Nie sme s priateľom dlho asi 3 mesiace.
Nedávno niečo hľadal ja FB a nevedeli sme to nájsť to je jedno vlastne čo .
Preháňam keď mu prestavať veriť keď na FB vám vyhodí návrhy priateľov a on ťukol na niekoľko žien pozrel len ich profil.
Právom som s toho sklamaná alebo nie ?
A rokov mate kolko?
Pre jeho dobro sa naňho vykašli.
Mala by si mu vysvetlit, ze teraz uz len na Tvoj profil a ziaden iny, vsetky priatelstva zrusit a mat oci, usi a vsetko len a len pre Teba😝
Toto je ake narecie? 😅
A ty si sa nepozrela za tie 3 mesiace na iného chlapa? Pokiaľ klikol len na ich profil a nie na ich myš...
😂😂dievča, prosim ta. Pre jeho dobro z neho sprav ex.. lebo ak ti teraz vadi prezeranie Fb profilov o mesiac ti bude vadit 60rocna predavačka v tescu co sa spytala na clubcard
Skúsila si sa ho opýtať napríklad na to? Alebo ides len vykonštruovať story, zduješ sa a dobre bude? Mne ako návrhy priateľov vyhadzuje kolegov mojich rodičov, manželov mojich kolegýň, bývalých spolužiakov a proste je to zmeska všetkého možného z môjho okolia a teraz to znamená čo? No nič, nic sa nestalo, algoritmus sa stal. Akože ak si ich otváral tak to asi znamená, že ich pozná. Ono to tak väčšinou býva, že tie návrhy nie su úplne odveci a človek pozná aspoň z videnia alebo počutia väčšinu tých ľudí. Mne to príde ako urážať sa na niekoho za to, že má život aj mimo teba …. Ešte keď ste spolu tak krát tak LOGICKY ma život aj mimo teba. Ledva ste spolu začali, nič o ňom nevieš, ale týmito udúvačkami sa ani nič nedozvieš. Akože sorry ale chováš sa ako pubertálna dramaqueen ktorá robí drama len aby upútala pozornosť a bola zaujímavá
3 mesiace a on ešte nie je vytrénovaný? Oči lyžičkou vylúpnuť, aby v meste nepozeral, prsty o posledné články skrátiť, aby neklikal, aspoň jedno kolienko prestreliť, aby sa za žiadnou neotočil, ideálne ho daj do polohy horizontálnej, uviaž, previaž, klapky na tie vylúpnuté oči a pozbaviť svojprávnosti.
Počkaj či to správne chápem.
Boli ste spolu, otvorený jeho fb a niečo hľadal, popritom si klikol na návrhy priateľov a pozeral či niekoho z nich nepozná. Kde je problém?
Ano prehanas.Ludia a zeny obzvlast (!!!)maju tendenciu povazovat domnienku za pravdu a dokonca sa za nu aj bit.Nikdy never vlastnym domnienkam.Ak ti intuicia nieco hovori neignoruj ju,bud vnimava,prever si situaciu,ale never vlastnym domnienkam.Pri muzoch plati jedine riesenie a to je opytat sa.Priamo,rovno.V opacnom pripade si mozes znicit vztah kvoli domnienke, ktoru si si vykonstruovala vo svojej hlave a uverila jej,ale nema nic s realitou.
Jaaaa by som tie internety zakazala, kazda druha diskusia o vztahoch je o tom kto co komu lajkol, kde klikol a ze je online/videl to a neodpisuje
@tykat nechal mi videné, čo mám robiť 🥺 môj obľúbený novodobý patvar
cize priatel nieco hladal na FB, vyskocili mu nejake navrhy priatelstva, on si pozrel profily a .. to je vsetko, spravne tomu rozumiem? :D no chudak chlap :D ked po troch mesiacoch riesis taketo nezmysly.. :D
rozhodne ho opusti, uľaví sa mu
@januska12323 Ty nechapes ze tam boli ženske v tych navrhoch na "mohol by som poznat" a on SI POZREL ICH PROFIL?? Ved to je tazka nevera ty kokos😂😂😂😂
@lavender94 Ale veru vyhadzuje veľa ľudí,čo sú priatelia priateľov mojich FB priateľov.Takze občas na nich kliknem,lebo netuším odkiaľ sa mi tam vzali,😂
@rorino ja napríklad asi 50% poznám. Lebo väčšina mojich priateľov na Facebooku je z lokality kde bývam a aj ich priatelia su prevažne odtiaľto, tak je dosť veľká šanca že som toho človeka niekedy v živote videla. Ale neviem, nebrala by som ako nejaký redflag, keby si môj chlap pozerá opačne pohlavie. Mne takto minule vyhodilo bývalého a normálne som si pozrela čo tam ma, že ako žije a tak. Najprv som mu chcela aj napísať ale to som si potom povedala, že nejdem si ja toto robiť 😂 a nemyslím si, že je to nevhodné.
@lavender94 Máš pravdu,veď preto sú to sociálne siete.A keď si pozriem kohokoľvek profil,to ešte neznamená,že za tým treba hľadať niečo iné.No bohužiaľ celá ľudí "žije" sociálnymi sieťami.
Teraz som sa dobre pobavila po náročnom dni 😅
Áno preháňas a extrémne. Chudák chlapec, mat takúto ziarlivu xantipu pri sebe
To je aký translator? 😃😃
Čo????