Pred týždňom sme sa rozišli

16. jan 2024

Ahojte, chcem sa asi len trocha niekomu zdôveriť. Rozisli sme sa priblizne pred tyzdnom, netrvalo to medzi nami dlho, cca 2 mesiace s tým, že sme sa stretavali vikendy, no komunikácia bola medzi nami dost intenzívna aj napriek tomu keďže bol z diaľky. Je pravda, že sme mali dve nezhody, pričom mi na zaciatku povedal, že nemá empatiu, je neromanticky a necitlivý. Povedala som si ok, aspon je uprimny a isto to nebude take zle ako mi hovori, no postupne ako sme sa spoznávali som zisťovala, že mal pravdu a boli obdobia, že bol ku mne mily a láskavý a nasledne úplný opak, keď som mu to povedala a bola to príčina aj jednej z nasich hádok povedal len, že on je taký a iný nebude. No ja to nechapem keď na zaciatku bol naozaj mily, prejavoval mi city, snažil a potom sa ako keby odkryla jeho prava tvar. Mala som napriklad sviatok, nič mi nekúpil lebo som som mu povedala, že nič nechcem, no predtym mi sľuboval, že na narodeniny ma prekvapí (čakala som teda prekvapenie) a mal ine podobne reakcie, ako napriklad otazky typu na koľko € si ho vážim, koľko som mala sexuálnych partnerov a podobne. Kamoska tvrdí, že ma zrejme narcisticku povahu. Tak trocha mám obavy že sa možno ozve a ja keďže ho mám stale rada nu podlahnem. Ešte dodám, že byvala frajerka sa s nim rozisla z dôvodu, že bol ku nej chladný.

modrykolibrik
16. jan 2024

Uprimne? Moje bývalí bol taky isty. Odisla som od něho a dobre som spravila. Takže nemáš za čím lutovat

athena27
16. jan 2024

nepodľahni, toto budúcnosť nemá... ak podľahneš časom sa zas popáliš. Je to na tebe, učíme sa z vlastných chýb 🙂

vanilkovazmrzka
16. jan 2024

Je aky je a ty ho nezmenis. Ak sa ti nepaci, aky je, tak neni dovod podlahnut.

fodorka
16. jan 2024

Nuz nie kazdy chlap je brutal empatik a prejavuje city. A nezabudaj jasne ze chlap ked chce ziskat zenu da najavo city resp naklonnost a potom sa ukaze bezne aky je.... Bud to beries alebo nie a treba hladat dalej. Nesadol ti

lucia7933
16. jan 2024

bud rada ze to boli len 2 mesiace ..a nie 2 roky

viestta
16. jan 2024

Zmenit mozes len seba, ineho nie. On sa zmenit nechce, tak neviem co sa v tom este pitves. Dva mesiace nie su dvadsatrocne manzelstvo. Ale ty tu vyplakavas ako by si sa rozchadzala po tom dvadsatrocnom manzelstve. Randenie je o tom aby sa ludia spoznavali. Spoznali ste, ze nemozete byt spolu. Tym to konci, kazdy pojde svojou cestou

la_dolce_vita
16. jan 2024

S takym muzom by si sa trapila.. po 2 mesiacich by to malo byt dokonale a uzasne. Je to kratka doba, preboli to. Inak vsimam si, ze maloktory muz je empaticky, im tato vlastnost vobec nie je prirodzena. A romantikov je tiez ako safranu.. ☹

danica2711
16. jan 2024

poznali ste sa 2 mesiace, to je pri dobrej vôli tak 8 víkendov, z toho 2x ste sa stihli pohádať, už za tú kratučkú dobu ti na ňom veľa vecí vadí - z toho je jasné, že to ešte nemôže byť taká láska, aby si z toho bola zúfalá (pravda, ak nemáš 16), ako aj to, že do budúcnosti to dobré vyhliadky nemá. Aké "bojím sa, že mu podľahnem", keď sa bojíš, tak to asi zas až tak nechceš, tak sa zatni a nepodľahni a máš vystarané

lindous
16. jan 2024

Baby už dobre napísali, proste ste si nesadli a podľa toho ako ho opisuješ, tak tomu úplne rozumiem... dodám len, že ak sa bojíš, že sa ešte ozve a neudržíš sa, tak ho blokni všade kde sa dá...

koniarova
16. jan 2024

Po dvoch mesiacoch robíš takto teátro? Veď sama vidíš, že to nefunguje po tak krátkej dobe, tak nebude ani v budúcnosti.

karolinakovac
16. jan 2024

Ved Ti sám na začiatku povedal že nemá empatiu, prepáč ale čo si čakala? Áno, absencia empatie a súcitu sú prejavy narcistickej osoby a v takomto pripadne mozes oslavovať, že si sa vyhla zronenej nešťastnej budúcnosti. A do budúcna ver ľuďom, keď Ti povedia /ukážu akí sú a nesnaž s v nich vidieť len to dobré a vidinu zmeny.

mk22
16. jan 2024

8t vztah aj to iba cez víkendy.. Takých ešte bude.. Kašli na to

gabika0825
16. jan 2024

Zacni si vážiť samu seba… ako dokážeš napisat že znova podľahneš, však 2 mesiace to je extrémne krátka doba na to aby si sa takto namotala. Nebuď naivná a výhod ho z hlavy. Zablokuj ho všade a nezdvihaj jeho číslo. Ak by sa aj ozval, ak nebudeš reagovať, prestane ho to bavit. Či si myslíš že o teba bude bojovať a kričať ti pod oknom? 😂🙈 toto nie je ten typ ktorý by to robil.

patus_2
16. jan 2024

Nemá empatiu a je necitlivý - sám to povedal. Nič lepšie ako rozchod sa ti nemohlo stať.

mimikarol
17. jan 2024

Čudovala si sa že ti nič nekúpil keď si povedala že nič nechceš???

rikarika
17. jan 2024

Kolko mal rokov? Ono cim bude starši, tym sa bude jeho ,chladnosť' viac stupnovat.