Ahojte. Chcem len radu možno pomoc lebo už je to 5 rokov a sama neviem čo skôr. Ide o to že s priateľom to bude tento rok 5 rokov čo sme spolu a posledného polroka začal čas venovať radšej jeho kamarátovi ako mne. Spoznali sa totiž cez YouTube keďže tam chodia videá z URBEX opustených krytov, budov atď ak vam to niečo hovorí. Tam spoznal jeho kamoša a nejde tak o to že ma záľubu, nech ma kolko chce ale prečo posledného polroka ide radšej s ním von ako by mal so mnou tráviť čas? Kým ho nepoznal bolo všetko tip top chodili sme po turach, prechádzky lesom, vystúpy na všelijaké kopce atď. Teraz? Posledného polroka to absolvuje len s ním a jeho odpoveď na to je že ZIJEM S TEBOU A NIE S NIM A TRAVIM DOST CASU AJ S TEBOU. To ale není pravda lebo obaja nakoľko pracujeme tak sa stretneme len večer pretože on je doma skôr keďže robí 8cky a ja neskôr lebo robím 12stky to ideme Max na malé posedenie do baru a hneď spat lebo na druhý deň vstávame. Nech ma kamarátov koľko chce len mne ide o to že aj so mnou by mal tráviť čas. Povedzte mi ako ho prinútit k tomu aby bolo všetko tak ako predtým lebo odkedy ho pozná tak je viac s ním ako so mnou a z toho som dosť nešťastná lebo tie chvíle mi chýbajú. Viem si spraviť aj sama program ale to už není ono. Už som mu aj povedala ak nepríde zmena zrejme nemôžme byť ďalej spolu aj keď 5 rokov je 5 rokov a jeho odpoveď bola takáto. VIEM AKO SA CITIS ALE MNA TEN URBEX BAVI. Šla by som s ním lenže ja niesom moc na pozeranie starých budov a zrúcanín. Ak viete poradiť budem rada. Vďaka
@vivien120 ahoj,tu ti dava priatel iba najavo,ze nemôzes mat v nom pocit istoty,lebo ako pises,netusis preco sa to zmenilo ked to bolo predtym v poriadku.Jemu je vlastne jedno ako sa citis,takze zacina byt aj sebecky a vidis,komunikacia nic neriesi,lebo jeho to vlastne netrapi,jemu je dobre,ale ty sa trapis.Keby ta mal priatel naozaj rad,nedopustil by aby si sa trapila.Daj si otazku ako sa v tomto vztahu citis,od kedy mas tieto zle pocity a povedz si,ci chces dalej takto zit.Lebo chvilu to mozno vydrzis,ale raz prejde ten pohar trpezlivosti a uz nebude cesty spät.Ver mi,zivot je taky.Drzim palce a vela sil!🍀♥️
No ja mam teda iny nazor. Nemyslim si, ze par musi travit vsetok cas len a len spolu. V prvom rade ide o jeho konicek, netula sa po baroch a neoziera alebo nefetuje s kamosmi. V druhom rade, musis sa naucit travit cas aj sama alebo mat svoje konicky a nebyt zavisla na svojom partnerovi, inak to nie je zdravy vztah. Je super mat aj spolocny konicek a uzivat si cas spolu ale ako mozes od niekoho chciet, aby sa vzdal vsetkeho a bol len a len s tebou lebo ty asi nemas kamosov ani svoje konicky? Podla mna to je od teba sebecke.
@vivien120 ja by som si dala s nim rozhovor, keby to nepomohlo vykašlem sa na neho, jeho nezaujímas ty, tvoje potreby ani tvoje trápenie, k čomu je taky chlap? Keď si mu není ty dobra, nech ide za tým kamarátom. Hold smola, no lepšie to spoznať teraz ako neskoro.
Vyckaj. Niekedy tieto veci človeka nadchnú na pár mesiacov a potom to opadne.
Urbex je vzruso. Objavujes nieco “nove”, co po sebe ktosi zanechal. Je to tajomne, mozno tam aj nieco zaujimave najdes,… Je to taky jemne hazardny, ale bezpecny adrenalin (teda, v zavislosti od opatrnosti, ci bezhlavosti urbexera).
Tak sa mu necuduj, ze ho to chytilo. Dnesni chlapi nemaju kde poriadne vybit testosteron (ak neratam vojnu tu hned za rohom). V mieri proste nemaju. Co neznamena, ze im ho priroda automaticky zredukuje.
Potrebuju vzruso a pocit, ze nieco vynimocne konaju/ziskavaju.
(Preto sa aj tolki zabiehaju za inymi zenami.)
Skus ist s nimi. Mozno to aj teba bude nakoniec bavit. Istym sposobom je to tiez vylet, moze byt spojeny tiez s turou (niekam treba dojst).
Mozno ta to chyti este viac nez priatela. 🙂
A mozno ho potom vylakas aj na vase vylety po opustenych miestach, len vo dvojke.
@moonlight1210 nemyslím si žeby ma to bavilo nakoľko raz som to skúsila ešte v predošlom vzťahu a nudilo ma to. Napr taká Tura alebo spoločne prechádzky ma bavia viac lenže on už o to ani nestojí to je to najhoršie. A vzhľadom na jeho kamaráta ktorého som mala možnost zazit ako sa správa a robí zo seba niečo čo není tak to už vôbec. Človek ktorý pri nejakej chybe osobnostnej prehlási že si nemá čo priznavat je u mňa blbec.
@vivien120 môj názor je, že pokiaľ on nebude chcieť, neprinútiš ho. Ja toto poznám veľmi dobre a je to jedna z vecí, na ktorých ten vzťah stroskotal. Ja som tiež toho názoru, že chlap by mal voľný čas tráviť aj so ženou, nielen svoje koníčky stavať do popredia.