Prečo ženy trápi, keď si ich ex nájde inú ženu?

20. okt 2023

Dokonca aj keď oni samé iniciovali rozchod. Tiež ma zaujima keď máte deti v striedavke ako vnímate to že vaše dieta zrazu trávi čas aj s partnerkou otca? Neprekáža vam to?

zuzanka.zuzu
20. okt 2023

aha takto. klikla som podľa názvu a chcela som napísať nech si nájde aj 10 súčasne, je mi to fuk 😜 ale ty myslíš otca deti, nuž to je úplne iné... ja keď vidím a čítam čo za pitche chodia po svete tak sa aspoň do 18tky detí nerozvediem, nie kvôli mne a mužovi, ale kvôli prípadnej novej (a tie ženy vôbec nie sú hlúpe, len nekompatibilne so mnou, pričom s mužom by si možno aj rozumeli)

tenerifka
20. okt 2023

nebola som v tej situacii, ale chapem to tak, ze 99% rozvedenych muzov, co maju striedavku, ma uplne u prdele vychovu svojich deti, hodi ju bud na svoju matku, alebo na novu "partnerku", a 99% tychto "partneriek" ma u prdele vychovu cudzich deti, s muzom je vacsinou len kratkodobo a zo zistnych dovodov. Hocijaka matka v prvom rade mysli na blaho svojich deti, a v tychto pripadoch je to cele zle. Ano, su aj svetle vynimky, vdakabohu. Ale vacsinou takyto muz nedba na zdrave navyky deti, zdravu stravu.....za striedavku bojoval len aby nemusel platit vyzivne. Mama zakaze tablet, otec a macocha povolia, aby mali od zmrda pokoj. Mama uvari brokolicovy privarok, tata s macochou objednaju pizzu, a su ti najlepsi na svete....

rebrambora
20. okt 2023

Spolocne deti s terajsim muzom nechavam kludne jeho ex, takisto jej deti s jej novym partnerom si ona niekedy 'odlozi' k nam.
Nie, neprekaza. Nieje tak ťažké udrzat dobre vztahy, ale to musia chciet obe strany.

zuza265
20. okt 2023

@tenerifka asi mam v okoli lepsie ex vztahy, ale veru najma otcovia su uzasni a vobec nekaslu na deti, ich spolocny cas a ich zdravie. To percento mi pride prehnane. Najdu sa aj taki an taki. Rovnako aj zeny… je to o cloveku, nie o pohlavi

betulinka1
20. okt 2023

Lebo su sibnute a myslia si, ze deti su ich majetok. Akoze poznam aj take pripady a poznam aj take, co su uplne v pohode a dokonca si partnerky nosia deti. Cize tu nejde globalizovať. Idealne je, ked si obaja ex najdu novych partnerov a vtedy je pokoj. Mozno 😉.

soldi
20. okt 2023

Ja mam sibnuteho exmanzela, agresivneho, ma zakaz priblizenia, zakaz vstupu do domu, vodicak mu zobrali, podla znaleckeho mu bol urceny minimalny styk s detmi.
Jeho partnerkou je starsia zena (o 9 rokov odo mna) s ktorou ma podvadzal este pocas manzelstva.
Deti s nou zoznamil stylom ze ich zobral ku nej domov na noc. Prisli zurive a uplakane lebo este nemali spracovany nas rozchod.
Ja som si s nimi sadla a vsetko im vysvetlila, ze preco je tato s inou tetou, ze ju ma rad, ze aj oni si ju isto oblubia a ze bude na ne dobra.
Dalsie stretnutia uz boli lepsie a momentalne ju maju vo velkej oblube. Som za to velmi vdacna, ona sa o ne stara, hra sa s nimi, ma syna co je v rovnakom veku ako moj najstarsi a oni si tiez rozumeju.
A aj ked s exom sa neznesieme, ja som uprimne rada, ze niekoho ma, ze moje deti si rozsirili okruh “rodiny” a ze je o ne ako tak postarane 🙂

rorino
21. okt 2023

@tenerifka alebo presne naopak