Priateľ a jeho stretávky

sasinka1268
13. aug 2024

Ahojte.
Rada by som sa vás opýtala na váš názor.
Chcela by som sa opýtať na názor, vadilo by vám ak by si vás partner chodil sadnut na pivo a podobne s jeho partiou, kde sa nachádza aj jeho bývala frajerka? Dokonca minule bol aj 3 dni na chate, kde sa nachádzala ona aj jej kamarátky, mna na tu chatu ani nezavolal lebo by som vraj aj tak nešla.
Stále sa kvôli tomu hádame, mna ako ženu to uraza že môj priatel takto niekde vysedáva na pive s nimi, s ňou… podľa mna sa to nepatrí. Jeho kamaráti mu však nedávajú na vyber, pretože aj keď im to už viac krát vysvetlil, dotyčná a jej kamošky sa tam vždy objavia 🙂)
Ja rozumiem že chce byt s kamarátmi, ale vadí mi že keď idu na pivo je tam aj ona, že idu pozerať futbal je tam aj ona, že idu na kúpalisko je tam aj ona… tá chata má však dostala najviac…

Priateľa ľúbim, rozumieme si, ale toto je jedna vec ktorá mi proste vyslovene prekáža a je to najväčší dôvod našich hádok..

Ďakujem za všetky názory, rada si ich vypočujem.

blondinka95
13. aug 2024

Toto by som netolerovala
Keby chodí len s kamošmi chlapmi bez žien raz za čas, beriem, normalka
Keď je to takto zmiešaná partia kde volajú aj ženy ale svoju si nezavola, tak to už smrdí, dupľom keď je tam byvala

blondinka95
13. aug 2024

A ešte dodám že normálny chlap by toto chápal a akceptoval a nie sa staval na zadne

viestta
13. aug 2024

A preco nechodis aj ty? Kolkokrat si nebola aj ked ta volali? Ak ta volali a nesla si, tak co sa stazujes? Ci ta nevolali nikdy?

vanilkovazmrzka
13. aug 2024

Trvala by som na tom, ze sa toho chcem zucastnovat aj ja.

sasinka1268
autor
13. aug 2024

@viestta Samozrejme ze som s nimi bola kopu razy, ale ja sama sa napríklad v tej partii necítim prijemne keď tam oproti mne sedí ona. Keď aj idem, idem vyslovene len kvôli nemu.
My nie sme kamarátky, nikdy sme neboli a vlastne ani nemáme prečo byt 😅 s jeho kamošmi si tiež veľmi nemam čo povedať…
No úprimne, neviem čo je horšie…

viestta
13. aug 2024

@sasinka1268 tak tam nechod, ale jemu dovol nech chodi kde chce. Keby si mala v hlave vsetko poskladane tak ako ma byt, tak nejaka byvala by ta vobec netrapila. Lebo ona je uz byvala. To, ze je byvala ma asi nejaky dovod. Asi si ty lepsia, ked je s tebou. Jedine, ze by si lepsia nebola... Ale to by si mala vediet ty.

lienka.7
13. aug 2024

@sasinka1268 už by bol expriatel... ja som tolerantná, ale co je moc, to je moc. A nie, nemusi na pivo chodiť s ex, ale z nejakého dôvodu chce. Ty si tam naviac.

sasinka1268
autor
13. aug 2024

@viestta veď áno, veď tak fungujeme, on ide vždy, povie mi že on doma sedieť nebude. Ja cez víkend aj dosť často pracujem. Rozumiem tomu že s nimi chce byt.
Ja si mylsim že mám v hlave všetko v poriadku, ale neviem sa toho zbaviť, strašne mi to vadí a stále sa kvôli tomu hádame. A neviem, podľa mna by sa žiadnej babe nepáčilo keby sa jej chalan odtrepe na 3 dni na chatu aj so svojou bývalou aj s jej kamarátkami, a ešte sa vám ledva za celé 3 dni ozve.

