Priateľ cúva zo vzťahu

158polica158
7. okt 2021

V skratke . Mám priateľa z ktorého mám pocit akoby odomna cúval. Sme spolu od aprila-respektivne odvtedy sa stretávame začiatky boli super stále sme si písali volali chodili po výletoch , skôr uháňal správami on mna ako ja jeho ( stále písal …) nakoľko obaja robíme v zahraničí nie sme stále spolu ale vždy si to vieme nastaviť aby sme boli spolu má sk. Posledné 3 týždne mám pocit akoby sa mi v kontakte vyhýbal a posledné 3 dni hruza. volám mu 2x ani má nezdvihne píše minimum keď som sa ho spýtala čo sa deje povedal nič že zase tie moja bludy . No nezdá sa mi to. napíše len keď on chce zavolá len keď on chce 🙈 ja 27 on 38

timing
7. okt 2021

Tak sa mu prestan ozyvat. Akokolvek lakave to bude nerob to,nevnucuj sa. Bud bude mat zaujem o Teba a ozve sa ci si v poriadku alebo sa neozve a tym padom je vas vztah ukonceny.

158polica158
autor
7. okt 2021

@timing je pravda že vždy mi napíše správu prvý keď sa zobudi. Ale potom nejako moc nekomunikuje nespýta sa aký si mala deň čo si robila . Mala som meniny- ani to sa nespýtal čo som dostala. A keď aj voláme spolu zväčša otázky dávam ja . Už fakt netuším čo sa pýtať- často je trápne ticho pretože on nerozvíja .

karolinakr
7. okt 2021

@158polica158 a nemá inú?

158polica158
autor
7. okt 2021

@karolinakr tak je momentálne už dlhší čas mimo sk. Som sa ho pýtala čo sa deje a že nič všetko pohode že zase mám svoje bludy mi povedal 🙈
Osobne si tiež myslím že za tým niekto další bude .. zatiaľ v štádiu písania len !

karolinakr
7. okt 2021

@158polica158 kedy budete najbližšie aj len cez skype, to je jedno, spytaj sa ho, či naháňa niekoho iného, ak si majster mimoverbalnej komunikacie hned uvidíš, či si trafila do čierneho, len musíš mu vidieť do tvare, či klopí oči, červená sa atd,,,a ty to vlastne chceš vedieť či radšej sladká nevedomosť? Lebo može byť aj unaveny, otráveny..chorý dokonca

158polica158
autor
7. okt 2021

@karolinakr áno veľmi rada by som to vedela a ak teda rieši niekoho nového nech mi to normálne povie. Zabolí to ale vesat sa nepôjdem. Tak ja som mu príklad dnes volala 2x a úplne to odignoroval . Pritom vždy si volavame každý večer. Možno preto je taký že je fakt teraz dlho preč už. Ale to ho neoprávňuje sa voči mne tak správať.

karolinakr
7. okt 2021

@158polica158 máš možnosť ho aj vidieť pri hovore? Vyskúšaj, to hned začne gúľať očami sprava doľava, to zistíš hneď

158polica158
autor
7. okt 2021

@karolinakr áno mám. No vyskúšam to - lebo ozaj má nebaví táto situácia . Však uvidíme či zajtra večer zavolá-keď nie nechám to tak..

kisskiss
7. okt 2021

@158polica158 skús sa prekonať a zajtra sa mu určite vôbec neozvi. Ak ťa ani večer, či na druhý deň ráno nevyhľadá, bude to na zamyslenie. Inak čo to znamená, že "zase máš svoje bludy"? To slovíčko zase? Robila si/robievaš mu za niečo (žiarlivostné) scény? Či prečo ti také píše? Možno mu také veci lezú na nervy a nechce s tebou hovoriť dokola o tom istom.. alebo ak mu v poslednej dobe vyčítaš nejaké veci, tak možno len nemá chuť telefonovať, lebo očakáva ďalšie výčitky?

lintu
7. okt 2021

Vzťah od apríla, aj to ešte na diaľku.... vyzerá to tak, že to prvotné nadšenie z teba ho prešlo a nastupuje realita.

fleur1111
8. okt 2021

@158polica158 tak ako ti tu radili - neozyvaj sa mu, pokial sa neozve on, keď už máš podľa neho bludy, úplne otoč a nerob mu scény. Nepomôže ti, keď sa ho budeš neustále vypytovať, pravdu ti povedať nemusí, to ukáže čas neskôr. Daj tomu voľný priebeh.

21oktober
8. okt 2021

@158polica158 ja len rozmýšľam čo vedie mladú babu sa zahadzovať s 38 ročným chlapom , ktorý sa ešte aj takto chová . Priestor máš otvorený , prestaň sa mu ozývať a nájdi si niekoho iného .

mariejenka
8. okt 2021

"Zase moje bludy" mi nepovie ani moj muz po 12 rokoch vzťahu,nie po 7 mesiacoch randenia aj to na diaľku. Ja by som mu pri tom cúvaní,podrzala dvere...
Dievča netreba sa nechať urážať,a manipulovať ,lebo to ze sa ho normálne opýtas,ze čo sa deje,a on to hodí,ze mas bludy? Je prach sprosté manipulovanie.

dzupi898
8. okt 2021

nechala by som to tak, neozývala by som sa, netrápila by som sa, keď on chce pokračovať vo vzťahu, tak urobí nejaké kroky preto, ak nie tak sa už neozve a bude ti ľahšie ;)

mon2523
8. okt 2021

skus na chvilku prestat komunikovat aj ty a uvidis ci sa rozhybe on 🙂 snad to nic neznamena, mozno je len unaveny.

