Predpoveď konca vzťahu

31. okt 2022

Myslíte, že niekto môže predpovedať ako dopadne vaša láska/vzťah? Mám tu predikcie od známych na môj vzťah, zdá sa mi to absurdné, ale v podstate mi je to aj vtipné aj smutné zároveň.

viestta
31. okt 2022

Tie predikcie môžu vidieť to co ty ešte nevidíš alebo vidieť nechceš. Len čas ukáže, či sa naplnia

lindous
31. okt 2022

Známi často vidia veci objektívnejšie ako my... ak ti to je niekto blízky, zamyslela by som sa nad jeho argumentami, prečo si myslí, že nám to nevýjde, či pred niečím nezatváram oči.. Ak je to niekto kto vás ledva pozná, tak jedným uchom dnu, druhým von, s tým že nechápem, prečo sa ku tomu vôbec vyjadruje.. Či sa to dá predpovedať? Nie je to vec osudu, ale série vašich vlastných rozhodnutí, takže budúcnosť vášho vzťahu máte v rukách len vy dvaja..

ckocka
31. okt 2022

Predpovedať može každý, prečo by nemohol. Predpovedať správne bude nejaké percento, ktoré sa náhodou trafí.

janne318
31. okt 2022

Predpovedať sa dá počasie. Vzťah nie je súhrn meteorologických úkazov. Jeho fungovanie a existencia je len a len v rukách partnerov.

mikadooo
31. okt 2022

Pravdaže môže. Hocikto môže predpovedať hocičo. To však neznamená, že to tak aj bude 😁. Žiaľ, v tomto prípade to tak vyzerá, že celá rodina vidí, že tvoj partner je taký a taký, len ty to vidieť nechceš.

blondtana
1. nov 2022

Mne tiež všetci hovorili, že to nevydrží, je mladší, nájde si časom mladšiu, a aj jemu a sme spolu 16 rokov, sme manželia, máme dieťa a to sme šli do vzťahu, keď ja som si na seba už zarábala a jeho ešte na VŠ živili rodičia, takže zodpovednosť u neho 0 bodov, netreba vždy veriť tomu, čo iní ľudia povedia, aj keď nehovorím, že nemôžu mať pravdu 😉

janickacrazy
5. nov 2022

Ľudia toho nahovoria. Ja keď som všetkým oznámila, že po 2 mesiacoch s mojím mužom sa ideme brať, tak mi všetci povedali, že som sa zbláznila, že prečo tak skoro a že to nemôže fungovať. No jasné, sme spolu 14 rokov a všetko funguje ako hodinky.