Ahojte. Neviem co už robit. Príde mi, že porpiaatelovi ide jeho kamarátka. Nevie sa jej vzdať, dozvedela som sa, že keď sme spolu neboli, tak boli spolu aj 8 hodin a šla posledným vlakom doma. Už mi to naozaj vadí, som nasratá, ale myslím si už pomaly že som hysterka. On stále hovorí, že hysterčím, že ona nie je jeho typ a je to len kamarátka. No ale jak sme sa hádali, tak povedal, že to je jeho jediná blízka kamarátka s ktorú sa intenzívne baví. Že mne nič nezakazuje. Vy by ste čo robili? Už ma to ubija
Ak potrebuje kamaratku viac ako teba, kedze pises ze jej sa nevzda, tak nie je o com, proste skoncit s nim a najst si niekoho, pre koho budes ty na prvom mieste a nie kamoska...
nie si hysterka.. normálne mu vysvetli že toto ti nepríde vhodné vo vzťahu a ze ak mu na nej záleží viac ako na tvojich pocitoch tak odides
Nechaj ho kamarátke.
To ty máš byť jeho naj kamarátka,naj priateľka,naj osoba,s ktorou chce tráviť čas. Pošli ho za svojou kamarátkou a ty budeš hľadať svojho naj priateľa,naj partnera.
On sa nemá čo zabávať 8 hodín z nejakou kamarátkou keď ma teba ako frajerku. Chod od neho. Toto není úprimný vzťah.
8 hodín? No tak to určite nie je len kamarátka. Kopni ho do riti a nestrácaj čas.
“Keď sme spolu neboli” ako že ty si bola preč alebo pred tým ako ste sa dali dokopy?? Zakazovať zmysel určite nemá, ale bez scény vysvetliť ako sa cítiš a prečo presne ti to vadí, nie len “lebo preto a basta”… zároveň počúvať, prečo je pre neho taká dôležitá… a hľadať kompromis, tráviť čas napríklad spolu, pokúsiť sa ju tiež spoznať… ak nechce počúvať ani upustiť, uprednosňuje ju a v takom vzťahu nemáš za potreby byť…
Poznáš tú babu? Lebo je možné že je to naozaj iba kamarátka. Keby bol 8 hodín s kamarátom bola by si kľudnejsia?
Rešpektoval a by som kamarátov a kamarátky, pokiaľ by mi to nezasahovalo do vzťahu. A ako sa poznám, tak by mi to vadilo extrémne, ak by mal kamarátku. Takte v takom vzťahu nemá miesto tretia osoba, buď ona, alebo ja.
Uz tu zopár takých písalo, co mali presne tento problém a po rozchode sa tie kamošky stali partnerky.
Ja by som povedala, že ak by to nebolo prehnane, občas by si napísali, zavolali, videli sa, tak pohoda. Ale toto už je cez čiaru. Ty máš byť pre neho aj kamoška, nie len dievča s ktorým práve chodí.
Na jednej strane chápem teba, že ťa to ubíja, chceš byť priorita, žiarliš, on ti nedokazuje, že si pre neho najdôležitejšia, chceš byť ty jeho naj kamoška, 8 hodín ti príde veľa,...
Na druhej strane ja som (kým sme spolu chodili a nemali ešte deti, domácnosť a málo času 😁) tiež mala kamošov, s ktorými som sa rozprávala o všetkom, niekedy tiež hodiny. Keď nemohol manžel (vtedy frajer) tak som šla von pokecať s kamošom a neriešila čas, či prídem domov o 17, 22 alebo aj o 3 ráno.
Ale zase oni boli naozaj kamoši, nič som s nimi nikdy neriešila ani riešiť nechcela a frajer/manžel mi úplne dôveroval. Aj on mal takú kamošku, bola mu ako sestra.
Ak by to bol chalan kamoš (a nie baba), vadilo by ti to tiež ? A stáva sa to často alebo len sem tam ? A dôveruješ mu na 💯?
Ťažká situácia 🫤
heslo dna: kamarat taky rad 😉 co ako 8 hodin spolu robili?
Chlap by takéto detaily o iných ženách nemal nikdy hovoriť frajerke zbytočne problémy, sa mi vidí a nielen frajerke 😁. Toto by malo byť tabu to som sa naučil, lebo toto majú všetky ženy takmer spoločné.sú proste naprogramované úplne rovnako. Veľmi háklivé na kamošov opačného pohlavia. Vo všeobecnosti omnoho žiarivejšie ako muži na kamošov opačného pohlavia😁.
Podľa mojich skúseností chlap nepotrebuje tráviť kopu času s nejakou kamoškou keď mu klape vzťah. Sem-tam sa stretnúť by sa dalo ešte tolerovať ale toto je už veľa.
Keď ti veľmi záleží na priateľovi zvolila by som fešte taktický posledný pokus.
Určite by som sa chcela stretnúť s tou kamoškou, spoznávať ju viackrát a po dlhšom spoznávaní si dohodnúť stretnutie len s ňou a poriadne ju "pootacat na razni", nech prizná pravdu a ako jej záleží na mojom priateľovi
Nemáš čo stratí len získať.
Vyberie si tú, ktorá bude naňho milšia.
Histercis a neviem co je na tom ze boli spolu 8 hodín a šla na posledný vlak.
Podľa seba súdim teba?
ak by ma to ubíjalo tak s takým vzťahom radšej skončiť,..