158polica158
autor
8. okt 2021

@kisskiss nerobím žiadne scény. Len keď mám pocit že sa niečo deje tak sa ho to slušne spýtam. Už asi raz alebo dva krát sa mi zdal byt odmeraný ale nie až takto ako teraz.

cippi
8. okt 2021

Mozno uz dostal co chcel, ked lovil ho to bavilo viac, teraz uz ma a uz to vzrusenie z lovu troska mohlo opadnut. Druha vec niekedy muz potrebuje klud od zeny proste, ak ma nejake obdobie, ze nema naladu totalne, a kedze zeny potrebuju pozornost muza, tak zacnu byt take protivne a muz sa este viac skryje do ulity 🙂. Samozrejme moze tam byt aj novy objekt. Pri vztahoch na velku dialku sa neda muza ukontrolovat ani zenu 🙂.

mladena
8. okt 2021

@158polica158 Vždycky keď sa mi niečo podobné stalo vo vzťahu a mala som pocity ako ty, tak sa nakoniec ukázali správne, raz za tým bola iná, ale mohlo ho to aj prestať baviť a proste komunikácia iba cez telefón je vždy na figu.... ak by chcel nielenže by ti dvíhal ale ozýval sa bez problémov aj sám stopro!

158polica158
autor
8. okt 2021

@mladena tiež som toho názoru keby chcel zodvihol by má a pritom som mu napísala že som sa tešila a úplne si má odignoroval.. a on nič aj napriek tomu… niekde som počula výrok že ak máš pochybnosti je to fakt.

dankanka
8. okt 2021

@158polica158 no..vycitky..to chlapi nemusia..nevnucuj sa mu..

cacianka
8. okt 2021

Skús vydržať, nevolat, nedvihat, minimálne 24 -36 -48 hodín.
Urob si program, zaval sa prácou, vybehni von s kamoškami, a uvidíš.ked bude mať poznámky, tak povedz aj ty že má bludy alebo trepe, veď si mala povinnosti, program a nebol signál. To by ho mohlo v dobrom vyprovokovať a uvidíš reakcie.

simca06022011
8. okt 2021

Tak mu nevolaj a nevnucuj sa, vydrz a uvidis...

Je dost mozne ze ma len viac prace... ja tiez nevyvolavam a neriesim aky ma polovicka den... ked mam pracu, tak vobec, ak mam iny program tiez nie. A pravidelne telefon necham niekde a moze volat aj svaty dindi a nezdvihnem :D Ak sa to ale zmenilo zo dna na den, a nevies o nicom co by sa dialo (praca, zaujmy..), tak je dost mozne ze vam proste vztah na dialku fungovat nebude. 3 dni je na urobenie si nazoru velmi malo, 3tyzdne ak nema vela prace, tak je to dost... moze riesit inu/nemusi.

Mne by sa nepacilo, keby mi frajer po pol roku chodenia rozpraval o tom, ze mam nejake "bludy", ked sa pytam, ci sa nieco deje ked sa neozyva ako predtym.

158polica158
autor
8. okt 2021

Ďakujem vám za rady baby 🙂 nepíšem mu ako prvá, len odpisujem keď sa niečo spýta, ale nerozvyjam ďalej .

silviazlat
8. okt 2021

Očividne nema zaujem. Porozprávajte sa z očí do očí, alebo to ukonči ty a vyjdi zo vzťahu so vztýčenou hlavou

karolinakr
8. okt 2021

@silviazlat to by bola sranda, keby bol naozaj len zaneprazdneny a ona mu dala kopačky bezhlavo, to by bola tiež prdel, ten jeho vyraz tvare

158polica158
autor
8. okt 2021

@silviazlat myslím si aj ja. len nerozumiem prečo nepovie otvorene a ďalšia vec prvé týždne teraz ako odišiel bolo v pohode stále písali volali hneď ako došiel z prace že si ide niečo porobi ešte a ozve sa mi. proste vždy mi všetko hlásil. Ale posledné týždne ako keby utalo, čo sa mohlo za ten čas stať ozaj netuším. Ja nehovorím že mi vyhovuje si len písať a nebyť s ním reálne ale tak tiež pracujem mimo sk vždy si to zariadime aby sme spolu boli na Slovensku má tomu byt aj teraz tak.. Len má metie to jeho správanie, alebo si to už len namyslam všetko 🙈 ?

158polica158
autor
8. okt 2021

@karolinakr 😂😂😂😂 tak to by bola teda ohromná sranda .

silviazlat
8. okt 2021

@158polica158 Nema aj inú a ty si ako druha možnosť? Keď prvá nemoze ide za druhou?

158polica158
autor
8. okt 2021

@silviazlat on je nepretržite mino sk nechodí domov že na vikend alebo tak.. a v zahraničí robí od rana do večera . žiadna kancelária nič takého…

barborachors
9. okt 2021

Ma ho vyhlade inu a ty mu lezies domrzanim pekne na nervy. Otázka casu kedy ti to docvakne. Moze si s nejakou pisat, moze ju mat v robote alebo nova suseda... Alebo sa po rokoch jemu ozvala stara láska. Uz ta nechce, dostal ta a uz nema zaujem. Hotovo. Ty sa posun dalej a uz mu nepis, aj ked sa asi este ozve ked mu to s tou novou nevyjde alebo ho ona zacne natahovat podobnym spôsobom.

158polica158
autor
9. okt 2021

@barborachors toto bolo tvrdé ale trefne !!!! Ďakujem !