Priateľ komentuje moju postavu

majkabajka321
2. máj 2022

Pekný deň prajem ,mám frajera s ktorým som už skoro rok,problém je ten že on je štíhly ,nie chudý.Ma veľmi dobrú váhu a je atraktívny.V poslednom čase som si všimla že nejakom často komentuje moju postavu a vraví že to je zo srandy,že mám veľké stehná,aj si zo mňa utahuje že vyzerám ako želatína 😁 ja som to brala keď to povedal párkrát robí v zahraničí a stále keď je doma tak aspoň raz za ten čas niečo povie na postavu,pritom vôbec nemám pocit žeby som mala nadváhu mám 165 cm a 55 kg len odkedy tak vtipkuje o postave vôbec nemám ani chuť jesť koláč v kaviarni a prítom sa má veľakrát pytal či nechcem. Pritom viem že ma miluje,je to fakt skvelý vzťah ale neviem čo si mám o Tom myslieť ,trošku sa má to dotkne keď mi to povie,aký máte nárok názor ?

diamond007
2. máj 2022

@majkabajka321 spýtaj sa na názor jeho 😀

tosomja
2. máj 2022

@majkabajka321 zase váha a frajer? Tak si daj koláč a nerieš. Frajer ktorý ťa ľúbi, ti ho aj zaplatí. Tiež môžeš okomentovať jeho želatínu medzi nohami - zo srandy a potom povedz, že máš chuť na sex. 🤣

melanta
2. máj 2022

Fakt vieš, že ťa miluje? Chlap, ktorý ti hovorí že vyzeráš ako želatína a máš veľké stehná? Asi budeš ešte mladučká, keď si myslíš, že toto je láska. Sklamem ťa, nie je. Mala by si si vážiť samú seba trochu viac a nenechať toto so sebou robiť.

melanta
2. máj 2022

@tosomja jaj to si pobavila, s tou želatinou medzi nohami. 😂😂

mamamasama
2. máj 2022

A to ti vaši frajeri vedia,že raz možno otehotniete a budete mať brucho?

ivangeline
2. máj 2022

Mozno ma problem skor on so svojou vahou alebo si to prostr viac vsima preto,ze na sebe maka? Povedz, ako sa citis a mal by s tym prestat,ak ti chce dobre... Ja som mala aj pri vahe 55kg stehna rovnake a vacsie ako manzel. :D :D :D Teraz urcite vacsie po 3 detoch. :D A hovori mi,ze som pekna. (Myslim,ze prehana. xD)

silviaeli
2. máj 2022

@tosomja 😂👍🏻

h2
2. máj 2022

@majkabajka321 Ak si si istá, že ťa miluje a hovorí to len preto, že je tak trochu teliatko, ktoré nevie, čo sa patrí, tak mu normálne povedz, že sa ti nepáči, keď týmto spôsobom komentuje tvoju postavu, že to nie je vhodné, ani slušné, ani príjemné a že by s tým mal prestať. Ak ťa ľúbi a záleží mu na tebe, tak s tým prestane. Ak nie, vieš, čo máš robiť.

ilovecoffee
2. máj 2022

@majkabajka321 neviem neviem, či toto je vhodný partner..a si predstav, keď náhodou budete čakať babo a ozaj priberies vsade, čo potom? A čo po pôrode, keď na tebe ostanú kilá navyše? Áno, zhodíš to ako väčšina žien, ale čo dovtedy? Ja si myslím, že človek si prechádza počas života zmenami aj co sa týka tela, postavy a do života treba takého partnera, ktorý bude teba a tvoje telo milovať v každom stave..toto je môj názor

ejmi25
2. máj 2022

Ja meriam 160 cm a vaha 55 kg.A nadvahu nemam.Mam uzky pas ,stehna sirsie aj zadok.Vsetko uplne ok.Mavala som 48 kg,ale to som bola kost a koza doslova.Ale nadvaha issto nie,🤣🤣🤣muzi vravia tip top.

fednaja
3. máj 2022

Hlavné je ako sa vo svojej koži a vo svojom tele cítiš ty 🙂 A teda možno má len takú fázičku že má potrebu komentovať ..skús mu to nejako vrátiť 🙂 Aj ty okomentuj nejako a bude :D

stanulienkat
3. máj 2022

Boze kazdy den tema partner a moja vaha. 🙄Ved si precitaj 1000 dalsich diskusii, ked si uz nevies utvorit vlastny nazor.

hope87
4. máj 2022

Aky je moj nazor? Samozrejme, ze to mysli vazne a schovava sa za to, ze to je len sranda. Je to nieco, co mu na tebe vadi a takto ti to dava najavo. Otázkou je, ci ma pravdu a ak ju ma, ci to na tebe tiez vadi alebo si spokojna sama so sebou tak ako si...?
Akoze ja som so svojim chlapom 12rokov a zvykneme sa navzajom doberat, ako mne narastla rit a jemu brucho 😀 , ze uz by sme mali so sebou nieco robit. A to sme vysoki a stale vyzerame "dobre" 😀 ...Len proste je tam rozdiel medzi tym ako sme vyzerali, ked sme sa dali dokopy a teraz. A ano, spravil si uz zo mna srandu, ze co mama, mala by si zase zacat drepovat...ale to je uplne nieco ine, ked viem, ze ma pravdu. Som dost sebakriticka, tak sa nebudem hrat na urazenu a ked si vo vztahu tolko rokov, poznate sa a mate spolu dieta/deti, tieto veci sa vo vztahu beru "normalne". Vy ste spolu ale len rok...pribrala si vyrazne pocas toho obdobia?