Ahojte, len tak by som sa chcela vyrozprávať. Priateľ v sobotu oslavuje narodeniny. Myslela som, že ich strávime spolu, pozvem ho niekde na jedlo, dám darček atď... No a dnes mi povedal, že ide na víkend liezť s kamošmi na skaly. Akože sú to jeho narodeniny, môže ich samozrejme stráviť ako chce, ale aj tak som trochu sklamaná chápete 😔
Neviem koľko rokov má priateľ, ale mladí si často radšej užívajú oslavy vo väčšej spoločnosti. Komorná intímna romantika nie je asi to pravé orechové pre dynamického športovo založeného mladého chalana. Vo dvojici si to môžete osláviť aj inokedy.
A s tebou osláviť neplánuje? Alebo áno, ale neskôr?
Presne tak, su to jeho narodky, jeho den, takto sa proste rozhodol, tak to respektuj. 🙂 Oslavite spolu inokedy, na tom predsa nic nie je. A asi mu len fakt na tom nezalezi, kazdy tie narodeniny vnima inak.
@tanyan no práveže on a jeho 2 kamošky oslavovali minulý víkend spolu vo veľkej partií na jazere na chate(bola som tam aj ja), dva dni sa pilo atď... Chápete. Tak som myslela, že jeho reálne narodeniny budeme oslavovať spolu my dvaja. Má aj jednu rodinnú oslavu v polovici septembra
Ty si myslela a vedel o tom pláne aj on? Alebo si mu to povedala aspoň keď prišiel s tým lezením?
No tak potom on to berie tak, že narodeniny už oslávil. Na to lezenie už ide bez ohľadu na narodeniny.
@lulula12 áno, rešpektujem, ale aj tak som sklamaná 😅 ale už je to jedno
No myslím, že v tomto vzťahu ťahas za kratší koniec ty. Aspoň tak mi to príde, asi je ešte mladý, nevybureny. 😅
A to ma nejaké okrúhle, že oslavuje pomaly 3 x?
Véd už ste oslávili, tak to nechaj tak. Na jeho osláve si predsa bola.
Ja ani nikdy neoslavujem. Načo? :D
Uvedom si, ze chlapi nie su na romantiku, alebo o romantike maju celkom ine predstavy ako vacsina zien (nebudem rozpisovat). Oslavili ste uz v partii, na den narodenin mu vyslo liepanie po skalach s kamosmi. Romantiku mozes zorganizovat na svoje narodeniny. Jeho treba oslavit tak ako si predstavuje oslavenec.
Tak oslava už bola a teraz ide na výlet. Ak s ním chceš potom večer ísť na jedlo tak ho pozvi.
Tak aj moj mi vlani povedal, ze ide s kamosom na cely den na bike. Sklamanie v prvej chvili neskutocne, oblialo ma, myslela som, ze budeme spolu, ale:
Ale som si uvedomila, ze ja na biku nedam vyse 70 km tam a vyse 70 km naspat nedam, preto som rada, ze idu spolu. Potom sme boli my dvaja.
A dolezite:
Do buducnosti treba viac komunikovat. On nevie citat tvoje myslienky, ty nevies citat jeho myslienky. Ked mas potrebu, ze rada oslavujes narodeniny, meniny… a on tieto sviatky tak intenzivne nevnima, povedz o tom, ze ty ano a rada by si s nim stravila trebars vecer s vecerou v oblubenom podniku a oslavili ste sami spolu. Ten, co lubi, chape potreby lubenej bytosti. Ked o nich vie. Komunikacia je zaklad.
Pestujte kvet. Komunikacia, vernost, empatia a tolerancia. Vsetky styri su dolezite.
Takze uz ste raz jeho narodeniny oslavili, este raz sa oslavovat bude (rodinna oslava) a este chces s nim oslavovat treti krat? Trosku v tomto pripade prehanas 🙂 daj mu v piatok darcek, sprav pekny vecer a vybavene 😀
Chápem, že pocity neobabreš a že si si vysnívala pekný deň, tak prišlo prvotné sklamanie, ale tiež si myslím, že im proste lezenie vyšlo na narodky a vôbec to nevníma ako nejaký výnimočný deň, hlavne, keď už oslávil… môj chlap tie svoje doslova neznáša, tak ho určite nebudem nútiť ho tráviť podľa mojich predstáv 😅😅
to neni problem, vy dvaja si najdite svoj čas
a je taky problem ist spolu do reštiky na slavnostmy obed a predat darček?
Ani sa mu nečudujem, ked zije so ženou, ktora ho chce pozvať na jedlo. Ma ta za nic.
Ak ta to potesi, tak moj ide lozit po horach ked mam narodky ja 😂😂
@barborachors čo, nechápem 😅
@kitycat 😭
A nemôže ísť ráno na skaly a večer osláviť spolu? Alebo v nedeľu
Tak ten ta nema rad. Proste ta berie len ako zvyk a doplnok ktoreho je mu luto sa zbavit. A zaroven nema charakter. Pozeram sa na to realne. Milujuci chlap proste nie je nahodny kamos ktoreho mas ked prestrieda svoje spektrum znamych…
Možno sú pre teba jeho narodeniny dôležitejšie ako pre neho samotného....