Priateľ a kamarátka

23. dec 2023

Ahojte baby zaujimalo by má či som len ja iná alebo?

Aby som uviedla o čo sa jedna s priatelom zijeme spolu asi dva roky, niesme zobratí. Priatel je typ človeka ktorý sa nechce viazať celkovo svadba deti sú pre neho aktualne tabu. Ide o to že má jednu kamosku poznaju sa asi 10 rokov cca s tým že chodia pár krat do roka nemám problem nepaci sa mi to ale budiž…

Ale viete čo spravil naposledy? Reálne sme sa o tom niekoľko keat bavili že mi to príde divne že chodi s kamoskou v neskorých hodinach na 4-5 hodín na kavu a ešte ju vozi ale včera má teda vytocil do nepríčetná a ešte tvrdí že ja som ta čo preháňa.

Boli na kave ako zvyčajne šli do mc donaldu pravdaze ten byva otvoreny do 11 večer odchádzal z domu o pól deviatej už tak neskoro a veaj teda pojdu na kavu hodi ju dom vravím dobre, robila som si svoje. Avšak cakala som pri filme do 00:30 a chlapa nikde keď som mu volala nedvihal . Volal mi asi o 15 minút že mal studený mobil a ide domov. Doma z neho vypadlo že po tom čo sa zavrel mekac šli autom (jeho autom) na vyhliadku na jedno parkovisko kde vidiet na celé mesto a kecali tam potom ju odviezol doma.

A teda otazka na vás príde vám toto normálne? Priateľovi verím ale nie bezhlavo mala som vztahy kde som nechcela muza “obmedzovať” a nakoniec sa mi to vypomstilo. Na moj potaz keď som mu povedala že či to ako mysli vazne vi mu to príde normálne že mi podľa mna minimálne dlží ospravedlnenie že to nieje voči mne a nášmu vzťahu absolutne vhodne mi povedal že sa nemá za čo ospravedlňovať a že si môže robit čo chce😀

Úprimne akurát mi pokazil Vianoce… mame ísť zajtra k jeho rodičom a absolutne nemám naladu. Ešte na mna dnes vytiahol či si myslím že by si má niekedy zobral( zakladám si na hodnotách svadbe a podobne) prislo mi to ako podpásovky z jeho strany take vydieranie? Príde vám toto normálne?

lenicka999
23. dec 2023

Nie nepríde mi to normálne. On s tebou nepočíta do budúcnosti a nie si pre neho priorita keď toto robí a takého veci k téme svadba hovorí.

mareka49
23. dec 2023

A čo ešte v tom aute robili?
Ten ťa nemá rád.
Chová sa ako zmrd

domkakvet
23. dec 2023

Nie je to normalne a este k tomu ta hlaska ako bonus, hladaj lepsieho.

cyberk
23. dec 2023

Ani na tu navstevu nechod, ukonci to - mas naviac

autor
23. dec 2023

Ešte aby som dodala má “skveleho” kamosa ktorý je mu zjavne príkladom ziju s priatelkou cca rovnako dlho ako my a teda ta nemá problem s tým že kamosko si chodi na kavy s exkami . Príde im to teda v jeho okoli normálne a ja som za hysterku..

autor
23. dec 2023

Najhoršie je na tom to že som sa za ním stahovala do zahraničia teda nemám tu rodinu a tým padom by som bola zajtra na Vianoce sama ..

lenicka999
23. dec 2023

Nájdi si takého ktorý si ta bude vážiť, spraví prvé a posledné. Zajtra to asi ešte môžeš vydržať a potom čau.
Alebo sadni zajtra ráno ešte na vlak alebo bus a choď domov.

terezka1947
23. dec 2023

Prečo sa takto týraš?
Hľadaj si priateľa s rovnakými hodnotami,kt.vyznavas ty. Toto trápenie čím skôr ukonč,braniš si budúcemu šťastiu.
Lepšie sama ako s takým človekom. Zbal veci a vráť sa domov.

martinkatinka
23. dec 2023

Ved odcestuj na Vianoce nazad k rodicom.
Je zrejme, ze toto ako to ma nastavene on, tebe nevyhovuje.

lonely66
23. dec 2023

radšej byť na Vianoce sama ako s takým cvokom.

lienka.7
23. dec 2023

@autorka nepríde mi to normalne. Ma ta zjavne na háku...

sofia1
23. dec 2023

Tak ty si dobra trúba,že si z takým chlapom.on ma tráviť čas s tebou a nie s kamoškou vysedavat na káve a v aute na parkovisku.
To sú vážne myslíš,že medzi nimi nič nie je???!!!!
Bud mas 15 rokov alebo si bez rozumu úplne.

daniela2202
23. dec 2023

Normálné nebude čítať tento pravopisný horor v tento vianočný čas 😂😁😂😁

maminkadeticiek
23. dec 2023

Aky je problem hned rano sadnut na dopravny prostriedok a prekvapit rodicov na Vianoce?Ihned by som sa zbalila.

tykat
23. dec 2023

Nic ti nedlzi, ty mu dlzis jeden kopanec do zadku, s rozbehom. Vianoce by som stravila s kymkolvek len nie s nim, kludne aj sama.

sandra19860
23. dec 2023

Palicou by som ho hnala .... Kašli na neho , lebo to nie je partner pre teba...

autor
23. dec 2023

Máte pravdu. Mne príde že už som ja na hlavu že mi nepride normálne že zadany chlap chodi v noci s kamoskou na kavu… pôjdem sa aspoň najest 😀 a prdim na nich všetkých

autor
23. dec 2023

@tykat ja nechcem byt proste prehnane ziarliva zena nemám s tým problem keď si ide niekde sadnut s kamoskou zo skoly a podobne ale toto už je na mna moc..

