, proste príde mi trápne a neslušne aby dospelý chlap fotil ženu pri prezliekaní. Úplne klesol v mojich očiach, a neviem čo si o tom myslieť.

colsami
17. feb 2024

Ano je to vrcholne trapne. A detinske.

harrisson
17. feb 2024

Chlapi to robia. Keď to nikomu neukázal tak to nerieš 🙂

nikpa
17. feb 2024

Mala si ich sama hneď vymazať a vyprázdniť aj koš aby sa k nim už určite nedostal. A potom ho konfrontovať. Toto by pre mňa bola blikajúca kontrolka, s kým to vlastne som. Nikdy by som nedovolila aby ma takto fotil ani vlastný muž s ktorým mam deti, nevies kedy komu prepne v bedni a nájdeš sa na internete alebo stačí, ak napr. len stratí telefón...

pralinka25
17. feb 2024

@harrisson vazne? nepoznam nikoho kto by toto niektorej mojej kamoske alebo mne urobil.

hugger
17. feb 2024

@harrisson

Robia? Hovori ti niečo dôvera? Ak to urobi nejaky debil pri jednorazovke nemoze to byt morálny štandard pre muzov ktori maju zaujem o vazny vztah.

Autorka, nechaj si to vysvetlit a v slovách ktore ti povie vnímaj ci budes pocut ze si ta váži a bol to len vtip alebo nerozvaznost.

hugger
17. feb 2024

@pralinka25 predbehla si ma 😁

marca12
17. feb 2024

@harrisson urcite? Este som nepocula,ze by na tajnasa fotil chlap svoju drahu. Asi sa pohybujem v kruhoch medzi slusnymi ludmi a taketo praktiky nepoznam ani z pocutia.

daniela2202
17. feb 2024

A veru to s ním aj skonči , je to trápne a určite to vyhĺadáva.... proste úchylky

alickapusinka
17. feb 2024

úchylne divne skonči tento divný vzťah. Nie je to normálne ak sa s ním rozídeš tak môže ich povešať kade tade a vydierať ťa cez peniaze. Nikdy nevieš minule tu bola taká podobná téma katastrofa. Dospelý človek toto robí. Ni nie je to vôbec vtipne a je to nenormálne. Ja by som sa s ním rozišla.

domkakvet
17. feb 2024

Je to trapne, urcite toto nie je v poriadku.

lavender94
17. feb 2024

@harrisson neviem akými chlapmi sa obklopuješ, keď je toto pre teba normálne. Jedna vec je mať šteklivé fotky svojej priateľky v telefóne, s ktorými súhlasí, ale fotiť ju tak, že o tom nevie, to je neskutočne uchylne a prišlo by mi to nechutne. Nevidíš v tom rozdiel?

viera27
17. feb 2024

@nikpa to ti vobec nepomoze,kedze vacsina telefonov ma aj tak zapnute zalohovanie na cloud. A tam ich pekne ma nadalej

ysseba
17. feb 2024

@viera27 Ja mám Iphone a ak si vymažem fotku z albumu, tak sa mi vymaže iCloudu na všetkých zariadeniach. 30 dní sa uchováva v albume Vymazané a po 30 dňoch sa vymaže automaticky nadobro. A dá sa vymazať z albumu Vymazané aj hneď a to z iCloudu všetkých zariadení. Neexistuje, že vymažem z telefónu a na iCloude mi to zostane. Ale je pravda, že neviem ako fungujú iné operačné programy...

timurkvakin
17. feb 2024

buď rada, uložil si Ťa do "trvalej pamäti" (non-volatile memory). Never mind!

harrisson
17. feb 2024

Nevravím ze je to správne. Ale istí chlapi to robia.

harrisson
17. feb 2024

Raz som čítal o mužovi co mal v spálni a po byte tajné kamery. Tiež to jeho frajerku nepotešilo. Takže baby pozor...

milanemila
18. feb 2024

Toto by bolo pre mna absolutne no go, aby ma niekto fotil nahu bez mojho vedomia a este ked na to prides, tak to
Nechce zmazat. Toto fakt nie je normalne :/

babulkomale
18. feb 2024

@harrisson ja taky pripad poznam z okolia a ten mal kameru aj na wc a sledoval aj navstevy 🤮
O soku pre jeho zenu ani nehovorim, samozrejme sa rozviedli.

annamivo
18. feb 2024

@ysseba ja mám Android a funguje to tak isto ako tebe. Dokonca mám spárovaný mobil s manželom a čo vymažem, tak vymažem aj jemu z mobilu. ( Používame jeden email) .
Som s ním už nejakých 13r, ale veru nikdy si ma takto nefotil, ani ho to asi nenapadlo 🤔.

nikpa
18. feb 2024

@viera27 ja to mam nastavene inak ale máš pravdu, veľa ľudí si fotky zálohuje aj takto. Tak uz len prinútiť ho zmazať aj odtiaľ a co najskôr sa ho zbaviť lebo je to magor.

niekto2hy
18. feb 2024

@annamivo Takze ty citas maily,ktore pridu tvojmu muzovi a on tvoje?

sissy27
18. feb 2024

Uz by to bol ex…
@harrisson nie, normalni chlapi to nerobia, iba uchylaci. A ty tiez nebudes uplne v poriadku, ked ti to pripada v poriadku a mavnes nad tym rukou.

viera27
18. feb 2024

@ysseba no a to je prave vecou nastavenia 😉. Nakolko v telefone mas obmedzenu kapacitu a casto ho aj menis, zalohuje sa vacsinou na cloud. Manzel s iphone ma zalohu XY rokov fotiek a videi na cloude. Ja s androidom na googli tiez a telefon si cistim.

baboadel
18. feb 2024

Trvaj na vymazaní, takéto fotky už narobili veľa problémov, kde máš 100%záruku,že sa takáto fotka neocitne na verejnosti. Takže vymazať fotku ak nie tak priateľa.

annamivo
18. feb 2024

@niekto2hy pracovné maily nemá, ja ano. Na to mám firemný e-mail do ktorého on nemá prístup. On je také drevo v tomto, nepamätá si heslá, neznáša aj smsky, čiže čokoľvek treba písať, riešiť riešim ja. Ale je to praktické, keď niečo potrebuje, vie si to pozrieť, pripomenie mi . Vieme si pozriet telefónne číslo, fotky.