Ahojte, po 6 rokoch sa mi ozval môj ex… teda s tým že je môj obvodný lekár a písal mi že nemám preventívku… keď bol nejaký problém alebo som bola chorá ano riešili sme…ale čisto “pracovne”. Rozišli sme sa lred 6 rokmi. Nechal ma, kvôli inej. Ja už cez 2 roky žijem s mojím priateľom, máme spolu byt. Popravde milujem ho ale mam pocit že to nie je už také akoby bolo… nevenuje sa mi, keď sa s ním rozprávam ignoruje ma… mám pocit že mu ide iba o sex…vtedy sa túli a potom zas si ide svoje…. Nikdy sme sa nehádali… teraz čo deň to haaaadka…. Vobec nie je nijako pozorny ja vzdy vymyslam aktivity na ktore ide iba nasilu (mam ten pocit)…. Občas po mne zbľačí ze mam slzy v očiach… ale čo o toho ex….ozval sa mi zasa čisto profesionálne už asi rok nemá nikoho možno aj viac… a tak sme si trocha popísali, začal spomínať ľutovať aký bol hlúpi…urobil zle rozhodnutia a podobne… stále mi píše….lichotí…. Ja som ho veľmi ľúbila… ale jasne je to už masaker 6 dlhých rokov…. Vraj som sa mu stále páčila a páčim… dáva mi pozornosť akú mi môj priateľ už nedáva… viem že robím zle…som zufala… neviem si predstaviť iba tak odísť z bytu ktorý je náš a teraz všetky tie doťahovačky ktoré by boli…na druhej strane sa obavam že to su len take nalepky na oči… s byvalim sme si rozumeli vždy a aj si rozumieme ale momentálne už je to asi 4 dni intenzívneho písania…pripomenulo mi to staré časy..motýliky v bruchu a pod… teraz nič také nezažívam vždy to isté dookola ajked mojmu priatelovi poviem čo mi na nom vadi otočil to vždy proti mne
Najprv vyries terajsi vztah. Nie si v nom stastna, hadate sa, ponizuje ta. Ziaden byt by mi za stratu sebeucty nestal. Ked budes mat vyriesene toto, ries motyle v bruchu. Dovtedy si daj buscopan alebo nieco, co ich utlmi. Mozno za tan cas prides na to, ze ani jeden z tych dvoch nestal za nic.
@martinka13 asi máš pravdu… úplnú… ďakujem….❤️
Aj keby to s tum ex malo na druhukrat vyjst, najprv by som vyriesila aktualny vztah. Vyriesit byt resp. financie je to najmenej.
Aj keby si prekusla hrdost tak co od toho calas?Sama vies ze ta len oblbuje,vie ako na teba.Pred 6 rokmi ta nechal kvoli inej a teraz za nim pobezis lebo uz nemas motyle v bruchu?Co keby si to radsej usekla,povedala priatelovi ako sa vo vztahu s nim citis a navrhla napr.poradnu?Dat tomu sancu.
Dcera Lasicu sa po 20 rokoch vrátila k bývalému...ale ich rozdelila vzdialenosť ( kedze bol cudzinec ). V otázkach lásky ti nik neporadí- to skratka cítiš. A mimochodom ten tvoj vzťah by som ukončila - po 2 rokoch a Teba už dozenie k slzám...este by ste mali byť v eufórii zamilovanosti.
Viac ako intenzivne vypisovanie s ex by ma trapilo ze zijem s clovek s ktorym sa denne hadame a huka po tebe. Toto by som riesila ako prve, daj si do poriadku ako vlastne a s kym zijes.
Tvoj ex je tvoj lekar? Ja neviem, to by bola asi prva vec, ze by som zmenila lekara…
A je hlupe mysliet si, ze clovek, ktory ti v minulosti ublizil, ta teraz “zachrani” zo vztahu, v ktorom sa citis nespokojna.
Takže aby sme to zrekapitulovali... tvoj terajší ťa chce len na sex... a tvoj bývalý ťa teraz tiež chce na sex. Hmm... ťažká voľba...
Hmmm nevadilo by ti, že mal inú.... a jemu že žiješ s iným?
Ty máš ex stále rada...
Takze si to zhrnme.. si vo vztahu nahovno ktory vies ze aj tak skonci lebo chlap ta ma len na vyprazdnenie vajec.
Teraz sa ozve byvaly ktory ta odkopol kvoli inej ale uz rok nema kam zapichat tak si zrazu spomenul aka si uzasna
A ty nevies co robit? Ktoreho z tychto uzasov si vybrat. Tazka volba🤔
Vykašli sa na debilov a nájdi si niekoho kto ťa bude mať naozaj rád. Nikdy nedovol,aby sa k tebe choval niekto tak, ako sa chová terajší. Každý sa k tebe bude chovať len tak, ako mu dovolíš.
Jednoznačne daj tomu ex šancu určite ta nechce len opichat ty si bola pre neho ta pravá a teraz mu to po rokoch došlo .. Zmenil sa na 100% a ak sa dáte dokopy tak uz spolu ostanete kym vas smrť nerozdelí.. nikdy ta uz nevymeni za inú tak ako to uz raz urobil 😁
Tak s tvojim terajsim to nema ziadnu buducnost bez ohladu na tvojho byvaleho.
Pred 6 rokmi ťa okašľal kvôli inej a keď ho tá pustila k vode a on teraz nemá do čoho pichnúť, tak si spomenul na teba, pekné od neho. 🙄 Moja mama takýchto chlapov nazýva "recidivisti". Lebo sa vracajú k tej istej babe. A to toľkokrát, koľko im ona dovolí. Lebo on nechal teba, nie ty jeho. A tak si myslí, že ty si ho predsa vtedy milovala, nechcela si sa rozísť. Takže budeš určite celá šťastná, že ťa opäť chce. Neurob tú chybu, že by si mu dala znovu šancu. Lebo mu tým dáš najavo, že keď sa objaví nejaká lepšia, môže ťa kopnúť do prdele zase a bez rizika, lebo ak mu to s novou náhodou nevyjde, si tu ešte ty, čakáš, ako verný pes a celá šťastná ho vezmeš späť. Aspoň na tú chvíľu, kým sa zase neobjaví niečo lepšie.
A ešte jednu radu ti dám: zmeň lekára.
Raz Ťa opustil, urobí to zas.... Určite by som sa k nemu nevrátila. Máš určite aj pekné spomienky na váš starý vzťah, ktoré sú teraz silnejšie kvôli skripajucemu súčasnému vzťahu. Ak nie si šťastná, porozmýšľaj nad rozchodom. Ale nie kvôli niekomu, kto Ti ublížil.