Prestali ste zdraviť ľudí, ktorí vás nemusia?

13. okt 2024

Ludom ktory vas nemusia ale pretvaruju sa ? Ja som sa tak rozhodla len teraz nieže mam výčitky len myslím ze ich je aj dosť . Keď idem po meste nie vždy sa vyhnem pohladu🙈¹..pritom ja som taky typ s každým rovnako . Niečo sa vomne zmenilo, citim to tak len dúfam ze je to ozaj správne

danielahamar
13. okt 2024

Áno, prestala. Ako ľudia prichádzajú do našich životov, tak aj odchádzajú 😉

dadis
13. okt 2024

Nie 😅. Je to trapne a detinske.

lonely66
13. okt 2024

zdraviť? to nie. ale baviť sa s nimi, to som prestala. prestala by som zdraviť iba v prípade, ak by som sa stretla s nimi 3x, pozdravila a oni nič. vtedy by som úplne prestala...

pe_mi
13. okt 2024

Možno by som sa ja zamyslela nad tým, prečo je toľko tých ľudí,ktorí mňa nemusia.akoze nie s každým si sadneš, ale žeby som ja napr.mala viac ľudí,ktorí ma nemusia.aspon o tom neviem

aurinia
13. okt 2024

Ja zdravim všetkych a s usmevom. Aj tych čo ako to ty pišes "nemusim". Vobec ich totisto neriesim. Mam svoj zivot. Ak ma nemaju radi, je to ich problem. Zdravim pretože je to zakladna slušnost.

diewcatqoo
13. okt 2024

Nie, zdravim kazdemu. Pozdrav je zakladom slusnosti a nikdy sa neznizim natolko, aby som pri nahodnom stretnuti odvracala hlavu. Ved je to totalne trapne.

danielahamar
13. okt 2024

@lonely66 no ja mám presne také prípady, že vždy sa zdravím prvá a keď po niekoľkých pokusoch vidím, že nič, tak prestávam aj ja. Samozrejme v práci zdravým každého, ale čo sa týka súkromia nie.

wolf_
13. okt 2024

Odzdravím každého kto ma pozdraví, ale prvá zdravím len koho chcem pozdraviť. Nepovažujem to za povinnosť a nemám rada také tie vynútené pozdravy plné pretvárky. Rob ako cítiš.

biba_18
13. okt 2024

@wolf_ on ako muž alebo mladší by to mal robiť prvý a keď sa mu niekto pozdraví by sa mal odzdraviť, tak to jednoducho je…

sisaka
14. okt 2024

Zdravím všetkých, ktorých poznám, v niektorých prípadoch aj ľudí, ktorých nepoznám a nevyberam si medzi nimi na základe nejakých vnútorných sympatií, je to základná slušnosť, nemusíme byť všetci kamaráti, ale pozdravom dať na vedomie, že niekoho registrujeme je v našej kultúre zaužívané a nerobí mi to žiadne problémy. Z pozdravu ma ešte nikdy ústa neboleli, ani zo mňa nikdy neubudlo.

benimnadir
14. okt 2024

Zdraviť som sa neprestala, ale už iba prejdem okolo, nezastavujem sa. 🙂

katy084
14. okt 2024

Nuž našťastie sa s nimi nestretavam😃, keď už náhodou tak sa pozdravim a idem ďalej...pomyslím si svoje a usmejem sa

paciko9
14. okt 2024

Ja aj tak aj tak😆. Slusnost kaze pozdravit, ak sa odzravia. Tak sa len pozdravime a ideme dalej. Ale su aj taky, podzavim a ziadna odozva, tak som sa prestala zdravit aj ja.

bublinka1426
14. okt 2024

ako kedy, vacsinu ano, ale obcas pozdravim.

lonely66
14. okt 2024

@danielahamar no.... ja som si povedala ešte ako "mladá šťanda", že trikrát a dosť 😀 maminej susede čosi prebehlo hlavou, už nepamätám čo, nikto jej neublížil ani fyzicky ani slovne. a ja že: dobrý deň, ona nič. o pár dní: dobrý deň, ona nič, tak ešte raz dobrý deň a ona nič. potom som prestala. zaujímavé, že do pár týždňov sa pozdravila prvá ona 😀 je cca 30 rokov staršia, možno aj viac. a tak som odzdravila a znovu som sa začala prvá zdraviť. odvtedy ani raz sa nestalo, žeby neodzdravila 😀