Prehnané city

miushania
10. okt 2023

Ahojte baby, chcela by som sa vás všetkých spýtať, či už ste niektoré mali takéhoto partnera a čo ste v tom prípade robili. Po dlhej dobe som si našla partnera, je milý, pozorný, slušne vychovaný, nič mu proste nechýba, aj k mojim deťom sa správa pekne. Láska tam je z oboch strán.. lenže po čase, som si všimla že to akoby "preháňa" alebo neviem ako by som to popísala presne s citmy. Každá žena má rada keď jej muž napíše alebo povie pekný kompliment, niečo pekné, že vás miluje a tak ďalej. Lenže čo ak to je na dennom poriadku stále a poviete si že nie je to už trochu prehnané? S bývalým partnerom čo mám deti to bolo úplne opačne a boli tam naozaj hrozné veci ktoré tu písať nechcem ale keď už mám niečo, po čom som dlho túžila tak sa mi to zdá byť divné... s terajším partnerom nebývame spolu keďže on je z Bratislavy. A keďže si píšeme stále a voláme, tak je tam vždy z jeho strany povinne každý deň "chýbaš mi, milujem ťa" a podobne veci. Nie že by mi to nejako extra vadilo ale až moc je citlivý a akoby to preháňa že stále dookola to isté niekoľko krát za deň. Snáď ma chápete... mali ste niektorá s týmto skúsenosť? Viem sama, že by som sa mala s ním o tom porozprávať ale zaujímalo by ma, keď ste niečo také mali vy, tak ako ste sa cítili a postupovali ďalej.

ska1991
11. okt 2023

@miushania my si vieme povedať take veci aj 30x do dňa…niekedy aj do hodiny 😁
Sú dny kedy sa vôbec nevidíme a nie je na to čas
Sme spolu 7 rokov
Príde mi to úplne normálne no ale záleží už na každom co mu vyhovuje

andreatytler
11. okt 2023

@miushania Mas pocit ze tym ze to vravi tak casto tak to zovsedniva a straca na ucinnosti a stavaju sa z toho prazdne frazy?

evatko
11. okt 2023

Sme spolu 25 rokov a máme to na dennom poriadku. (Ak nie sme pohádaní🤭). Vďaka Bohu za to. A neprišlo mi to za tie roky ani raz divné, ani prehnané. Čo by za to iné ženy dali. Nehľad problém tam, kde nie je.

domininini
11. okt 2023

@miushania ved to je krasne bud rada 🙏
My s mojim manzelom si hovorime milujem ta 30x denne prinajmensom :D stale objatia, pusy a to sme spolu uz 11 rokov ❤️ vazim si to a tesim sa z toho

tanyag
11. okt 2023

Mala som to tak a po čase som zistila, že mi to vadí ale z toho dôvodu, že ja som to tak intenzívne necítila ako on. Vzdialenosť robí veľa, ja nie som na takéto slovičkovanie na dennej báze, ja som skôr za osobnú blízkosť, možno ak by ste boli spolu každý deň a vravel by ti to osobne, cítila by si to ináč. Skús popremýšľať, či tie city z tvojej strany sú tiež také silné ako z jeho. Ja som mu to napísala, že nepotrebujem, aby mi denne 100krát vyznával lásku, ustúpilo to, ale do takej miery, že sme sa citovo vzdialili a zrazu z jeho veľkej prehnanej lásky nebolo nič 🤨 A boli sme spokojní obaja...

marcellka32
11. okt 2023

30x za deň povedať je už len povedana veta...
Za mňa činy sú viac ako slová...

kvadrinkaaa
11. okt 2023

No ja tiež nie som typ na cukríčkovanie. 😃 asi by som mu to slušne povedala…

akiana
11. okt 2023

Kolko ste spolu?

letmebe8
11. okt 2023

@miushania možno ti to vadí, pretože si zvyknutá na to, že bývalí partneri s tebou zle zaobchádzali. Ja to mám tak isto.....

januska12323
11. okt 2023

Ako dlho ste spolu? V puberte sa mi to páčilo až kým mi s tým nezačal liezť na nervy. Skončilo to, ani raz sme sa nevideli ale vraj ma miloval 😁 podľa mňa keď to niekto naozaj tak cíti vieš o tom aj bez písania 30x za deň.

monikkatt
11. okt 2023

@miushania vsetkeho vela skodi.. aj takeho presladeneho spravania. Viem o com hovorim.

oli18
11. okt 2023

Co ine by za to dali. Bud rada, ze sa nemusus doprosovat. Lebo su aj taki, z ktorych sa to neda vydolovat.