terezka1947
23. dec 2023

Ty nechceš byť prehnane žiarivá,tak ideš do druhého extrému,že ti nevadí nič. Dokonca ani toto. A celom verím,že ty ten vzťah neukončia,zajtra pôjdete spoločne k jeho rodičom ....

syslik81
23. dec 2023

spytaj s aho ako by sa on citil keby sa karty obratili a ty si zacala chodit s kamosom von do rana a podobne .. ale priklanam s ak nazoru ze vas vztah nieje vztah .. tak buducnost nieje .. nevezme si ta,deti nechce, ma rad svoju slobodu a na teba neberie ohlady .. zajtra ked budes u svokrovcov by som to brala ako prilezitost sa s nimi rozlucit ..doma sa pobalit a ist za rodinou

tykat
23. dec 2023

Prehnane ziarliva? Ved ta ma v pazi. 😁
Kedy bol s tebou naposledy niekde do noci 2,5h v aute s vyhladom na mesto a kecali ste? Po tom co ste si 2,5h stebotali niekde pri kavicke?

moonlight1210
23. dec 2023

Na poznamku, ci si myslim, ze on by si ma niekedy zobral, by dostal odpoved, ze po takejto vete ja jeho uz tiez nie. Na svete muzov dost. Aj takych, co maju hodnoty take ako ja a ze on sa ukazal akurat ako zabity cas.

A k rodicom by mohol ist sam. Aj keby sa zduval a daval mi to pocitit, ci bol pohrdavy, posmievacny, ci mlcky trepol dverami, proste nie, povedala som a hotovo. Aj keby po hlave tancoval, nie je nie. Aj keby sa preto so mnou rozisiel (aspon by som vedela, ze by k tomu doslo skor, ci neskor, lebo ocividne sme potom spolu iba preto, ze sa prisposobujem hlavne ja. On sa do toho vztahu az tolko neinvestuje. Iba mu zrovna v tomto obdobi vyhovuje. Takze je to vztah zalozeny na zlom zaklade od zaciatku.).

Asi to neurobis, si zalubena a predstava, ze ho stratis, je horsia ako potrucovat si do rana a zajtra s nim ist.
Ibaze su okamihy, v ktorych ked neukazes svoje rozhodnutie, tak nevedomky prehravas viac ako si myslis.
A nejde o postrasenie. Ani tvrdohlavost. Ani dosiahnut svoje.
Ide o fakt, ze skusil prekrocit hranicu. Su veci, ktore sa jednoducho ako zbran v hadke nepouzivaju. A pouziju ich iba nizki ludia s plytkym charakterom.
Tak je na tebe, co urobis.

monicazbb
23. dec 2023

Na Vianoce by som sa vybrala domov..nestracaj čas.Ak je to ďaleko nechaj tak a ostan doma sama.

terezka1947
23. dec 2023

@moonlight1210 presne tak. Ak si nevážiš samú seba,nemôžeš to čakať od priateľa.

autor
23. dec 2023

@syslik81 no aj toto som skusala a úplne s kľudom mi povedal že by s tým nemal problem. Že by sa mu to nepacilo Sle nezakázal by mi to

autor
23. dec 2023

@moonlight1210 predné to som mu povedala že či si mysli že ja by som o takyto vzťah a manzela stala. Nedaj boze potom dieťaťu vysvetlovat že kam siel večer otec za kamoskou? Najhoršie je že nemám kam ísť. Aktualne mám niečo malo nasetrene ale nie veľa a byvame v spoločnom byte kde by má pravdaze nenechal. Rodicia sú odomna 6 hodín cesty a teda u otca nepripadá do úvahy. A u mamky no… som pracujúci človek nemôžem odist len tak. Mám dobrú prácu avšak kratko a tento rok má stretlo niekoľko zlých životných situaciii kde šli proste všetky moje úspory . Teda bude pár mesiacov trvat nasetrit na depozit a podobne

marianarem
23. dec 2023

Kamaratka by mi az tak nevadila. Viem, ze vela ludi neveri na kamaratstvo medzi muzom a zenou, no ja verim. A tiez mam kamaratov, s ktorymi dokazem aj hodiny kecat, aj o velmi osobnych veciach a ani by ma nenapadlo s nimi muza podvadzat. Cize nemuselo sa hned nieco stat medzi nimi.
Horsi mi pripada ten jeho vyrok o svadbe. To nesvedci o nicom dobrom. Kym kamaratku u.muza si v dobrom vztahu predstavit viem, tak tento vyrok nie.

autor
23. dec 2023

Jedine ešte pripadá do úvahy aby siel k svojim rodičom on a ja ostanem v byte kým našetrím na druhý..

autor
23. dec 2023

@marianarem práve no ja nan síce neverim Sle som ochotná to akceptovat do určitej miery. Avšak toto má fakt zabolelo.. nakoľko vie že mi na týchto veciach zalezi a útočil priamo na to akoby som ja mala byt vlastne rada žeby má vôbec niekto chcel🙄🫣

aandrea9
23. dec 2023

Hneď v úvode píšeš...nemám problém nepáči sa mi to. Tak bud nemáš problém alebo sa ti to nepáči. A alebo B. Ona alebo ty. Podľa toho čo píšeš si myslím, že chlapec si už vybral. Pouc sa...príliš veľa "slobody" občas škodí....ak ten druhy nechápe význam slova alebo ho chápe po svojom. Aby som odpovedala...mne toto normálne nepríde. Nie si prehnane žiarlivá len.... žiješ s tým nesprávnym.