Môj priateľ je strašne divná povaha. Stále o sebe hovorí ako pre mňa robí všetko ako sa snaží ako by mi zniesol prvé posledné ... Ja sa potom pri ňom cítim ako nič. Že ja nerobím dostatok. Stále do mňa ide že sa iba sťažujem že na neho serem a pritom on by pre mne urobil toto a toto. Keď sa mu snažím povedať moje pocity že ma niečo trápi tak ma odbije s tým že on sa cíti tak isto už dlhšiu dobu iba ja som si toho nevšímala lebo nerobí dosť zrejme pre mňa a mne to není dostatok. Mne je už z toho naozaj smutno a psychicky som trochu v koncoch.
Stále hovorí ako ho nerešpektujem . A že on ma strašne miluje ale že sa stále iba hádame .
Keď som mu hovorila že som mala myšlienky na samovraždu. Začal trieskať do steny že jeho takéto veci seru keď hovorím . Niekedy mi plesne po hlave keď mu poviem že zase sa k týmto veciam vraciam . Pritom mi to vôbec nepomáha keď ma takto " tlčie" ( buchne mu po hlave alebo mi stlačí ruky , alebo ma drží násilím v objatí " samozrejme som potom ja ťa zlá že nechcem objať že to by mi pomohlo . Mám 18 rokov a neviem čo úprimne robiť nemám sa s kým poradiť.
Tak naco si s nim??? Mlada baba a dobrovolne sa drzi takehoto individua🤦♀️
rozchod okamzite a smer psycholog (kvoli samovrazednym myslienkam+ pomoze ti aj s rozchodom) a nevynechaj rodicov! toto musia vediet.
Psychopat s traumami, mal by ich riesit ale ty ho nedonutis, mozes sa s nim max.porozpravat co by potreboval a potom sa s nim navzdy rozist.
A davaj si pozor koho si najdes, lebo ked sa dokazes pytat co mas robit v pripade,ze ta niekto bije a psychicky tyra, asi si typ obeť a pritahujes takych magorov.
Máš sa s kým poradiť- s nami na MK. Vyser sa naňho, toto je odpad a nie milujúci frajer
To ta len tak drzi v tom objati, ci mas nejaky zachvat?
Neviem ako dlho ste spolu. Ale obzvlast ak mas depresie musis mat pri sebe niekoho kto ta bude pocuvat. Bude “robit” to co ty chces-resp potrebujes nie to co si on mysli.
Partnera ktory ta povzbudi a pochopi. Nie len bude svoje.
Ano niekomu pomoze drzanie za ruku. Niekedy pomoze silne objatie. Ale nie na silu… to by mal chlapec pochopit.
Si este mladučká, tak ti poviem nejake zakladne veci:
Chlap NIKDY neudrie ženu. My ženy sme krehké, rodime, sme fyzicky slabšie, my davame zivot. Nas maju chlapi chrániť.
Pozri si Lucku Bilu a jej partnera. No ako by to vyzeralo, keby ju otlkaval alebo nebodaj bil? To sa predsa nesmie!
Prosím odid kým nemáte deti. Načo TY psychického a fyzického týraná. Máš malo rokov na to aby si tak trpela nijaká žena si nezaslúži takto trpieť. Skonči to raz ťa môže tak buchnúť že spadneš udrieš hlavu alebo ak ťa silno bije do hlavy môže TI niečo ten jeho chorý mozog v afekte spôsobiť. Rozchod radikálne bez šance sa vrátiť k nemu ani keby prosil na kolenách. Je to chorý človek toto nemá nič podobne s láskou a to že ťa má rád a robí zo seba to čo nie je. Skonči to a čo nato rodičia nevidia to. Máš kam ísť. Ver tu je veľa žien ktorým môžeš byť dcéra a aj ak si cudzia že ťa nepoznáme tak aspoň ak si toto napísala tak každá z nás TI povie svoj názor. Skonči to ak máš kam ísť. Aby za čas nebolo neskoro.
Byť tvojou mamu,tak za vlasy ťa ťahám domov a jeho metlou vyženiem.Počúvaj,čo ti tu radíme,lebo nedopadneš dobre.
Stále je to PRIATEL!pošli ho do riti a choď. Život je krátky dievča...vieš koľko chlapov chodí po svete ktorý ti aj reálne bez vyvitania všetko toto "znesú k nohám"? Držím palce ale už aj otec odtial
Manipulator, psychos, prec od neho, znici ta.
Deptá ťa a psychicky týra, ak od neho urýchlene neodídeš môže ťa to poznačiť na celý život alebo skončiť tragicky. Zbaľ sa a zavolaj rodičom (priateľom) nech ťa odvedú domov.
Máš 18, mala by si chodiť von s kamarátmi zabávať sa, smiať sa, užívať si život a nie riešiť depresie a sklony k samovražde.
No možno fakt v jeho ponimani nerobíš dosť. Skusala si sa ho spytat co mu konkretne vadi? Co by pomohlo zlepšiť vas vztah? Prečo hneď odsúdiť muža? Také reči o smrti ako máš ty určite nie sú ok. Skus pomoc psychológa. Je to lepšie ako tunajšie ženy plne nenávisti. Neber to v zlom ale 18 je veľmi málo na tak vážne veci a vážny vzťah. Základ je však komunikacia
Asi mesiac dozadu, jednu v podobnej situacii pochovali. Ako prve rozchod … ak to nezvladas sama, zver sa niekomu z rodiny, pripadne profesionalna pomoc. Za dalsie … nepotrebujes chlapa ale psychologa. Kym nebudes mat v hlave usporiadane myslienky, nebudes vediet fungovat v nijakom vztahu a viac menej natrafis stale na nejaky vadny kus, pretoze sa s ich spolocnosti nevymotas
Nemáš rodinu kam by si mohla ísť?
Máš ho kopnúť do riti a možno by aj tie samovražedné myšlienky zázračne prestali. Máte toxický vzťah. Neviem z tvojej verzie posúdiť, či ste obaja toxickí, alebo len jeden z vás. Každopádne, nerob mu to, zaslúži si "lepšiu" (aspoň podľa jeho mienky). Tak ho nechaj ísť, nech si teda nájde tú lepšiu, ktorú chudáčik nebude musieť otĺkať. (PS - posledná veta bola to irónia, proste choďte od seba)
utekaj od magora, čo ti nohy stačia
Preč od neho,veď on ti k tej samovražde dlazdi cestu,manipulátor ako 🐷
Posli ho do r*t*!
Dolezitejsie ako slova su cinny. Skutocne robi to, co hovori?
@autorka
Preboha, dievca, naozaj dievca, sama asi tusis, ci vies, ze to nie je spravne, co robi, ked sem pises. Ber sa od neho prec, a to hned.
Aj nasilu by som zobrala svoju dcéru od hentoho debila..posli ho do riti za prítomnosti niekoho a blokni si ho všade a nikdy ho už nechci vedieť.. prečo si tak mladý človek ako ty nici život?