betulinka1
13. aug 2024

@sasinka1268 inak preco sa ty necitis dobre, ked je tam jeho ex? Nemalo by to byt naopak? Ak to nie je neprijemne ex, tak potom tam je iba ako súčasť partie. Je jej uplne jedno ci si tam ty alebo ina zena pri jej ex. To by malo byt pre teba praveze take znamenie, ze je to iba partia. A co budes robit, ked pridu deti a ty nebudes mat na vyber a budes musiet ostat doma? Ako to budes zvládať?

lienka.7
13. aug 2024

@sasinka1268 kolko mate rokov?

viestta
13. aug 2024

@sasinka1268 mam neblahy pocit, ze vo vasom vztahu je ta ex ten uplne najmensi problem

ankare
13. aug 2024

@sasinka1268 aj mne by to vadilo, jasná vec

sasinka1268
autor
13. aug 2024

@lienka.7 mám 24

lienka.7
13. aug 2024
sasinka1268
autor
13. aug 2024

@lienka.7 Rovnako

lienka.7
13. aug 2024

@sasinka1268 a dôvodom ich rozchodu bolo co?

sasinka1268
autor
13. aug 2024

@lienka.7 vraj stereotyp, stále to isté, že to bolo skôr kamarátstvo ako vzťah.

lienka.7
13. aug 2024

@viestta ono vieš, nie každý má nutkanie sa stretávať s bývalými. Ja tiež po tom proste netúžim. Co bolo, to bolo. Robím hrubu čiaru a idem ďalej.
@sasinka1268 sa za mňa úplne prirodzene moze cítiť zle, najmä keď ani nema vždy možnosť ísť s nimi. Detto ta chata. Ani ju nezavolal, lebo by aj tak nešla? Wtf???

lonely66
13. aug 2024

@sasinka1268 ja osobne by som s takým chlapom nechodila. áno, vadilo by to aj mne. a ak je to jemu príjemné a mne nie a on to nevie pochopiť, tak potom už neviem.... ak sú mu prednejší kamaráti "na čele" s ňou, je mi ľúto, ale na tvojich pocitoch mu absolútne nezáleží. a áno, aj mne by vadilo chodiť do tej spoločnosti, ak je tam aj ona.

ja sa ešte opýtam, prečo sa vlastne rozišli, keď aj tak vymetá bary a krčmy s ňou? a ako ste sa vy dali vôbec dohromady?

ups, teraz som prečítala, že to bolo podľa neho viac kamarátstvo ako vzťah. nuž, na toto veľký pozor. za mňa práve partneri by mali byť najväčší kamaráti.....

lonely66
13. aug 2024

@lienka.7 ja by som okamžite ukončila vzťah s človekom, ktorý ide na nejakú víkendovú chatu s bývalou. otras.

reanda
13. aug 2024

@sasinka1268 a co si on predstavuje pod pojmom vztah? ze bude chodit sam bez partnerky na pivo, kupalisko, chatu a podobne? to je dost zvlastna predstava vztahu.. len ci pre neho nie je stereotyp byt furt iba s jednou zenou

zuzanita1609
13. aug 2024

Opýtala si sa priateľa, či sa mu zdá byť v pohode vysedávať po baroch s partiou a bývalou,ako by si mal urobiť nejaký pekný program s tebou? Bývate spolu? Kto bol iniciátor rozchodu s bývalou?

lienka.7
13. aug 2024

@sasinka1268 osobne si myslím, že jeho ex ho stále chce a jemu to robi dobre. Aj keď on ju chcieť nemusi, ale proste prečo sa nenechať "zvadzat"? Ty si tam proste naviac.
Inak suhlasim s
@lonely66 po tom všetkom by ta chata bola poslednou kvapkou a poslala by som ho do riti.

sasinka1268
autor
13. aug 2024

@zuzanita1609 on mi na to proste vždy povie že nebude skákať ako ja pískam, že on nebude kvôli mne sedieť doma.
Vraj to kamarátom už viac krát vysvetľoval, údajne aj na tu chatu ju zavolali oni, aj keď im povedal že si nepraje aby tam išla.
Ja zároveň chapem že chce byt s nimi, ale príde mi že namna vôbec neberie ohľad. Povedal mi že sa na tu chatu tešil, povodne mali ísť len chalani, ale potom sa tam samozrejme objavila aj ona a jej kamarátky a ja ako krava sedela 3 dni s revom doma.
Práve tá chata ma nalomila a aj som mu pvoedala že sa chcem rozísť..
ťažko sa mi ho púšťa, je to môj prvý vzťah, prvé všetko…

sasinka1268
autor
13. aug 2024

@zuzanita1609 a nie nebývame, ja ešte študujem, rozisiel sa on s ňou..

