Ahojte, diskusiu zakladam preto, lebo s priatelom sme spolu kratko, len od leta a nechcem hned pred nim vyzerat ako hysterka, keby ste sa niektore pytali ze preco sa neopytam priamo jeho 😁 ide o to ze mi povedal ze na whatsapp si pise jedine so mnou a s nikym inym, no stava sa, ze napr rano ked mu pisem spravu mi ukazuje ze uz bol v dany den online predomnou, ale nenapisal.. alebo situacia ze ukazuje ze je tam online, ale na moju spravu v tom case neodpise, sprava mi pride az neskor 🙄 priatel pracuje v Nemecku a vidime sa len cca kazde dva mesiace.. no uz mam jednu zlu skusenost z predosleho vzahu kedy ex chodil pocas nasho vztahu na zoznamku, mozno preto takyto chrobak v hlave, lebo sa bojim ze to moze mat rozohrate na viac stran 🤷♀️ dokonca ked som davala foto na instagram do pribehu alebo ako prispevok, tak nechcel byt oznaceny, ale to mozno preto ze sme spolu zatial iba kratko, ja uz som z tych chlapov zmatena 😁
Keď sa chlap nechce s teboi chváliť, alebo nechce byť označovaný ako píšeš , tak nechce aby ho s tebou videli iné ženy, alebo kamaráti. 😅 Poznám pár takýchto čo nechceli aby ich priateľka označovala.
No dobre ti blika kontrolka v hlave… ten whatsapp aj to označovanie mne príde ako divne….
Vdaka za reakcie, chcela som si to asi len overit u nestrannych ludi, pretoze naozaj posobi ako lojalny chlap a co je horsie, tak vdaka jeho peknemu spravaniu sa ku mne, uz k nemu prechovavam aj city 🥲
Ja si takto z pár info, pričom o ňom nič nevieme, netrúfam povedať nejaký "rozsudok", ale každý vzťah by mal byť založený na dôvere a obzvlášť takto na diaľku je to úplne kľúčové, ak máš pochybnosti takto hneď do začiatku, sleduješ kedy čo ako online, nebude to asi pre teba...
@lindous ja 100% doveru asi nebudem mat nikdy v ziadnom chlapovi, pretoze skutocne mam uz par vztahov za sebou a vsetky krachli na tom, ze mali zoznamky, pisali inym atd, takze ma to dost poznacilo… na druhej strane mi ale tento povedal hned na prvom nasom rande, ze si zoznamku zrusil ked si so mnou zacal pisat na whatsapp a tiez mi dal kod od jeho mobilu ked som sla v aute prepnut pesnicku ktore on pustal.. ja si na jednej strane velmi chcem mysliet ze on by mi to skutocne neurobil, lebo fakt je nam skvele ked sme spolu 😞 ale po predoslych skusenostiach..
Ja len k tomu whatsappu, ono to ukazuje online aj keď len klikneš na ikonu a nič nepíšeš alebo chytíš mobil do ruky. Na to by som sa nespoliehala.
@januska12323 ale preco by klikal na ikonu ked tam nic nepise 🤷♀️ s tym ze ukazuje online stav hoci nie som priamo v aplikacii som sa este nestretla, tak mozno mu aj krivdim, ktovie..
ten WhatsApp neviem - zalezi co robi. Muzi niesu take tukany ako zeny. Ale ten instagram, to je divne. A je jedno ako dlho ste spolu. Naschval by som ho oznacila a pockala ako sa zachova 👹👹
Ja si na whatsapp píšem a volám len s manželom a koľkokrát sa ma pýtal, s kým píšem, že som online. Niekedy len zapnem mobil a niekedy otvorím aplikáciu a pozerám, či písal 😃 alebo niekedy aj niečo hľadám v konverzácii.
A ešte mi napadlo, ja napríklad aj o2 riešim cez whatsapp, alebo nejaké reklamácie. Takže áno, píšem len s nim, ale vlastne riešim aj niečo iné. 😃
Nikdy som žiadneho svojho partnera nezverejňovala má sociálnych sieťach a väčšinou ani oni mňa. Bol istý čas keď som bola dosť aktívna na FB ale nikdy som tam nemala fotku s partnerom a nevidím na tom nič divné
@kittykat22 aj ja
@kavasmliekom ani tak som nedala a nechcela by som byť tak pridaná. Dokonca aj keď ma niekto označi, tak na FB mám kontrolu či to zverejním alebo nie
@hviera81 s byvalymi ma na Facebooku vela fotiek, ktore on sam pridal 🤷♀️ ale posledna je z r.2019
@kavasmliekom 👹👹👹👹👹👹
takze byvale su v pohode - a este tam stale visia a ty nie? 😅 ten by letel 😂
@kittykat22 no to je na facebooku ano, ale tam sa nemame v priateloch, no pochopitelne ze ho mam prelustrovaneho 🙈 my sa sledujeme len na IG a piseme na whatsapp
Tak sa spýtaj. V 2019 som aj ja viac zverejnovala ako teraz 🤷♀️
@kittykat22 na instagrame nema ani jednu fotku so ziadnou
Kolko mate rokov?
@hviera81 hej ved preto toto neriesim, je to jeho minulost a preslo od vtedy vela casu.. ale nechcem sa ho hned na take veci pytat, fakt sme spolu kratko
@kavasmliekom 30 a 40
Neriesim WA, ale na aku rit ti je chlap, s ktorym si kazdy druhy mesiac? To ani nie je snad priatel. Mozno ta ma na udrziavacku, ked je na Sk.
@stanulienkat tak nemozem hned od neho chciet aby nechal pracu v ktorej je roky kvoli mne, ked sa sotva pozname a u nas v mojim okoli, ver mi nie je normalny material 😅🤷♀️😁 tak som zalovila v inych vodach
Ja len k tej dôvere.. Tiež som si myslela, že nenájdem chlapa, ktorý by bol verný a ktorému by som mohla veriť.. Kým som nestretla môjho manžela.. Sme spolu 7 rokov a ani na sekundu som nezapochybovala nikdy.. Takže to spoznáš, keď takého nájdeš.. Tento to asi nie je
@13uzivatelka11 ja tiez nechcem pochybovat a co sa tohto tyka, tak je to ten najlepsi chlap akeho som doposial poznala a ze mam s cim porovnavat, kedze som mala velku smolu co sa znamosti tyka.. je ku mne extremne dobry, gentleman, vtipny a mudry, skvele vari 😁 proste pre mna dokonalost sama a naozaj mi netrvalo dlho sa donho zalubit, co je u mna ozaj raritne.. ide len o predosle negativne skusenosti, ktore sa ma snazia drzat pri zemi a vsimat si mozno tie najmensie detaily, ktore mozno koniec koncov nic neznamenaju, len ja som paranoidna..
celé divnééééééééé
@sisska96 myslis akoze by ti tiez blikala kontrolka?
To ci je online by som neriešila, môže to byť aj inak. Noo to že by si ho nemala označovať mi príde zvláštne.
No, máš dobrú intuíciu 😃