Priateľ ma chce ovládať. Ako sa ho zbavím?

6. jún 2021

Peknú nedeľu prajem,
musím sa Vám vyžalovať. Mala priateľa, ktorý stále hľadá nejakú zámienku na hádku. Ževraj som sa mu dva dni nemohla venovať a nenašla si na neho čas. A to som bola pri mojej sestre, ktorej bolo zle a bolo ju treba odviesť k lekárovi, lebo dostala prudkú alergickú reakciu na novo predpísané lieky. A to mi vypisoval správy s výkričníkmi, aby som sa mu hlásila sms-kami. Ak som mu aj niečo vysvetľovala a povedala, že ma jeho správanie a postoj mrzia, zasa mi povedal, že mu hrám na city.
Rozišla som sa s ním, ale on ma stále kontaktuje. A ja už neviem, ako sa ho zbaviť.

gabika0825
6. jún 2021

Zablokovať. Chorobný žiarlivec. Ja som mala podobný vztah. Išla som na oslavu kamarátky kde sme boli 3 baby mali sme čisto babinec a on mi vyvolával a tým že ju poznal ešte aj tak prišiel k nej a urobil tam výstup že kde sú ti chlapi čo tam boli a podobne, pritom tam žiadny neboli. Ja som to trpela zopár rokov lebo som ho lubila ale potom sa mi tak zhnusil že som ho nemohla vystáť. Mal hnusne poznámky na mna a aj moju rodinu dokonca, na kamarátky, žiarlil keď som bola v práci, no proste des. Po rozchode takisto mi vyvolával, nadával mi, potom o týždeň že ho to mrzí že má lubi a takto dookola. Tak som si blokla číslo u operátora, takisto aj v mobile, že sa mi nikdy nedovolá už, zo sociálnych sieti som ho všade zablokovala a mala som pokoj.

pribinak
6. jún 2021

Rýchle a ľahké riešení: pošli ho do čerta a nájdi si iného

autor
6. jún 2021

@pribinak To sa stalo, len zbaviť sa ho neviem. Presne také reči ma ako písala pani nad tebou, že ho to mrzí, že ma miluje ...

pribinak
6. jún 2021

Zablokovať. Zmeniť cislo.

meluela
6. jún 2021

hlavne sa k nemu za ziadnych okolnosti nevracaj

cacianka
6. jún 2021

Ak si ho ešte neblokla, napíš na všetky siete kde ste boli v spojení, ze na zaklade určitých skutočností končiš s ním všetky spojenia, neželáš si aby ta akokolvek kontaktoval priamo či nepriamo a dopĺň text ze prosiš vsetkych priatelov a kontaktné osoby aby neposkytovali info a spojenie medzi vami.
Aj to spomeň ze ak bude pokračovať v snahe o akýkoľvek kontakt, budeš to považovať za obťažovanie, narusanie súkromia, nebezpecne prenasledovanie a na svoju obranu budes okamžite kontaktovat organy činné v trestnom konaní(policia a prokuratura). Nesmieš to skrývať a tajiť pred blizkymi ľuďmi, môžu ti veľmi pomôcť a eliminovať jeho vplyv.
Aj keby si ho hned neudala, musíš mu dať jasne najavo že sa nebojíš a budes sa chrániť.

tulipanicek
6. jún 2021

Zablokovať všade. Telefón, sociálne siete.