Priateľ a jeho nová práca

21. máj 2024

Odkedy má môj priateľ novú prácu v ktorej má omnoho menej práce ako v tej starej ide to s ním dole vodou. Stále sa mi menej venuje a intímnosti už ani nehovorím. Permanentne je unavený zničený a vyčerpaný z práce i keď má o polovicu menej práce ako v tej starej. Už naozaj nerozumiem v čom je problém. Zakaždým príde z práce a hneď si ide ľahnúť a spať a tvári sa jakeby odmakal celý deň na stavbe v 40tkach horúčavách.
Neskutočne ma to už nervuje a mám toho dosť. Ako keby to využíval aby mal pokoj lebo keď takto "dobitý" z práce keď príde a ľahne si akože uboleny tak jasné že už neni ničoho ani schopný. A poslednú dobu už nemám chuť ani ja ani s ním komunikovať lebo niekedy sa preriekne že ako mali málo roboty alebo keď sme s niekým tak stále sa chváli že ako má málo roboty a že vlastne sa mu tam vlečie čas lebo že majú menej zákaziek ako v starej firme. Ale jemu to vyhovuje lebo nieje veľmi pracovný typ . Ale môže byť viacej zničený z roboty kde má toho oproti starej robote o polovicu menej ?

anjelicek26
21. máj 2024

Malo prace je rovnako zle,ako priveľa práce. Deň sa ti strasne vlečie ...plus psychika s tej zmeny tempa tiež nie je nadšená, ten pocit "som tu uplne zbytocny". Myslím, že to nie je také nepochopiteľné..

judar
21. máj 2024

Nuz tebe sa lahko sudi ked nevidis jeho realitu a drzis sa len toho co on povedal...darmo ze povie ze ma menej prace nez v byvalej robote kedze moze to tam mat inak...je dost ludi co sa nezderu manualne ale zderu sa dost aj bez toho aby si to uvedomili po psychickej stranke to je potom vlastne vo vysledku s unavou skoro rovnake akoby sa clovek zodral manualne

feb13
21. máj 2024

Bolo by dobre zistit - ak sa da - na co vyuziva zbytok casu, ked nema pracu. Ci si nerozvija nejaku zavislost (pocitacove hry, porno...), lebo z toho by mohol mat presne tie priznaky ako popisujes. Samozrejme je to len jedna z moznosti.

gulka123
21. máj 2024

A nechcem byt hnusná 😏 ale prečo si s ním niekedy nesadneš a v klude sa ho neopytas, že ci ho niečo netrápi, ci nemá nejaké osobne problémy, ci je všetko v poriadku atd…že si si všimla a cítiš ako je to od zmeny prace inak…ako sa cítiš ty a možno by ti povedal viac než len to, že je unavený…môj manžel mi taktiež veľa veci nepovie dokym sa ho neopytam…vie, že toho mám veľa doma a s deťmi a nechce ešte do toho aj mňa ťažiť s jeho problémami…niektorí chlapi sú naozaj takí… skús sa s ním ešte porozprávať a opýtať sa ho či ho naozaj niečo netrápi…

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vilma7
22. máj 2024

Poznám to aj na sebe, čím človek viacej spohodlnie o to ťažšie sa zas rozbieha. Takže výkonnejší zkrz menej práce, žiaľ nebude.