Prežila som nie ľahký rozchod

24. júl 2024

Prežila som nie ľahký rozchod. Dostávala som sa z toho dlhé mesiace. On sa mi zo začiatku ozýval, potom ja jemu bez odpovede. Z jeho strany ma blokoval všade, potom odlokoval a takyto kolotoc to bol. Po dlhšej dobe sa znova ozval s tým, či mi nechýba, ako žijem, že si spomenul ako sme sa stretávali. Potom ma znova zablokoval ale na msg to nechal voľné alebo obmedzené, neviem... Mám za tým hľadať nejakú manipuláciu? Neodsudzujem ma tu za to, že nad tým premýšľam. Bol pre mňa podstatnou časťou môjho života.

autor
24. júl 2024

Myslíte, že sa len hrá, alebo to nemá vysporiadané v sebe

aliziana
24. júl 2024

Ani Ty to nemáš vysporiadané, keď nad tým rozmýšľaš. Zablokuj si ho Ty, aby Ti nemohol písať

viestta
24. júl 2024

Preco riesis to co riesit vobec netreba? Ked nemate spolocne deti, tak sa mu neozyvaj a ani on by nemal mat dovod ozyvat tebe. Jednoducho je to minulost, cervena ciara za tym co bolo a akurat pozdravit ked sa na ulici nahodou stretnete. Teba nema co zaujimat ci on je s tym vysporiadany, zaujimaj sa o to ci si vysporiadana ty. Si s tym vobec vysporiadana? Ak nie, tak na tom pracuj. Pre zaciatok tym, ze prestanies riesic preco a naco. Pre vlastne dobro ho prestan riesit.

tamara_234
25. júl 2024

Pre teba je dolezite aby si sa posunula dalej a nasla si stastie sama v sebe, a to tam urcite je. Ak dáva taketo nejasne signály, je to podla mna zahrávanie sa z jeho strany a nezaslúzi si aby si mu venovala tolko myslienok alebo pozornosti.

vyrovnanaosoba
26. júl 2024

Nezaslúži si ani jwdnu tvoju myšlienku. Bodka.