mk1111111111
11. okt 2023

Su aj chlapi, co radi pisu a velaaa a radi "lcasto so vsetkou uctou prejavuju city slovami.... a su aj taky, ktori tiez miluju, ale na slovicka velmi nie su. Potom su este oblbovaci Je len na Tebe, aby si vyselektovala, ci je to uprimne, to my neodhadneme, nepozname ho

miushania
autor
11. okt 2023

@evatko nemusí to byť problém, stačí to povedať 3x-5x za deň to by mi nevadilo, zasa nechcem aby bol úplne na mňa naviazany. Proste to stráca také to svoje čaro na tom..vážim si toho ale necítim napríklad to, keď vám niekto napíše "milujem ťa" a vás to poteší ako nikdy, mám to tak, keď to vidím 30x do dňa tak si len poviem "och.. už zasa" a samozrejme aj ja jeho len to stráca to čaro

miushania
autor
11. okt 2023

@oli18 taký bol bývalý partner práveže no. Som rada že terajší to vie dať najavo len keby to aspoň trochu tak neprehana

miushania
autor
11. okt 2023

@andreatytler stráca to to svoje čaro. Už ma to ani tak nepoteší keď mi to 30x za deň napíše alebo povie

beronsche
11. okt 2023

@miushania Ako dlho ste spolu? Vnimas aj nejake ine "zvlastnosti"?
Obcas a to netvrdim, ze je to vas pripad, to moze byt snaha partnera si manipulative priputat a ovladat ho. Takyto love boombing je technika manipulatorov, skus si o tom nieco precitat.
Ale ak nebadas ziadne ine naznaky, mozno je to fakt Len taky typ cloveka.
Kazdopadne, zbystrila by som pozornost.

hankab
11. okt 2023

@miushania aj moj je taky a som zanho rada, ale dokazuje mi to aj skutkami, nie len recami. Je to taka povaha, mozno aj on konecne stretol niekoho, s kym mu to super klape a je za teba strasne rad.
Ja to inak tiez nepotrebujem pocut 30x denne, ale viem ze keby som na to nereagovala, tak by moj mal pochybnosti ci to citim rovnako. Tak som si na to zvykla a aj ked mu to nehovorim prva 30x denne, tak aspon odpoviem, ked ma potrebu davat najavo svoju zalubenost 😅

dankanka
11. okt 2023

@miushania zrejme Ta ma radsej ako Ty jeho..vtedy to zvykne vadit..

falbala132
11. okt 2023

mne by to vadilo. 30x za den by bolo pre mna az obtazujuce. randila som s takym a dostala som z neho po case az alergiu a doteraz ma striasa ked si na to spomeniem. ale kazdy sme iny. no moj "jazyk lasky" to teda nie je.

beloved
11. okt 2023

@miushania A nie je to skor to, ze ti zacina v hlave blikat vystrazna kontrolka a len si si to zatial neuvedomila?

tanyag
11. okt 2023

@falbala132 presne to, bolo to až hrôzostrašné...sama mám skúsenosť

jania023
11. okt 2023

@miushania prejavuje city nedobre, neprejavuje city tiez nedobre. Zial zlata stredna cesta nieje. Bud ti ich prejavy a tebe to vadi alebo neprejavy a tiez ti to bude vadit

andreatytler
11. okt 2023

@beronsche Presne toto ma tiez napadlo, ze je mozne ze tento chlap nebude o nic lepsi od ex a toto prehnane cukrikovanie je len snaha si zenu omotat.

andreatytler
11. okt 2023

@miushania Ak ti to uz vyslovene vadi, tak by som sa o tom s nim porozpravala, ale priprav sa na to ze to asi nebude mat dobru odozvu.
Hlavne rozpravaj o sebe. Nieco ako napriklad: Zlatko lubis ma? Su dni kedy mam pocit ze ani nie, lebo mi to napises tolko krat ze sa z tej vety stava len fraza bez vyznamu a potom neviem ci ma skutocne lubis alebo to len pises zo zvyku.
Aj sa tieto jeho slova odrazaju v skutkoch? Bozkava ta, objima, nosi ti dary, je pozorny?

wivienka111
11. okt 2023

treba sa o tom porozpravat ak je to moc, mala som takeho priatela a mne akoze vadilo, ze vsade stale mi lasku vyznaval, ze bolo toho ozaj moc, ale tak treba si uvedomit, ci su to len slova alebo aj ciny

miushania
autor
11. okt 2023

@andreatytler chystám sa s ním o tom porozprávať. Práveže je taký, že mu to ani na verejnosti neprekáža, objíma ma, bozkáva, všetko možné čo je zlaté od neho len chcem aby to tak veľmi neprehanal

monitachiara
11. okt 2023

Aj mne to vadilo u partnerov ktorých som lubila menej ako oni mna. Ale to som si uvedomila az teraz. S terajsim partnerom si to tiez nevieme prestat hovorit a pisat, ako sa milujeme a aky sme stastny ze sa mame.