zuzanita1609
13. aug 2024

@sasinka1268 tak sme doma. Ona stále neprekusla rozchod a obletuje ho. Dokážem ťa pochopiť,tiež by mi to vadilo,ale tu sa musíš porozprávať iba s ním a povedať mu,ako sa cítiš
Ale ak uprednostňuje kamarátov a nepozerá na teba a tvoje pocity,nie je to ešte zrelý chlap na vzťah. Poradím ti. Chodievaj aj ty a ukáž bývalej, že si teraz ty jeho "pani". A ja by som sa jej opýtala narovinu,len tak medzi rečou,či jej není blbé takto okato doliezat 🤭.

viestta
13. aug 2024

@sasinka1268 aj rozchody patria k zivotu. Este ich par mozes zazit. Kazdy vztah cloveku nieco da, nieco zoberie. Aj rozchod nieco da, nieco zoberie. Dolezite je aby sa clovek aj zo zleho konca poucil a v dalsich vztahoch neopakoval rovnake chyby ale s inym partnerom. Urcite si nabuduce vyberies lepsieho partnera, lepsie budes komunikovat dolezite aj nedolezite veci. Zivot obcas cloveka preplieska, ale aj to k nemu patri.

mirkam3
13. aug 2024

@sasinka1268 pozri, on sa stretáva s partiou a súčasťou tej je zjavne aj jeho ex. Chapes, že to nie je to iste, ako keby šiel na chatu s kamarátmi a dotrepal by tam len tak svoju bývalku, však? Ak tam ma ona viacero kamarátov, čo predpokladam ma keď s nimi trávi čas, “nevyhodia” ju teraz z partie akoby mali 14… ved možno ona už o neho ani nezavadí a ten ich vzťah dávno pradávno vyprchal..,

Na ňu by som kašľala - čo by mi ale samozrejme vadilo je, že on nevodí medzi nich teba. Jasne, že sa tam necitis dobre a si tam potom ako cudzí element, keď si asi nemala možnosť vybudovať si s nimi vzťahy (a za to môže tvoj chlap, nie nejaká jeho ex).

Môj muž ma tiež partiu (zmiešanú, aj keď bez ex ;)) s ktorou ja nemám extra potrebu tráviť čas a on si odo mna tiež isto občas rad oddýchne. Ale obom nám to tak vyhovuje, ja sa s nimi síce cielene nestretávam no rešpektujem ich a som si vedomá, že sú to v jeho živote veľmi blízki ľudia. Nikdy by som ho nestavala do pozície “bud - alebo”.

Aby som to nejak uzavrela - nemôžeš čakať, že ju teraz začne celá partia ignorovať, chyba nie je v nej. Bud to začneš akceptovať, alebo sa premôž a začni s nimi tráviť postupne viac času aj ty (predpokladam, že tvojmu chlapovi to vadiť nakoniec nebude - ak áno, potom neni o čom ..). Možno zistíš, že sa v jej prípade už fakt nemáš coho obávať (a potom spokojne tie stretka s nimi obmedz), alebo si dokonca možno nájdeš nejakych nových kamosov.

Máte 24, ak to ma medzi vami k niečomu v budúcnosti viesť, odúvanie sa nepomôže, a ultimáta už tobôž nie..,

zuzanita1609
13. aug 2024

Ale skús myslieť na to, že on sa z nejakého dôvodu rozišiel s ňou , čiže tam sa už asi nemusíš ničoho obávať.

reanda
13. aug 2024

nebude skakat ako ty piskas, nebude kvoli tebe sediet doma - a co kvoli tebe vlastne robi?
vztah by mal cloveka naplnat a tesit, nie aby si sa kvoli nemu trapila